Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (202)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 20
pussi spune:
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!!!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
SALUTIIIIIII
noi am facut consiliu de familie si am decis ca : in februarie Tustele vor sta la bunici, vom merge in fiecare wk la ele... in ianuarie vine buni la noi si din martie: gradinita!!!!In caz de imbolnaviri buni a fost de acord sa vina!
ellis mersi de sfatul cu imunizarea... o sa vb cu pediatra zilelele astea!
In alta ordine de idei am gasit gradi cu transport, bucatarie propie si tot restul... pret 150 euro/copil(imi face reducere la 2) dar trebuie scos pampi...
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
Victo spune:
La multi ani tuturor care poarta numele Andrei/Andreea!
pussi, cred ca e o solutie buna cum ati stabilit voi. bunici din partea taticului nu aveti? :)
Paula
7+ si Stefan (30 oct. 2007)
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo La multi ani tuturor care poarta numele Andrei/Andreea! pussi, cred ca e o solutie buna cum ati stabilit voi. bunici din partea taticului nu aveti? :) Paula 7+ si Stefan (30 oct. 2007) |
nu avem... mi-ar fi prins bine o soacra
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
cristi07 spune:
La multi ani cu intarziere
Amira 
Matei
Andreea 
Alexandru
La multi ani Florian si Robert !
La multi ani tuturor ce serbeaza Sfantul Andrei
Ilana
Andreea de Sorina7
Andreea de Vali
Andrei de Lala
Andrei de Dany
La multi ani Andreea (eladea) !
Cristina si Radu 3.12.2007
ellis spune:
buna ziua!
Alessia are pneumonie, am facut radiografie si sunt afectati ambii plamani..cate putin, dar sunt! imi vine sa ma dau cu capul de pereti...azi noapte a tusit continuu de la 1-4...dimi a facut 38.1...am fost la spital aici(la fetesti) i-au pus branula si ii fac gentamicina+penicilina...am acceptat pt ca mi-a fost frica sa plec asa cu ea pe drum...tratamentul mi se pare ca pe vremea lui pazvante
...nu am agenda la mine, la temp 38.1 ii alternez panadol cu nurofen la cate ore...e suficient la 8, ca nu mai stiu nimic???? dr asta cica sa ii dau 2.5-3 ml panadol/nurofen la la 6 ore, cred ca e frectie...ce naiba sa ii faca 3 ml???
acum doarme...a baut doar 200 ml laptic de dimi si atat...
Vasari spune:
Of, Ellis, imi pare asa de rau!! Cum de v-ati gandit sa-i faceti radiografie ? A observat ceva la consult dr? :(( Si mie mi se par mici cantitatile de panadol si nurofen. Cu dr tau nu te poti consulta la telefon? Multa multa sanatate Alesiei !!
Maria a trecut prin bronsita nr 4. Ca rezumat 1, 2 si 4 au fost cu antibiotic. Dar tusea ingrozitor, mult ca durata, parea ca nu are aer si nu ma gandeam decat la astm... Acum pare sa fie bine, azi a luat ultima doza de antibiotic. Astept sa vad daca mai tuseste. :(
M-a mai incurajat putin Adina, mi-a spus ca si Jasmina a fost racita continuu o jumatate de an la inceperea gradinitei... Of, ce greu e ! Noi nu avem pe absolut nimeni in Bucuresti. Deocamdata am alternat eu cu Bogdan zilele de concediu, a mai fost si mama mea vreo 3 zile, dar toti bunicii lucreaza, nu pot veni de fiecare data.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi07 La multi ani cu intarziere Amira ![]() Matei Andreea ![]() Alexandru La multi ani Florian si Robert ! La multi ani tuturor ce serbeaza Sfantul Andrei Ilana Andreea de Sorina7 Andreea de Vali Andrei de Lala Andrei de Dany La multi ani Andreea (eladea) ! Cristina si Radu 3.12.2007 |
cu scuzele de rigoare, uram si noi din inima:
LA MULTI ANI SANATOSI, FRUMOSI SI NOROCOSI TUTUROR! O VIATA MINUNATA DRAGILOR!

si multumesc si eu de urari, un
mare mare tuturor!nu prea am chef de stat pe net azi, va spun si de ce...

am lipsit motivat zilele astea...de alaltaieri m-am captusit cu o raceala frateeeeeeee...

ma simt rau, imi curge nasul, ochii, ma daore capul...
offf... 

in afara de oscillo si vit C si ceaiuri la greu si citrice, oare mai pot lua ceva? ca morrrrrrrr....

sper ca bebe sa nu fie afectat...asta mi-ar mai lipsi...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
9+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
RGE spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR SI MULTA SANATATE CELOR BOLNAVIORI!!
www.valeaplopului.com
ellis spune:
alina- cred ca am facut radiografie mai mult ca a insistat fina mamei care e radiolog si a auzit-o cum tusea, decat ca ar fi auzit dr ceva(a ascultat-o peste body..cred ca nu a auzit mare l;ucru); am vb cu dr noastra, facem si aerosoli cu ventolin!!! vreo 3 zile, cica sa ii bag intravenos dexametazona seara si dimi cand vine asistenta(ramane de vazut daca conving asistenta...ca astia sunt speriati de bombe)...la telefon a si facut A demonstratie de tuse...asa ca dr zice ca necesita dexa si aerosoli sa o scoatem din faza asta...
...sa va mai zic si ca nu mananca????
...dr asta din spital a zis ca e sub greutate, vai, vai ce slaba e...bla bla...ca pe mine parca asta ma interesa...dar imi dadea sa ii dau 1/4 paracetamol si sa suga strepsils
ALINA - chiar ca e greu si la voi...eu eram sigura ca daca am ajuns la antibiotic se va repeta
ANDREEA - LA MULTI ANI CU SANATATE, SARCINA USOARA SI COPII SANATOSI!
CU SCUZELE DE RIGOARE CA NU II POT ENUMERA, UREZ DIN TOT SUFLETUL SANATATE SI FERICIRE TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI APOSTOL ANDREI!