Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (202)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 19
Victo spune:
LA MULTI ANI, LUCAS! Sa fii norocos si sanatos, ca iubit esti :)
Paula
7+ si Stefan (30 oct. 2007)
geo_ionita spune:
LA MULTI ANI, bulgarasi!!! Sa fiti sanatosi (tun)si mult, mult noroc in viata!(Lucas & Serban) Aceleasi urari si celorlalti bulgarasi si globulete ce si-au sarbatorit zilele de nastere zilele trecute. Acum am putin timp, ca doarme Bianca, si am intrat sa va citesc.
Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA
ellis spune:
LA MULTI ANI, MATEI!!!!!!!!!
LA MULTI ANI, AMIRA!!!!!!!
LA MULTI ANI, ANDREEA!!!!!!!(SORINA)
SA CRESTETI FRUMOSI SI SANATOSI, SA FITI BUNI SI SA VA CINSTITI PARINTII!
bb_yasmi spune:
neata
LA MULTI ANI CU SANATATE PENTRU SARBATORITII ZILEI DE AZI:
AMIRA de MIHA 
MATEI de ROXXY 
ANDREEA de SORINA 
ALEXANDRU de OLIM 
CARINA de DAIA
Si pt mamici, 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 

Victo spune:
LA MULTI ANI, PUIUTILOR DRAGI, SARBATORITI ASTAZI, MATEI, AMIRA, ANDREEA! SA CRESTETI MARI, IAR INGERASII VOSTRI SA VA APERE MEREU!
asteptam mamicile cu tortuletele de rigoare. :)
Paula
7+ si Stefan (30 oct. 2007)
Roxxy80 spune:
MULTUMIM DIN SUFLET PT URARI!!!!!
Haideti sa ne cinstim cu 

Sunt cea mai fericita si implinita mamica din lumea asta. Am un baiat sanatos, frumos, destept, nadravan si o fetita sanatoasa, frumoasa si dulce. ii ador si simt ca viata mea e perfecta alaturi de ei. Amandoi reprezinta inima mea si aerul pe care-l respir.
Vasari spune:
La multi ani Amira, Matei, Andreea, Alexandru si Carina ! La multi ani pentru maine lui Florian si Robert !
La multi ani tuturor ce serbeaza maine Sfantul Andrei (Ilana, Andreea de Sorina7 si Andreea de Vali, Andrei de Lala, Andrei de Dany, Andrei de dmtr_anca, telena si Xelanomis !
La multi ani Andreea (eladea) !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
mihuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari La multi ani Amira, Matei, Andreea, Alexandru si Carina ! La multi ani pentru maine lui Florian si Robert ! La multi ani tuturor ce serbeaza maine Sfantul Andrei (Ilana, Andreea de Sorina7 si Andreea de Vali, Andrei de Lala, Andrei de Dany, Andrei de dmtr_anca, telena si Xelanomis ! La multi ani Andreea (eladea) ! Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Si de la noi, si de la noi !