Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (202)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 18
Ank83 spune:
Helouuu... si eu vreau tigaia daca miha nu o ia.![]()
Raul stie sa numere pana la 10... dar sare peste 5 
uu ..doi...tei..patu..sas..sat...oto ..nono ..de![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
ma duc la bucatarieee ... nu am nici un chef ...dar nah...pusici
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
ancadragoman spune:
Anco mana jos de pe tigaie ca noi am fost primele,adica Adela a fost dare u am avut ideea de a o sustrage si na trebuie sa impart cu ea![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ellis spune:
ola
ma bag si eu in discutie, PUSSI si eu as alege tot gradi, e clar, am vazut diferente la A in fiecare zi, serios si diferente de educatie...dar e f greu ca se imbolnavesc, eu pot sa imi iau medical, dar daca nu poti, ar trebui sa ai pe cineva de rezerva; cu dusul la sat, nu cred ca ai rezista;
MIHA - si ce tigaie...acum sincer...mai bine iti dadeau banii ca luai macar 6 tigai tefal cu ei
...chiar ma bucur ca ti-am putut fi de folos, eu eram sigura ca stii;
PUSSI - dar imunizarea ati inceput??
ANCUTELOR - io sunt cu tigaia, eu am cerut-o direct, fara ocolisuri![]()
si a mea numara pana la 10, nu uita nimic, dar le stalceste, mama, mama...la zece zice zese! e asa simpatica cum pronunta...la noua zice oua...iar la oua zice aoo![]()
g24hit spune:
hello
am si eu 5 min liber...inainte sa ma pun in pat ca mi se inchid ochii....si cine stie de cate ori ma va trezi Iulia la noapte..
g24hit spune:
azi nu ati fost prea vorbarete
azi am dus-o pe Iulia la soacra si am lasat-o acolo....si dupa 10-15 min a trebuit sa ma intorc...a urlat de era toata uda cand am ajuns....desi mergem des pe acolofara mine nu a vrut sa stea. la mama se acomodeaza mult mai repede daca plec dar cu mama sta zilnic....mi-a fost asa de mila de ea...ma strangea in brate si ma tot pupa....am ramas toata ziua acolo si nu a mai fost deloc suparata dar trebuia sa ma vada tot timpul...
acum stau si ma gandesc....cum ar reactiona daca ar trebui sa o duc la gradi si sa o las acolo unde nimic nu ii e familiar......
ram0nica spune:
Buna dragelor!!! Mi-era asa dor de voi!! Chiar daca nu am mai reusit sa intru, ma mai gandeam la forumit!!!
Felicitati gravidutelor: Bianca, Paula, Gina, Sheritra si Andreea!!
bb_yasmi spune:
buna
LA MULTI ANI LUCAS DE JASMIN!!!!
LA MULTI ANI SERBAN DE TOTULII!!! 
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI SA UMPLETI SUFLETELE PARINTILOR DE BUCURII!!
la multi ani si voua dragi mamici!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 

SufletDInger spune:
La multi ani si de la noi.
Miha, multumeesc de raspuns.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

7+ si Stefan (30 oct. 2007)