Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (202)-2 ANI!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiii

ellis mersi de denumirea poneilor... eu zic ca or sa le placa, le plac caii de orice dimensiuni si partea cu freza, coafor ...
bia parca tu ai deschis subiectul cu sacul... al nostru e ff larg si ff subtire ... material de tricou pus in 2 exemplare...acelasi amterial ca o paturita pe care o are si Mariuca de ancuta D!
Mihuta nu ma mai stresez, important e ce simt si cum va intereractiona cu Tustele!

eu sunt tare nedumerita.. din 4 posibile bone, ieri cand le-am convocat doar una mai vrea sa vina: azi al 17 o intalnesc.... motivul principal: sunt gemeni...si 1500 de Ron pe 8 ore si 5 zile pe sapt. nu dau....

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Narcisa mi-ai dat pe mail sa vad nu stiu ce video sau iar e virus?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Narcisa mi-ai dat pe mail sa vad nu stiu ce video sau iar e virus?

poze si filmulete
povestea nasterii

e clar virus!!!

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

ok,il sterg imediat

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

ok,il sterg imediat

poze si filmulete
povestea nasterii

se pare ca s-s trimis la toata lista .... ca ma suna lumea

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pussi, stai linistita ca ai sa gasesti, nu e cazul sa platesti dublu, mai bine ca se selecteaza singure, macar nu-ti pierzi vremea cu cine n-ar face fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Iesi ma de acolo

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua!
deci ...si mie mi-a fost asa, ma tot gandeam ca o sa cada in bot cand va vrea sa se ridice, ca nu se poate intoarce..ba una , ba alta...dar trebuia sa fac ceva....cand am inceput sa o bag in sac,primele zile, il cerea ea apoi gataaaa...dar o bag dupa ce adoarme...si numai eu pot...daca se apropie altcineva e cu scandal...
mihuta eu am inceput sa o bag pe Ana in sac din primavara...ca eu luasem sacul de muuuult ca mi-a placut..dar era marimea 92.......acum insa e perfect...
victo...merci de intrebare...sunt ok....mai am trairi gretoase la parfumurile artificiale....in rest ..mancaaaare...si acreala...trairi ..minime...Ana ma solicita in zilele astea extrem...plange cate juma de ora ca am tras roleta, ca e lapte de vaca si nu e praf, ca nu pun scutec la papusa, ca nu o las cu lantul de la suzeta in patut...sunt cu nervii la pamant...iar cand urla ea toata lumea urla la mine...ca ce i-am facut fetei....o sa treaca si asta...asa ca petrecem mai mult timp afara unde e mai atenta la mine...si nu i se pun atatea fixuri...dar si pana o imbrac...nu vrea sa dea chilotii jos, nu vrea ciorapii lungi, sa nu-i dau jos bluza de pijama...raman cu gura cascata de cei se casuna cateodata....
pussi...cred ca se sperie cand vad ca e vb de 2 copii si se cred indreptatite sa ceara dublu....cred ca ar trebui una care a mai stat cu gemeni...dar de unde?...rabdareeee

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

...off topic....auziti..eu sunt mai noua in domeniul asta al forumului...dar nu stiu ce sa cred...oi fi eu mai grea de cap...am scris un mesaj la odisee...cu o intrebare legata de artera aia de la cordonul ombilical la buric...in fine...mai , ca nu mi-a zis nimeni nimic...(ca nah..nu stie nimeni, asta e..nu e cu suparare, nici eu nu stiu)..dar macar sa saluti ...adevarat este ca nu am cerut sa ma inscrie pe lista sau chestii de genul....dar ma simt tare aiurea...ce fel de atitudine e asta....? pai acum cum sa ma mai duc sa ma cer in odiseea ?....sau poate eu sunt cu pretentii?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 14+

Mergi la inceput