Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (202)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
Mie daca incepe sa imi faca figuri la haine cand iesim afara o las sa se imbrace cu ce vrea ea si mai da si rateuri http://family.webshots.com/photo/2913246620101626593skitHp
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis MIHA - FELICITARI PENTRU PREMIU, AM RECUNOSCUT TORTUL INAINTE DE A VEDEA NUMELE ![]() |
De mine e vorba?

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Mie daca incepe sa imi faca figuri la haine cand iesim afara o las sa se imbrace cu ce vrea ea si mai da si rateuri http://family.webshots.com/photo/2913246620101626593skitHp |

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

SufletDInger spune:
Miha, imi place tortul trenulet, felicitari. Vreau sa fac si eu unul pt ziua lui Alexiss. Rotile sunt din biscuite, ornatul trenului se face direct pe blatul de jos sau separat?
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mihuta Anca, crezi ca daca Maria nu se porta invelita, o sa accepte ceva care nu ii permite nici macar sa se miste? Sophia cred ca ne-ar linsa de nervi, si daca o invelim in toiul noptii incepe sa tipe "nu imbeliiii".... ASa ca daca n-a fost obisnuita de mica, slaba sansa. mami de Sophia |
asa patesc si eu cu amandoiii
...se trezesc pe loc daca ii invelesc
... Solutia e sa ii imbrac cu pijamalute mai groase si gata balciul...ca daca ii bag in sac iar urla ca nu se misca cum vor 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui pussi salutiiiiiii ellis mersi de denumirea poneilor... eu zic ca or sa le placa, le plac caii de orice dimensiuni si partea cu freza, coafor ... bia parca tu ai deschis subiectul cu sacul... al nostru e ff larg si ff subtire ... material de tricou pus in 2 exemplare...acelasi amterial ca o paturita pe care o are si Mariuca de ancuta D! Mihuta nu ma mai stresez, important e ce simt si cum va intereractiona cu Tustele! eu sunt tare nedumerita.. din 4 posibile bone, ieri cand le-am convocat doar una mai vrea sa vina: azi al 17 o intalnesc.... motivul principal: sunt gemeni ...si 1500 de Ron pe 8 ore si 5 zile pe sapt. nu dau....PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
decat bani dublu pt una..mai bine 2 la banii astia si e mai sigur.. Glumesc desigur...dar chiar ma gandeam azi la tine referitor la bona ca citisem mesajul de aseara

Ank
Raul
17.10.2007 si
Pretendenti pt
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Mie daca incepe sa imi faca figuri la haine cand iesim afara o las sa se imbrace cu ce vrea ea si mai da si rateuri http://family.webshots.com/photo/2913246620101626593skitHp anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |

Ank
Raul
17.10.2007 si
Pretendenti pt
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
De mine e vorba? ![]() www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ![]() De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
sigur...ce-mi dai daca iti spun nr de tel la care sa-ti revendici premiul cel mare???????????????
ellis spune:
ola!
BIANCA - ref la odisee, e bine sa iei oamenii asa cum sunt, nu saluta aici, tot asa sunt si in viata, nu ai de ce sa te superi tu si mai rau, nu incerca sa -i schimbi!
iar de figuri...si A e plina...mai, tipa cateodata la mine, si vine sa-mi si arda cate-o palma...in prima faza imi vine sa rad, dar ma abtin ca sa nu si-o ia in cap....
ANCULE - stiu poza!!![]()
PUSSI - rabdare, trebuie sa gasesti pe cineva potrivit;
G24HIT - va mai tinem minte, sigur..ce faceti?