Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (202)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 13
popbianca spune:
buna ziuaaa!
ancadragoman...da ..o culc in sac...o bag dupa ce adoarme...dar e mai simplu.. sa nu ma gandesc ca doarme descoperita sau sa-mi pun ceasul sa ma trezesc toata noaptea sa o acopar....acum are unul e vara..peste care ii mai arunc o patura...din cauza aceasta as vrea unul cum e draem bag...care "vb" si despre temp ambientala...
pussi...Ana mea nu poate inca sa se dea jos din pat...
poate cand imi va mai creste burta si nu voi mai putea sa o trec zabrelele de la pat in brate....auuuu...ce treaba importanta !eu cred ca e vb de feeling si de camere de supraveghere....se pot pune , foarte simplu, ascunse(am inteles eu de la cunoscatori
), nu ca as sti eu detalii...
poneii aceia sunt tare draguti dar Ana nu da 2 lei pe ei...cred ca mai dragi mi-s mie.....ea e fff preocupata la bucatarie cu mancarici,ceaiuri si laptic pt papusile -bebe..care sunt 3 la numar...de le insira , le harneste si le adapa...plus ca mai gateste si pt. noi cand are ea chef...si noi mancam fie ca avem chef, fie ca nu
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
12+
ancadragoman spune:
Bianca chestia cu invelitul si pe mine ma cam termina ca Maria sta numai dezvelita.Hai ca incep sa caut si eu poate gasesc sa ii iau![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
mihuta spune:
Anca, crezi ca daca Maria nu se porta invelita, o sa accepte ceva care nu ii permite nici macar sa se miste? Sophia cred ca ne-ar linsa de nervi, si daca o invelim in toiul noptii incepe sa tipe "nu imbeliiii"....
ASa ca daca n-a fost obisnuita de mica, slaba sansa.
ellis spune:
neata!
si a mea sta dezvelita, dar si noi la fel, e cald in casa asa ca nu ma stresez prea tare; noi nu am avea succes cu sacul, ca nu vrea sa stea cu picioarele acoperite;
imi pare rau ca nu ajung la Kidex, intotdeauna mi-a placut mai mult decat be, poate si datorita spatiului...
ancadragoman spune:
Mihuta la asta ma gandeams i eu,oricum Maria este f calduroasa si transpira imediat.
Nici eu nu ma duc la Kidex
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
Victo spune:
noi suntem la polul opus..doarme in sac de cd se stie, si il cere singur :)
anca de cate ori o aud pe cleopatra Stratan, numa la Maria ma gandesc cum dansa ea..:)
Bianca, cum esti cu burtica? trairi? greturi?
vorba andreei, uit de multe ori ca/s insarcinata..parca e o chestie mica care imi da mie stari de greata...
inca nu ma pot gandi cum o sa ma impart..iar pe Stefan il iubesc din ce in ce mai mult..cd e cuminte :):)gluuuumesc
Paula
7+ si Stefan (30 oct. 2007)
ancadragoman spune:
Paula si acum asculta pe Cleo![]()
Si e cuminte vreodata?![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
ellis spune:
MIHA - FELICITARI PENTRU PREMIU, AM RECUNOSCUT TORTUL INAINTE DE A VEDEA NUMELE
...CITIM ACELEASI REVISTE, SE VEDE TREABA...
ellis spune:
ANCULE - da tu de ce nu mergi la kidex??
sa stii ca nici eu nu cred ca Maria s-ar accepta in sac de dormit...eu am sac de dormit si vb din experienta proprie...mi l-a acceptat doar cand era micuta...
ancadragoman spune:
Nu merg ca am gasit ce sa ii iau de Craciun iar haine are ![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii