Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*
Raspunsuri - Pagina 9
Adee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui PetraTudor
Dar mergem la vot, daaa? Eu una votez cu Antonescu , na, am zis-o, chit ca ma ostracizati, marginalizati, trebuie sa recunoastem ca HE ROCKS!!!!!!!!!!! Bogdan (09.03.2009) |
si io, si ioooooooooo !!!!!!!
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
millie spune:
Buna
La multi ani Vlad ,Catalin,Stefan
cateva poze noi cu buburuza http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/?albumview=slideshow
ma pun si eu la citit din urma
Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni
anca_nicolae spune:
Ayla,
Eu tot la Maria ma gandeam...
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PetraTudor Uite inca una! Eu tot nu stiu sa le fac cuvant = link |
Thanx!
Spune-mi ce anume nu ai inteles? Deschide cu quote mesajul in care am explicat treaba cu butoanele, ca sa ai ce am scris eu in fatza si testeaza sa vezi.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Ayla...nu stiu de ce , dar pur si simplu nu ma pot gandi la Bobocul de LILIAC decat ca fiind MARIA...Cred ca ai vazut si pe site-ul cu lumanarici, ca la un moment dat am aprins lumanari pentru ALMA+MARIA...asa mi-a venit sa scriu, desi le stiam numele intreg... Maria este poate cel mai indragit si popular nume biblic feminin folosit in Romania. Pentru numele Maria s-au avansat peste 60 de solutii etimologice, dintre care 3 sunt dominante. In aramaica, Maryam inseamna "doamna", "stapana". Dupa Fericitul Ieronim, in ebraica, numele s-ar compune din mar, ce inseamna "picatura" plus yam ce inseamna "mare", deci "picatura de apa de mare". Dar numele evreiesc Maryam sau Miryam ar putea fi si de straveche origine egipteana, tragandu-se din verbul mri, "a iubi", cu sufixul afectiv ebraic - am, deci "cea draga", "cea iubita". Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Lucia multumesc!
Picatura de apa de mare...wow, e prima data cand simt ca i se potriveste.
Fetele va multumesc pt idei.
Gia, nu am inteles.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui millie Buna La multi ani Vlad ,Catalin,Stefan cateva poze noi cu buburuza http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/?albumview=slideshow ma pun si eu la citit din urma Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni |
Mai, eu nu pot sa vad pozele cu Timeea, nu stiu eu sau trebuie parola?
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui millie Buna La multi ani Vlad ,Catalin,Stefan cateva poze noi cu buburuza http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/?albumview=slideshow ma pun si eu la citit din urma Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni |
Ne dai si parola? sau il treci public atunci cand ne arati pozele.
_
Ela78 spune:
Citat: citat din mesajul lui Ela78 Ce ma bucur ca au revenit fetele vechi forumiste! David e asa de frumusel! Iar cei trei indieni sint de basm Stiam eu de ce mi-am dorit dintotdeauna baiat Despre ce intalneala e vorba? Am veni si noi, ne primiti? citat din mesajul lui Novus Sunteti pe lista deja PALTINIS 11-13 dec cel mai probabil Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Deocamdata e , nu se stie inca daca isi poate lua Dan liber sambata de la servici, functie de clienti...
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
georgiana310 spune:
Aris|, nu imi trimiti si mie poze cu scaunul-minune?!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009