Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Ei ca va prind si eu din urma cu pozele, voi puneti mereu, numai eu sunt codasa, as always . No, iata-l pe Bogdan la 8 luni

Sa vad acum daca am reusit si sa fac link-ul, ca mi-am salvat explicatiile date de Aris recent.

Daca nu....mai incerc....daca s-o mai uita cineva dupa ce mi-am exprimat optiunea politica

Bogdan (09.03.2009)

Fara spatii si adresa url intre ghilimele. Dar nu stiu de ce va chinuiti cu scris de mana, forumul are optiunea de a introduce adresa. In bara de la fereastra unde scrii, unde ai si B, I, U, etc, al patrulea patratel de la coada, e ca o hartie inconjurata de sageti bleo, una de sus si una de jos, daca mergi cu cursorul pe ea scrie "Introdu Email. Dai pe casuta, se deschide o alta fereastra mica, si treci acolo, ce vrei sa apara, Ok, linkul, ok, si ti-l face singur.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Petra, l-am vazut pe Bogdan, ce papacios e, dar ce a papat asa de rosu? Mare smecher, mai un pic nu mai ai loc de el pe forum, vad ca e tare pasionat de laptop. Cum a cazut? S-a speriat de catel? Si nasii nostri au catel, si ne asa drag de el, de cerem sa vina cu el cand vin in vizita, Luana l-ar musca de bot daca ar sta amaratul.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:

Monica, eu la Maria m-am gandit, uite si o imagine care am gasit-o cautand altceva si care m-a facut sa ma gandesc la tine http://victoriantimeprints.co.uk/Documents/FairyMarysDream1870.jpg

Petra multumesc! De asta ce zici? Blossom Fairy. Sau de asta: Flower Fairy Sugestiv, nu?
Ce e ciudat, ca amandoua fetitele mele ingerasi au fost la o odisee cu nume de floare. Alma-ghiocel, Maria-floare de liliac.

.* . * (\ *** /) * . * .
.* . * ( \(_)/ ) * . * .
.* . * (_ /|\ _) * . * .
.* . * . /_\ . * . * .
.* . * . * . * . * . * .

_

Uite inca una! http://www.papertolesupply.com/ProductImages/flower_fairy_elf_newage/95753_FlowerFairy_Pg52_WEB.jpg

Eu tot nu stiu sa le fac cuvant = link

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Gia, multumesc de comentariu, esti o dulce!
Da, este ambitioasa si... independenta, ce ma plangeam eu zilele trecute. Dar daca e cum se zice, ca fetele mostenesc din caracterul tatalui...nu ma mai mira nimic.

Pasi cred ca si ai vostri fac daca ii tineti de manute, Luana facea pasi tinuta de manute de la 7 luni parca. Doar ca nu era foarte stabila pe picioruse. dar pe noi la toate etapele de dezvoltare motorie, ca prematur, ne-a ajutat mult kineto, si cu intors pe burtica, si stat in fundulet. Numai brocoli nu ar fi ajuns.

Am si eu o intrebare, pt cine ma va lua in seama, asa ca intre prietene, la o cafea. Stiu ca decizia ar trebui sa-mi apartina. Sunt unele glitter grafice unde nu poate fi trecut tot numele ingerasului meu Maria-Alexandra (e prea lung). Ce sa trec? Pt ca am senzatia ca daca bebe se nastea ar fi avut alt nume. Eu si Alex am ales acest nume ca sa aibe un nume, dar nu ne-am gandit ca in cazul primei sarcini, sa asociem, sa ne placa, sa i se potriveasca (e un nume atat de lung pt un pui atat de mic), sa avem preferinte, etc.
De exemplu cand eram prima data gravida, doream ca fetitele mele sa se numeasca Luana si Lorena. Alma ar fi fost al doilea ei nume. Luana si Lorena mi se parea mie ca pereche de nume. Nici nu intentionam sa le pun doua nume la fiecare. Dar lui Alex ii placea foarte mult numele Emilia, asa ca am zis, ok, sa le punem doua nume. Si cautam ceva care sa rimeze. Asa a ajuns Alma sa fie Alma-Lorena, dar nu Alma ne propusesem sa o strigam. Cand s-a nascut, prima veste pe forum a fost ca s-a nascut Alma-Lorena, si toata lumea a zis "bun venit pe nume Alma", scurt. Ca apoi, cand Alma a murit, sa se faca asocierea numelui ei, cu sensul numelui, "suflet", si astfel i-a ramas numele.
Luana am ales pt ca pe soacra mea o chema Ana, si e singura din familia lui de care Alex vorbeste, rar dar atat de frumos. Nu a vrut sa-i puna numele Anna (cu 2 n) cum am vrut eu, asa ca am ales Lu-ana. Babele spun ca Luana are 2 ingeri pazitori, pe bunica ei Ana si pe sora ei. Iar unii m-au condamnat ca am ales Alma, sufllt, si astfel am pecetluit destinul copilului meu.
Maria-Alexandra am ales, pt ca probabil a fost conceputa in prejma zilei de Sf Maria, iar Alexandra, pt ca a fost prima data cand Alex a dorit ca un copil sa poarte din prenumele lui, la prima sarcina a zis clar ca orice, doar nu Alexia, Alexandra, pt ca fiecare copil are personalitatea proprie, nu trebuie ca al doilea nume sa-l aibe de la mama, tata, bunica, nasa, etc, cum se obisnuieste uneori. Nici macar lui Claudiu nu a dorit sa-i puna al doilea nume de la nici un parinte.
Deci, ce e mai frumos sa trec? Maria? Poate pt ca nu am simtit-o, nu am cunoscut, spun doar un nume, asociat cu un vis...Maria, si nu simt o emotie foarte puternica, asa cum simt cand rostesc Alma. Nu stiu, nu stiu de ce. Dar daca traia, ar fi avut alt nume. Cred.
Scuze daca mai aberez cu astfel de probleme existentiale, dar cu cine sa vorbesc si eu?

Si am un model de card cu numele copilul pe glob de Craciun, o sa pun din grafice in album si va dau linkul, daca doriti sa va fac si voua.

_

ce zici de C.M

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Ayla...nu stiu de ce , dar pur si simplu nu ma pot gandi la Bobocul de LILIAC decat ca fiind MARIA...Cred ca ai vazut si pe site-ul cu lumanarici, ca la un moment dat am aprins lumanari pentru ALMA+MARIA...asa mi-a venit sa scriu, desi le stiam numele intreg...

Maria este poate cel mai indragit si popular nume biblic feminin folosit in Romania. Pentru numele Maria s-au avansat peste 60 de solutii etimologice, dintre care 3 sunt dominante. In aramaica, Maryam inseamna "doamna", "stapana". Dupa Fericitul Ieronim, in ebraica, numele s-ar compune din mar, ce inseamna "picatura" plus yam ce inseamna "mare", deci "picatura de apa de mare". Dar numele evreiesc Maryam sau Miryam ar putea fi si de straveche origine egipteana, tragandu-se din verbul mri, "a iubi", cu sufixul afectiv ebraic - am, deci "cea draga", "cea iubita".

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Buna fetelor!!!
Azi se pare ca avem o zi ceva mai buna, cu mai putine maraieli, asta inseamna ca ne-a trecut si noua rubeola iar maine scapam si de carantina adica iesim si noi afara in sfarsit dupa o saptamana de stat in casa, doar vreme cat de cat buna sa fie.
Am mai pus si noi cteva poze recente.
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4112224342/in/photostream/
Ma duc sa mai citesc din urma ca am de recuperat cred un capitol si ceva.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

am pus coment la poze... mai mult, ce sa zic?! adorabila!

bine ca a trecut boala si ca sunteti ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Monica, sfecla rosie a papat , ii multumesc inca o data Bogdanei pentru pont.

Cat despre catel, nu catelul l-a dat jos, a cazut el de-a berbeleacul .... din proprie initiativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

asta al meu ma face cu nervii. nu e suficient ca se ridica in picioare de canapea...nuuuuu...el vrea acum sa se urce pe canapea si cand o sa reuseasca si asta probabil o sa vrea pe tavan

25 martie 2009

Si noi avansam cu cataratul. Ariana a inceput sa se ridice in picioare de canapea, dupa aceea se urca pe canapea daca avea vreo jucarie sau cutie pe care sa poata pune piciorul iar azi dimineata din pat incerca sa se urce pe perete Este plina de cucuie si vanatai dar vad ca tot nu se potoleste

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Citat:

Ei ca va prind si eu din urma cu pozele, voi puneti mereu, numai eu sunt codasa, as always . No, iata-l pe [ url= http://cid-90f42a6fb4ff1b42.skydrive.live.com/browse.aspx/Bogdan%20-%208%20months?uc=28&isFromRichUpload=1] Bogdan la 8 luni [/url]

Sa vad acum daca am reusit si sa fac link-ul, ca mi-am salvat explicatiile date de Aris recent.

Daca nu....mai incerc....daca s-o mai uita cineva dupa ce mi-am exprimat optiunea politica

Bogdan (09.03.2009)

super fain baietu` tau!!! mi se pare asa mareee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Vlad
Catalin
Stefan

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput