Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Eu altfel nu stiu cum sa pun lincul http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/?albumview=slideshow

fug ca ma marie si Time ,nu stiu ce are de 2 zile incoace

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Millie am vazut papusica ta. E pur si simplu PERFECTA! Cand ziceam pe vremuri ca vreau un copil si sa fie fetita, sincer, dar sincer-sincer, asa mi-o imaginam...nu stiu de ce. Am avut asa un efect de deja-vu cand am vazut pe Timeea. Sper sa nu te superi pt ce am zis.

Va mai dau un link si gata, sa inchid pagina de youtube ca-mi papa din viteza.
http://www.youtube.com/watch?v=EOvxWAMMxzY
ca la jocuri nu stiu daca s-a bagat vreuna...pacat, dar veniti voi peste cateva luni sa-mi cereti iar linkurile.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Iar am vazut stirea aia cu bebelusul ars Chiar daca supravetuieste, copilul ala va ramane cu cicatrici pe tot corpul pe viata! Doamne, cum e posibil asa ceva? Si idioata aia de asistenta nu s-a prezentat la audieri, puscaria s-o manance!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Sara Buna fetelor, intru sa va salut, am o gramada de calcat, trebuie sa fac si ceva de papa pt noi si nu mai apuc deloc, pauzele de somn, asa cum zicea Aris, la noi au devenit cam mici doar cea de dupamiaza imi permite sa fac cate ceva. Fug ca acu se trezeste. Pup si intru mai pe seara.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Vlad , Catalin , Stefan Alexandru

la mamici !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Am intrat pe fuga, Novus te rog sa ne stergi de pe lista de Paltinis, din pacate avem o vizita la care nu putem spune pas

In alta ordine de idei, dar nu on a happier note , am o otita de toata frumusetea , ma doare urechea de imi vine sa mor!!!

La vie en rose!

Bogdan (09.03.2009)

ce pacat ca nu ne vedem !!
sa te faci bine !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Am vazut poze cu Bogdanel (desi ti-ai exprimat optiunile politice ), e tare-tare scump. (stiu ca nu spun nimic nou, dar vreau sa subliniez aspectul) Pe noi ne-a convins sa incercam si un baietzel data viitoare.

Heeeeeeei! Vrea sa stea PE NET mai ceva ca Adelake, ea se multumeste sa dea cu manutzele in tastatura.

Si ce bine sta in piciorushe!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Va salut, tufete. Eu nu ma mai uit la stiri, ca m-am uitat atunci a fost accidental. Dar va rog sa-mi dati de stire daca supravietuieste copilul. Daca nu, sa nu ziceti. Sper sa traiasca, medicina a evoluat suficient ca sa se rezolve ulterior cu cicatricile...
Am vazut poze cu Maia cea finutza, cu Bogdanel-copia-maica-sii (ce jucarii neconventionale are, inclusiv cabluri:))) si cu Timi frumusica si cocheta.
Avem si noi un ALBUM NOU, daca aveti rabdare sa-l vizionati veti vedea asa: Sophiphi jucandu-se, apoi ea si ma-sa, ea adormita singura si proaspat-primitul scaun de masa in care a mancat cam...10 grame de iaurt Humana si apoi ne-am distrat bne cu el fara mancare!
Am si eu un inceput nasol de raceala...of si vai.
La Multi Ani!! pentru "gemelitos" lui petrean si pentru bebe de Rivali!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui aris26

pt cine cauta biscuiti: eu sunt f incantata de cei de la hipp cutie bleu de la 8 luni. nu se compara cu organix care sunt inecaciosi si au un gust ciudat. astia sunt chiar buni. al meu devoreaza cate unul de vreo 3 ori pe zi. a gasit si metoda sa nu se inece, cand rupe bucati mari le morfoleste un pic si bucatile mari le scuipa. e adevarat ca face o mizerie incredibila in jurul lui

25 martie 2009

Nush, noua nu ne-au placut aia de la Hipp (adica mie, ca al meu haleste orice fel de biscuiti, se bat turcii la gura lui) ca sunt prea dulci, astia de la organix par mai ok. mai ales aia cu aroma de portocala... ce-as bascula si eu. Dar nu e voie, nu e voie

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Fetelor, lamuriti-ma va rog si pe mine cum le dati biscuitii fara sa se inece ??
i-am dat si eu si imediat l-a sfaramat bucatele si vroia sa le inghita pe toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:

Shasa io nu m-am prins despre ce e vorba, da' ma bag si eu la sustinere

daaa, si eu imi rod unghiile ca nu stiu despre ce e vorba. Da` pentru Sasha, ca berbecu ma bag inainte la sustinere!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

credeam ca doar eu nu m-am prins despre ce/cine e vorba !!
oricum, sunt pro, cuscro !!!

Mergi la inceput