Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*
Raspunsuri - Pagina 7
Ayla21 spune:
Si inca un site de jocuri, ca noi numai asta facem de cateva minute...nici nu ma mai lasa Clau sa deschid pagina de forum.
http://www.starfall.com/
Dar dati la ele sonor, au niste meldoii dragute. Ne-am jucat 10 little snowman, acum vrea sa o si invete.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Deci, ce e mai frumos sa trec? Maria? Poate pt ca nu am simtit-o, nu am cunoscut, spun doar un nume, asociat cu un vis...Maria, si nu simt o emotie foarte puternica, asa cum simt cand rostesc Alma. Nu stiu, nu stiu de ce. Dar daca traia, ar fi avut alt nume. Cred. Scuze daca mai aberez cu astfel de probleme existentiale, dar cu cine sa vorbesc si eu? |
Monica, eu la Maria m-am gandit, uite si o imagine care am gasit-o cautand altceva si care m-a facut sa ma gandesc la tine http://victoriantimeprints.co.uk/Documents/FairyMarysDream1870.jpg
saby spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui PetraTudor
Dar mergem la vot, daaa? Eu una votez cu Antonescu , na, am zis-o, chit ca ma ostracizati, marginalizati, trebuie sa recunoastem ca HE ROCKS!!!!!!!!!!! Bogdan (09.03.2009) |
Hihihihi si eu tot pe Antonescu, asta daca o sa ma duc la vot, si nu din simpatie politica, dar poate scapam naibi de cei care ne-au guvernat pana acum. Desi am lucrat o lunga perioada printre oamenii politici si a fost o vreme cand eram tare entuziasmata de lucrul acesta am realizat ca oricum toti sunt o apa si-un pamant, deci prea multe sperante nu imi pun in ce va veni dar parca astia de acum sunt muuuuuuuuuult prea nesimtiti. Hai ca am intrat in polemici si asta nu e bine, sper sa nu-mi iau vreo rosie in freza
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
saby spune:
Ayla mie imi place mult Maria dar nu conteaza ce-mi place mie ci cea ce simti tu ca se potriveste. Poate ramane Maria ca si prescurtare a numelui acolo unde nu are loc sa scrie Maria Alexandra .
Cta despre Luana pare mai inaltuta de 68 in poze, Maia are 69 si intradevar imi pare piticuta. da lasa ca , cresc ele, sanatoase sa fie
denisamada spune:
Am vazut poze cu Maiutza frumoasa. O aveam in brate pe Adela cand am intrat pe link, asa ca n-am uitat impreuna. S-a entuziasmat foarte tare!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
PetraTudor spune:
Monnvas, da, e a doua otita pea anul acesta, zici ca acum trebuie sa le fac, cand nu pot lua mare lucru pentru durere
Si ma doarrreeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dar lasand durerea la o parte, sa va spun ca am descoperit o branzicaaaaaaaaaaaaaa excelenta, mananca Bogdan de se bat turcii la gurita lui: se gaseste la Mega Image, este Delhaize - 365 - produsele lor. Sunt 6 doze de cate 100 gr (cred) si au un pret ultra rezonabil, 6 lei.
Si este facuta din lapte (nu praf)+fermenti+un conservant care zau ca mi se pare nepericulos ceva de ...hartie...
Pana acum i-am dat doar home-made, dar nu avea nici pe departe succesul acesteia.
saby spune:
citat din mesajul lui denisamada Am vazut poze cu Maiutza frumoasa. O aveam in brate pe Adela cand am intrat pe link, asa ca n-am uitat impreuna. S-a entuziasmat foarte tare! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
, poate si-a amintit ca s-au cunoscut la Moeciu????
PetraTudor spune:
Ei ca va prind si eu din urma cu pozele, voi puneti mereu, numai eu sunt codasa, as always . No, iata-l pe [ url= http://cid-90f42a6fb4ff1b42.skydrive.live.com/browse.aspx/Bogdan%20-%208%20months?uc=28&isFromRichUpload=1] Bogdan la 8 luni [/url]
Sa vad acum daca am reusit si sa fac link-ul, ca mi-am salvat explicatiile date de Aris recent.
Daca nu....mai incerc....daca s-o mai uita cineva dupa ce mi-am exprimat optiunea politica
pisigri spune:
Io am zis ca in [rimul tur votez cu Oprescu, desi nu are sanse reale. Da ce ma fac daca in turul 2 intra Basescu si Geoana??. No, poate fac si eu salata
Ayla, eu i-as zice Maria. Din mai multe motive pe care prefer sa nu le comentez (public)...
Petra, insanatosire grabnica!
A, si cu recordul ala....cu zahar...trebuie demolat-distrus-depasit
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui PetraTudor Monica, eu la Maria m-am gandit, uite si o imagine care am gasit-o cautand altceva si care m-a facut sa ma gandesc la tine http://victoriantimeprints.co.uk/Documents/FairyMarysDream1870.jpg Bogdan (09.03.2009) |
Petra multumesc! De asta ce zici? Blossom Fairy. Sau de asta: Flower Fairy Sugestiv, nu?
Ce e ciudat, ca amandoua fetitele mele ingerasi au fost la o odisee cu nume de floare. Alma-ghiocel, Maria-floare de liliac.
.* . * (\ *** /) * . * .
.* . * ( \(_)/ ) * . * .
.* . * (_ /|\ _) * . * .
.* . * . /_\ . * . * .
.* . * . * . * . * . * .
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.