Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*
Raspunsuri - Pagina 5
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui aris26 despre cafeaua ta cu lapte....ce credeai??
|
Nu credeam nika... nu mai stiam ce-am zis...
Astept pm de la tine.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ayla21 spune:
Salutare!
Pana citesc din urma, va scriu doua lucruri.
E epidemie de varicela, ca doar e sezonul tuturor "binecuvantarilor" asa ca grija pe unde va scoateti la plimbare piticii.
Si va las ceva www.youtube.com/watch?v=jBleYCk6It8" target="_blank">super haios dar aveti rabdare sa-l vedeti pana la capat.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 acum e din ce in ce mai rau. |
Stai sa vezi cum va fi cand incepe Alexandros sa controbaie peste tot sau sa-si plimbe jucariile in toata casa.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui aris26 nu e suficient ca se ridica in picioare de canapea...nuuuuu...el vrea acum sa se urce pe canapea si cand o sa reuseasca si asta probabil o sa vrea pe tavan |
Ei, da, sa stii ca intr-o zi chiar va vrea sa ajunga si acolo. Norocul nostru e ca nu prea au cum...inca.
_
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui florinela79 azi tati face 36 de ani Suntem la perfuzie in continuare, Vic e mai vioi, doarme mai bine, si-a luat in greutate bine |
La multi ani tati de Victoras!
Of, Florinela, multa putere tie , si insanatosire grabnica lui Victor!
_
Ayla21 spune:
La multi ani!
Vlad
Catalin
Stefan
_
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Am si eu niste curiozitati: 1. Ayla, Luana merge deja?! E asa de... independenta. Mie mi se pare super mare!Si seamana cu tine in sensul ca are asa, un aer de finuta si gingasa |
Multumim!
Singura nu merge, decat de manute sau cu premergatorul. Dar nu in viteza, se tine de el si paseste. E in loc de ham sau de mami desalata de spate. Dar merge de-a busilea. E clar ca are ea dorinta sa plece, si-a testat puterile incercand sa stea singura in picioare, si si-a dat seamam ca intre ce vrea si ce poate e o diferenta. Asa ca a inceput sa se specializeze mai bine pe mers in 4 labe, e mai simplu.
_
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui petrean Vladut al meu s-a ridicat acum vreo 2 zile singu in picioare..si radea de numa..era tare fericitcatalin..in schimb...nu... |
Bravo Vladut!
Vrei amandoi odata? Iti dai seama ce te asteapta? Imi si imaginez.
_
georgiana310 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Multumim! Singura nu merge, decat de manute sau cu premergatorul. Dar nu in viteza, se tine de el si paseste. E in loc de ham sau de mami desalata de spate. Dar merge de-a busilea. E clar ca are ea dorinta sa plece, si-a testat puterile incercand sa stea singura in picioare, si si-a dat seamam ca intre ce vrea si ce poate e o diferenta. Asa ca a inceput sa se specializeze mai bine pe mers in 4 labe, e mai simplu. _ Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
pisigri spune:
Aris, multam fain. L-am gasit pe net (sotul de fapt) undeva la sub 11 milioane (adica nu diferenta mare de pret fata de magazin) dar nu cred ca pe dino.ceva. Si Pisilinca e cam tot pe-acolo cu greutatea si lungimea, in poza aia pe care ai pus-o Alexandros pare ca sta confortabil. Of. Iti dai seama ca nu-mi vine sa leg de gard 1100 lei degeaba.
Si apropo, ca dupa ce ai postat tu ce ti-ai cumparat a pus cineva un link ca l-ar fi gasit pe net la doar 800 lei: ala e alta varianta de kiddy, e pt 9-18kg, deci zic eu ca e mai eficient sa "cumperi" 35-18 = 17 kg pt 2 milioane daca intelegeti ce vreau sa spun.
Io nu stiu care P... este, dar oricum mi-e greata rau de alegerile astea. Nu-mi place nimeni. Da' ma abtin s-o dau in politice ca parca vad ca ne certam . Monnvas, am ratat momentul cind ai luat rosiile, m-am plictisit de topicul ala la un moment dat, asa ca... da castraveti cu rosii merg, o salata de vara...
A, Aris, nu ai pus gaz pe foc, stai linistita...oricum intre timp dintele care se intrezarea prin gingie a disparut, dupa masajul cu periuta de dinti, deci cred ca era...lapte? Nu stiu daca sa ma bucur ca inca avem sanse sa fim "ordonate" sau sa ma oftic ca nu asta e cauza dormitului proooost noaptea
Anca_nicolae, multumesc mult de linkuri. Da eu pling si dupa ceva noooouuuu
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)