Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*
Raspunsuri - Pagina 24
shasa spune:
ARIS tu parca trebuia sa ajungi la dr. astazi! Cum a fost, ce ti-a spus? Hai da-ne o veste buna
IriTeoPetru
New Life Is Born
Ilinca_M. spune:
Asta-i buna, m-a apucat 1 noaptea pe forum!! Is dusa rau, Sophiphi e cuminte si io-s rea!
Of, saracul Vitamina, cum si-a spart el buzishoara...pupici sa-i treaca
Pai Inapreda, eu zic ca tre sa aratam la baieti pozele cu fetele nepetzite si-si aleg ei...sau sa gasim niste compatibilitati pe baza de zodii, uite, Timeea e Pesti, Sophiphi e Tauroaica...tre sa-i potrivim cumva Dar bine c-ai aparut, ca iar te iau la puricat: unde-s pozele cu Ian cu adevarat recente? Eeeei ei!
Tufete, eu nu stiam nimic de Manuela H. si mineriada; stiam doar ca are un copil autist cu marele macho Dan Chishu care nu a vrut niciodata sa stie nimic de acel copil. Care-i faza, a fost lovita la mineriada? Dar parca nu erau clare cauzele autismului...of, delicat si trist subiect.
Gata, merg la nani, probabil mai vroiam sa zic ceva dar nu mai pot de somn! Noapte buna!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
Pisik06 spune:
SHASA, da, de pozele din maternitate imi e cel mai ciuda, ca sunt chiar "unicat". Cand imi aduc aminte de Ana cata era, o mana de copil, cu talpile vinete. Si cat a ajuns. Sotu mereu isi aduce aminte cum astepta el sa ii aduca copilul si asistenta o dezbracase pe Ana, care era pe o masuta unde se aduceau nou-nascutii de la sala de nasteri si el se tot uita sa apara cu un copil "adevarat" (el cred ca se gandea la copiii aia rozalii din filme) Cand colo negriciosu cu talpile vinete era al lui
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Pisik06 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Nu sunt suparata pe tine de ce as fi? Nu sunt suparata pe NIMENI din grupul nostru, nici nu am fost. De obicei nu ma supar nici in viata reala, decat foarte-foarte rar, dar imi trece. Eu ti-am scris si la pozele tale din Picasa, si la o poza am cerut voie sa o folosesc. ***Ana*** Sper sa iti placa. Mie mi-a placut la nebunie poza. Hai, poate te inseninez putin. _ Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
Cat de frumoasa e Mi-au dat lacrimile. Iti multumesc mult. Aveam nevoie de asa ceva
Pozele noastre
Pisik06 spune:
Am vorbit cu sotiorul, vine si el acasa. Macar s-a linistit la politie, ca o luase razna gandindu-se cum s-a putut intampla si incepuse sa se acuze de neglijenta. I-au spart yala de la usa lui, pt ca acolo e butonul care deazctiveaza toate usile, inclusiv portbagajul. A inceput alarma sa urle, asa ca au luat rapid doar geanta de laptop, unde era si hardul extern. In rest mai avea chestii de furat in masina, dar nu au avut timp.
Nu cred ca ne urmareste cineva, pt ca asta s-a intamplat intr-un loc in care ajunge ocazional (inainte ajungea des, dar in ultima vreme nu s-a mai dus). Am inteles ca a crescut f tare rata infractiunilor, din cauza ca s-au intors toti nemernicii de prin Europa, de la furat sau munci de astea cu ziua. Plus ca mai e si criza....
Ce ma inebuneste e ca pozele noastre au ajuns pe maini straine. Plus ca nu mai stiu daca pe hard nu erau si date personale, sa o dam in alte alea. Ma bazez insa pe faptul ca astia care fura asa fura ca sa vanda pe te miri ce, nu se apuca ei sa "navigheze" pe obiectele furate
Pozele noastre
Gaza22 spune:
Anca am recitit povestile tale cu Matizul si Sf Nectarie si desi le stiam m-am amuzat dinnou copios. Cand mai vii cu povesti ca mie imi e dor, macar una din aia cu 3 parti. La munte vii asa-i? Si cu numel ce ai decis?
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite
Gaza22 spune:
Oli ce faci? cum te mai simti?, n-ai mai intrat pe forum, hai mai da-ne un semn sau te tine chiar asa de ocupata Davidutu.
Aris chiar cum a fost la Dr? totul e ok?
Gaza22 spune:
Hai ca iar m-a prins 2 noaptea si maine nu ma vad de somn, nu stiu ce fac de nu ma culc pana la ora asta, e la 10-11 sunt rupta apoi imi sare somnu si imi fac de lucru. Gata incerc sa fac, pup noapte buna.
inapreda spune:
Am vazut si eu poze cu bebe-i taaaaaaaaare frumosi; si ce au mai crescut; arata a...omuletzi; sint simpatici foc
Poate reusesc sa pun si eu niste poze zilele astea ca altfel ma bate Ilinca; dar e mai complicat: nu mai am memorie in calculator ca sa le descarc din aparat; asadar, trebuie sa copiez pe CD/DVD-uri pozele de pe laptop ca sa fac loc celor noi; inainte, insa, cele de pe laptop trebuie un pic "aranjate", timp nu prea am (stiti voi cum e...) asa ca, o toto amin.
Pisik imi pare tare rau ca ati pierdut toate pozele cu Ana Stiu cum m-as simti eu intr-o situatie similara.
Aris Vitamina shugubeatatza!
Si eu am pus o plapuma pe jos in living; mai nou, acolo il si schimb pt. ca mi-e frica sa nu cada din pat. Inca un pic si ne evacueaza la mansarda toata casa e plina de lucrurile lui; dar nu-i bai, bani sa avem, sa-i mai cumparam!
Florinela, imi pare rau ca ati ratat aniversarile. Important e sa se faca Platinatul bine. mamica obosita si bebica cu burtica.
Sigur mai voiam sa zic ceva cuiva dar am uitat. Noapte buna.
PS. Sasha si eu tin cu tine
Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian