Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Mi-am mai adus aminte cite ceva:

Anca Nicolae: Adrian

Ayla: Maria

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Oli ce faci? cum te mai simti?, n-ai mai intrat pe forum, hai mai da-ne un semn sau te tine chiar asa de ocupata Davidutu.

Aris chiar cum a fost la Dr? totul e ok?

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Sunt aici, citesc, dar nu apuc sa scriu...cred ca abia maine ma bag in seama...

Am vazut poze muuuuuuulteeeee, de nu mai are rost sa enumar, dar toate sunt cu bebici frumosi.

Pisik imi pare tare rau pt poze...si eu tin mult la ale mele, de aceea incerc sa le salvez pe toate...Dar lasa ca Ana are abia 7 luni...gandestete cate o sa-i mai faceti de acum inainte

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Aris te inteleg perfect ce ai simtit cand ai vazut sangele...nu stiu daca mai tii minte cand i-am taita degetutul lui David pe la 2 luni, incercand sa-i tai unghiile A fost groaznic, imi venea sa ma omor..Dar tin minte ca tu m-ai incurajat Asa cresc mamico baietii mari...cu peripetii...sper sa avem parte de cat mai putine de astfel de "evenimente" si daca se poate DELOC

Shasa mai ai un vot si de la mine Cred ca ar trebui sa candidezi...uite deja cata lume este de partea ta

Mergi la inceput

Carla condoleante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, Ayla sau Aris (scuze ca nu mai retin exact) mi-a spus odata ceva ce mi-a placut: nu ne da nimeni extemporal din capitolele precedente Nici mie nu-mi place sa "sar" pagini, so...te inteleg. Sper sa te faci bine repede Ai reluat experienta cu iaurtul? Daca da, spune-mi si mie, daca ti-a iesit, care e secretul ca vreau si eu sa fac.

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput

Inapreda sa stii ca si eu astept cu nerabdare poze cu Ian

Novus gasim un model frumos si pentru uriasul meu?

PetraTudor ma inscriam si eu la petit...dar nu cu David , pentru asa flacau frumos fac fata Dar se pare ca are deja pretendente...si ce mai pretendente Mai fa tu un baiat, caci sigur iese bine, si fac eu fata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Olga, Ayla sau Aris (scuze ca nu mai retin exact) mi-a spus odata ceva ce mi-a placut: nu ne da nimeni extemporal din capitolele precedente Nici mie nu-mi place sa "sar" pagini, so...te inteleg. Sper sa te faci bine repede Ai reluat experienta cu iaurtul? Daca da, spune-mi si mie, daca ti-a iesit, care e secretul ca vreau si eu sa fac.

Gina lu' Ian

Botez Ian

Inca nu am reusit caci nu am mai incercat, dar sunt singura ca imi va iesi data viitoare. Am de gand sa iau un lapte mai gras si sa pun vasul langa calorifer. Incerc maine si-ti spun.

Si legat de recuperat...mie imi place sa vad ce s-a discutat si nu vreau sa pierd nici pozele cu frumosii nostri ghioceii. Poate pui si tu intr-o zi poze, iar eu le ratez...zau ca n-as vrea

Mergi la inceput

PetraTudor sa te faci repede bine Stiu cum sunt durerile de urechi

Si am uitat sa va multumesc pentru urarile de ieri

O intrebare si fug la culcare: de unde cumpar broco;i, caci in piata nu gasesc? Vreau si eu sa se ridice David in picioare

Mergi la inceput

Si sa mai impartasesc o veste buna si chiar fug la culcare: maine pleaca soacra Putem in sfarsit sa ne reluam activitatile pt bebe 2

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

OLI, . Ce bine ca pleaca socrella!

NOVUS, vrem si noi caciulita dragu. Maine ii masor capul printesei.

Hai ca inainte sa ma duc in pat va mai zic 2 chestii naspa de azi, ca am avut o zi . So, m-a trimis doctorita de la Grigore la policlinica Dorobanti cu Ana, la dermatolog. Am sunat ieri si ne-am programat pt azi la 11. Ma duc eu, noroc ca era cu mama, ma chinui juma de ora sa parchez, mergem de ni se acreste cu copilul in brate si cand ajungem acolo ne zice o tanti de la receptie ca dna dr nu e, ca si-a luat liber si a taiat cu pixul toate programarile. Mai necesita comentarii? Asa ca ma duc maine

A doua veste naspa, cu care vroiam defapt sa incep, daca nu era faza cu masina. Aseara m-am uitat cu sotul pe link-ul dat de NOVUS, ne-am entuziasmat tare de pensiune, ne-am adus aminte ca am mancat acolo cand eram gravi cu Ana si am fost la Paltinis, ce mai, eram super super incantati de idee.
Azi cand ma intorceam acasa de la policlinica primesc un telefon de la varul meu, baiatul fratelui lui tata, var cu care nu vorbesc aproape niciodata, nu avem nicio relatie, ca face botezul copilului (care acum are 1 luna) pe 12 dec. Am innebunit: ce botez e ala in post? Faza e ca ar cam trebui sa mergem, ca ai luai au fost la botezul nostru, tata nu poate merge la al lor, deci trebuie sa spele cineva onoarea. Sotu' a zis ca inventam o scuza si le dam un cadou ca el nu concepe sa piarda excursia cu fetele. Acu' nu stiu, trebuie sa ma gandesc. Nu am niciun chef, ca oricum nu cunosc pe nimeni, dar parca nici nu as vrea sa ma simt cu musca pa caciula fata de unchi-miu, de tata, etc.

Gata, ma duc in pat ca sunt franta. Sa vad daca oi putea adormi, la cate mi se plimba in cap acuma

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput