Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*
Raspunsuri - Pagina 23
Pisik06 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Pisik imi pare rau pt problemele cu pozele. _ Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
MONICA . Doamne, ce bine ca mi-ai raspuns ceva. De ceva vreme am senzatia ca esti suparata pe mine si ma tot framantam cu ce te-am suparat, dar nu am indraznit sa spun nimic, continuam sa iti scriu mesaje cu ce simteam referitor la poze, la trairile tale, etc., sperand sa nu fii suparata pe mine. M-am linistit
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
aris26 spune:
pisik - de nervi uite asa pune sotul la treaba in week-end si sa ii faca fetei nishte poze profi frumoase, cu fandal, lumini, decoruri si tot tacamul. le scoti pa hartie si faci un calendar pe 2010
ayla am tarc. sta in el cat de cat. adica cat sa il las acolo sa ma duc la baie sau sa scot rufele..sau chestii din astea de 10min maxim. eu am cumparat nishte placi mari de buret subtirel si le-am pus pe jos. pun un cearceaf mare deasupra sa il pot schimba mereu. acasa la mine nu s-a lovit de absolut nimic, nu a cazut din pat sau alte accidente de genul asta ca sunt ca un vultur cu ochii pe el. dar la sora-mea......sunt inca in amenajari, covoare lipsa, saci cu haine, cutii...stiti voi cum e. si el saracu nu ar fi cazut ca are experienta in patru labe. dar eu am pus o patura pe jos ca sa nu stea direct pe parchet, a pus palmele langa patura si genunchi au alunecat cu patura cu tot
25 martie 2009
shasa spune:
citat din mesajul lui PetraTudor Magda , multumesc! mamica uber-sexi care nu arata a mamica de 3 copii! Te-am vazut in pozele de la o intalnire cu fetele in parc, pai sotul tau cred ca este fericit la max cu asa sotie!!!!! Bogdan (09.03.2009) |
Multumesc!
IriTeoPetru
New Life Is Born
shasa spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Sper ca n-am uitat pe nimeni. Aaa am mai vazut mai demult flacaii lui Sasha, n-am zis nimic ca e de la sine inteles, de la inceput am zis ca sunt superbi, Sasha sa mai faci sau sa ne dai si noua reteta. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite |
Multumesc!
De facut NU mai facIar reteta este: muuuulta iubire
IriTeoPetru
New Life Is Born
shasa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui aris26 adevarul e ca tu esti si mare rau, normal ca nu are omul loc de tine. sincer si eu ca si ilinca am ratat mesajele care te-au deranjat ca atunci iesea probabil mai urat. eu am crezut ca am fost chiar cumintica va imaginati cum sunt cand sunt rea???
25 martie 2009 |
Nu cred ca as vrea sa simt pe pielea mea cand este rea. Dar asa sunteti voi scorpioancele. Una a atacat-o iar cealalta a sesizat imediat. Ce ti-e si cu zodiile astea
IriTeoPetru
New Life Is Born
inapreda spune:
Intru si eu la spartu' tirgului si dupa o noua absenta "la scris" ca la citit sint...sefa
Mai ramineam eu asa "muta" o vreme daca nu as avea o slabiciune nemarturisita pentru Sophiphie
Dar pentru ca PetraTudor a fost prima...ramin in stand by deocamdata (pentru ca Bogdanel are mai multe pretendente!) dar tare mi-ar placea sa o am cuscra pe Ilinca
Pup toata gasca de tufete si tubebei
Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian
aris26 spune:
io ma duc sus ca asta a adormit in masina si nu a mancat cine stie ce ca nu prea mananca in vizite asa ca o sa se trezeasca cat de curand.
aaa si mai am o buba. copilul asta al meu este groaznic de pofticios, dar groaznic. azi am mancat efectiv impreuna o frigariue de pui. el a halt o bucata intreaga nu ma inteleg cu el, cum ma vede mancand ceva iese un circ de neimaginat daca nu ii dau si lui ceva. acum doua seri a mancat doua bucati mari de brocoli. nu stiu ce sa ma mai fac. eu ii cumpar mancare bio si el baleshte la nishte amarate de frigarui de la spring time
bine ca nu mai am cainii in casa sa baleasca la farfuria mea ca acum saliveaza copilul
voi cum va descurcati cu ?
vorbim maine
p.s. am deschis toate linkuri cu poze si sper sa am timp sa le vad maine...asta daca nu va apuca limarita dupa ora 1 noaptea
25 martie 2009
Gaza22 spune:
Novus vreau si eu sa mai vad alte modele fancy imi trimiti...?
Aris vitamina sa-i treaca repedesi mamica pt sperietura. Bine ca nu l-a deranjat asa tare, e baiat viteaz.
Monica m-am gandit si eu mult ce sa-ti spun cu numele, de aceea nu am raspuns nimic pana acum, eu ma gandeam la o prescurtare intre cele doua ceva gen Mala (rimeaza cu Alma), dar daca ar fi sa aleg, aleg tot Maria.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Pisik06 MONICA . Doamne, ce bine ca mi-ai raspuns ceva. De ceva vreme am senzatia ca esti suparata pe mine si ma tot framantam cu ce te-am suparat, dar nu am indraznit sa spun nimic, continuam sa iti scriu mesaje cu ce simteam referitor la poze, la trairile tale, etc., sperand sa nu fii suparata pe mine. M-am linistit |
Nu sunt suparata pe tine de ce as fi?
Nu sunt suparata pe NIMENI din grupul nostru, nici nu am fost. De obicei nu ma supar nici in viata reala, decat foarte-foarte rar, dar imi trece.
Eu ti-am scris si la pozele tale din Picasa, si la o poza am cerut voie sa o folosesc.
***Ana***
Sper sa iti placa. Mie mi-a placut la nebunie poza. Hai, poate te inseninez putin.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
shasa spune:
Gata fetelor ma retrag. Dar asa de impacata......
Chiar daca nu imi place sa starnesc astfel de furtuna recunosc ca mi-a mers la SUFLET sa vad ca ma sustineti! Va din suflet la toateVa iubesc!
IriTeoPetru
New Life Is Born