Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*
Raspunsuri - Pagina 22
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 pai dupa atatea poze m-am indurat si eu sa fac albumul de luna 7 diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 7 luni cum am venit pe lume |
Ce gene luuungi are...
Fetelor m-ati facut praf cu pozele. Toti ghioceii sunt unu si unu!
IriTeoPetru
New Life Is Born
Pisik06 spune:
Hai ca m-am mai linistit, ca am terminat de recuperat si am vazut si poze de copii superbi, parca mi-a luat cu mana
GAZA, ARIS. O sa incerc sa mai recuperez din ele, salvate nu le am, decat ce este pe picassa, o mica parte, bune si alea decat nimic.
ILINCA, asa e, ai dreptate, dar stii cum e, pe moment iti vine sa iti iei campii. In alta ordine de idei, ai un copil SUPERB! I-am savurat fiecare particica de fatuca, de bulanas, de perisor. Eu o declar favorita mea dintre fete. Toate sunt dulci, acu' sa nu va apuce supararea ca va mananc
ARIS, imi pare tare rau de buzita lui Alex. Pupam baiatul sa treaca
MONICA, mie MARIA mi se pare mai semnificativ
DENISA, am vazut de ieri pozele cu Adelake, e superba!. Sorry ca am omis-o la insiruire
Si azi am vazut poze superbe, dar nu mai enumar bebeii ca iar imi scapa cineva.
Ca sa imi mai treaca supararea imi zice si mie cineva pe pm cine a suparat-o pe Shasa?
SHASA, la ce mama de flacai paralei esti tu, greu sa te poata supara cineva.
M-am intins, dar nu ma pot culca, il astept pe sot ca s-a dus la politie, asa ca bantui pe aici
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Gaza22 spune:
Petra apropo de otita ai fost la Dr? ca si sotul meu a facut, fix cand am fost la mare, a fost la Dr si i-a prescris un tratament, i-a facut si ceva proceduri de curatare si in 3 zile n-a mai avut nimic bine medicamente a luat aproape o saptamana dar a scapat de durere.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui aris26ayla - ce ma incurajezi tu?! sa stii ca acum cateva zile ma gandeam ca acum e inca bine ca nu il lasa premergatorul sa ajunga chiar oriunde. despre intrebarea ta eu zic Maria. asa e mai bine |
Pai cum sa te incurajez? Vrei sa te mint?
Eu acum ma gandeam, voi ii tineti in tarc? Luana nu mai sta in tarc de multa vreme, folosim tarcul doar ca patut la noi in camera, la ea are patutul de lemn. Nici sa nu-l vada ca urla. De asta i-am facut covoras din puzzle de spuma in colt la salon, si daca eu am treaba, ea sta si mosmomdeste in treaba ei, Clau intr-a lui, iar eu sunt linistita. De asta exploreaza ea atat. vezi sa nu ti varsatorul in tarc. Se tine de marginea de sus, se impinge cu picioarele in plasa, si as vedea-o in cap de-acolo peste margine.
Pisik imi pare rau pt problemele cu pozele.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
shasa spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Seara buna! Nu am apucat sa recuperez capitolul asta, doar pe sarite, dar am intrat sa ma descarc, ca va simt ca pe niste prietene. Sotului i-au spart masina si i-au furat laptopul de serviciu si un hard extern. Laptopul nu e mare chestie, el zice ca il declara furat si spera sa nu ii faca nimic, hardul e tragedie, pt ca pe el aveam o gramada de chestii, inclusiv toate pozele noastre, dar absolut toate, si cele cu Ana, impartite pe luni si zile, din prima ora de la maternitate. Sunt terminata!Imi vine sa urlu, sa zbier, sa o dau la dracu de tara nenorocita, plina de borfasi si scursuri. La nici doua luni de la faza cu bicicleta, acuma asta. Nu imi vine sa cred. Imi pare rau ca ma descarc aici, dar pur si simplu nu imi vine sa cred. Si masina nu are nicio urma de spargere, este o marca (,) care nu se sparge, nu inteleg efectiv. Am ajuns sa il banuiesc pe sot ca nu a incuiat-o, daca nu l-as cunoaste as putea zice, dar un om asa meticulos si precaut, care verifica masina de zece ori sa vada daca e incuiata eu nu am vazut, deci cam pica varianta asta. Nu stiu efectiv....imi pare rau inca o data ca v-am perturbat, ma duc sa citesc din urma, poate imi mai revin Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Imi imaginez cam ce simti in clipa asta! Imi pare tare rau pt. voi. Macar ca ai albume intregi salvate pe net, dar pacat maaare de pozele din maternitate
IriTeoPetru
New Life Is Born
millie spune:
Am reusit sa culc buburuza.Acum merge un slim asa de relaxare
Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni
shasa spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Vai, Pisik, ce urata treaba!! Dar de ce esti asa de suparata de hard, nu ai pozele salvate si in alta parte sau nu-ti place ca au ajuns pe mana hotzilor? Novus, cum sa masor diametrul, scuze de asa intrebare tampita, dar vreau sa fiu sigura: o mapr peste urechi? sau peste frunte, roata? Vreau doua caciulitze, una exact ca aia cu verde si una sa aiba mult roshu in ea, eventual roshu cu un pic de alb. Petra.Tudor, sa zic drept pe Sophiphi nu cred ca a petzit-o nimeni, asta fiindca pe cand s-a nascut ea toti flacaii petisera deja pe cele harnicute, nascute inainte! Sunteti liberi? mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
As peti-o eu pt. un indian dar sunt toti luati
IriTeoPetru
New Life Is Born
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Petra apropo de otita ai fost la Dr? ca si sotul meu a facut, fix cand am fost la mare, a fost la Dr si i-a prescris un tratament, i-a facut si ceva proceduri de curatare si in 3 zile n-a mai avut nimic bine medicamente a luat aproape o saptamana dar a scapat de durere. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite |
Data trecuta da, in doua reprize. Intr-adevar, mi-a curatat ambele urechi, mi-a dat niste minuni pentru instilatii, un antibiotic (Augmentin, compatibil cu alaptarea) si am fost ca noua. Acum .... zic si eu ca in reclama la Heineken ... "Now we wait" sa vad cum evolueaza.
Pupam gazele duuuuuulci!
aris26 spune:
milli - merci mult de sustinere
al meu mai mult de un mic poc cu fruntea in diverse obiecte nu a facut pana acum. dar asa ... sa vad sange??!!a fost prea mult pt mine. nu m-am bocit sau mai stiu eu ce dar pe cuvant ca m-a durut pe mine mai rau decat pe el si de cate ori ii vedeam buza umflata ma taia ceva in stomac
lu' ta-su nu i-am povestit ca cine stie ce remarca facea si imi varsam nervii pe el
sunt convinsa ca o sa tot patesc din astea dar cred ca tot greu e indiferent ca o sa aiba un an sau 20. ce inseamna si "mama" asta
25 martie 2009
shasa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ela78
Pai zi-ne si noua despre cine e vorba, ca-l matrasim noi Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
OF! Nu pot! Pana la urma ce are are cu mine nu cu voi toate deci nu ar fi frumos din partea mea. Oricum daca se simte cu musca pe chipiu sigur se va da disparuta!
IriTeoPetru
New Life Is Born