Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*
Raspunsuri - Pagina 21
aris26 spune:
of, nu pot sa credde fapt pot sa cred...si inca cum. asta pe bune nu e tara. asa ma apuca o scarba cateodata de nu iti poti imagina. am trait atatea pana acum de nici nu imi pot povesti. ei si? iti inchipui ca macar o data sa fi platit cineva pt faptele lor. nuuu.
iar incep sa urlu ca eu nu imi cresc copilul in tara asta.
pozele nu le aveti incarcate pe undeva? am ajuns sa cred ca pe net sunt mai in sigurantza ca oriunde
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Seara buna! Nu am apucat sa recuperez capitolul asta, doar pe sarite, dar am intrat sa ma descarc, ca va simt ca pe niste prietene. Sotului i-au spart masina si i-au furat laptopul de serviciu si un hard extern. Laptopul nu e mare chestie, el zice ca il declara furat si spera sa nu ii faca nimic, hardul e tragedie, pt ca pe el aveam o gramada de chestii, inclusiv toate pozele noastre, dar absolut toate, si cele cu Ana, impartite pe luni si zile, din prima ora de la maternitate. Sunt terminata!Imi vine sa urlu, sa zbier, sa o dau la dracu de tara nenorocita, plina de borfasi si scursuri. La nici doua luni de la faza cu bicicleta, acuma asta. Nu imi vine sa cred. Imi pare rau ca ma descarc aici, dar pur si simplu nu imi vine sa cred. Si masina nu are nicio urma de spargere, este o marca (,) care nu se sparge, nu inteleg efectiv. Am ajuns sa il banuiesc pe sot ca nu a incuiat-o, daca nu l-as cunoaste as putea zice, dar un om asa meticulos si precaut, care verifica masina de zece ori sa vada daca e incuiata eu nu am vazut, deci cam pica varianta asta. Nu stiu efectiv....imi pare rau inca o data ca v-am perturbat, ma duc sa citesc din urma, poate imi mai revin Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
25 martie 2009
shasa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui PetraTudor
Nici eu nu stiu si mooooooorrr de curiozitate!!!!!!! Bogdan (09.03.2009) |
Chiar nu am vrut sa va starnesc!!!! Iar pe liber nu pot spune mai mult decat am spus deja. Nu va suparati pe mine
Oricum va pup si va multumesc mult la toate. Nu ma asteptam la asa sustinere nestiind despre ce este vorba. Inca odata ve multumesc
IriTeoPetru
New Life Is Born
Gaza22 spune:
Asa acu sa laud si eu ghioceii pe care i-am mai vazut: Timeea e o dulcica,Bogdanel e deja flacau mare si eu am zis ca seamana cu mamica lui desi nu vrem sa-l suparam pe tati care stiu ca sustine ca seamana cu el, nu-mi vine sa cred ce mari au crescutEva de anamaria, cum sta ea in fundulet si se joaca cu baloane, aia e poza care mi-a placut si mie cel mai mult si Maia de Saby, Doamne ce mare s-a facut, sta ea in picioruse singurica, bravo! e o dulcica.
Sper ca n-am uitat pe nimeni. Aaa am mai vazut mai demult flacaii lui Sasha, n-am zis nimic ca e de la sine inteles, de la inceput am zis ca sunt superbi, Sasha sa mai faci sau sa ne dai si noua reteta.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite
aris26 spune:
nu pot sa cred!!! ceva mai revoltator de atat nu credeam ca...
ooff hai ca mi s-a ridicat tensiunea nu mai pot scrie coerent. eu era sa imi pierd parinti la mineriada si doar printr-o minune nu eram si eu cu ei. de obicei ne duceam dupa amiaza. eram Golan-Elev(pt cine stie povestea)
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Da. Din cate stiu eu: Copilul are 19ani. Era insarcinata in 1990, cand a fost agresata de minerii veniti sa faca ordine in Bucuresti... So, sigur ca mergem la vot... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
25 martie 2009
shasa spune:
GAZA SABY Multumesc!!!
ILINCA nu ai mai rezistat deci nu mai esti undercover!
IriTeoPetru
New Life Is Born
aris26 spune:
aaaahhh nu ma mai enerva!!!!! tot ma plangeam ca nu mai suport tara asta de hotitrebuie neaparat sa ies din tara ca a trecut peste un an de cand nu mi-am mai clatit ochii, inima si creierul.
distractie placuta si spor la cumparaturi!
citat din mesajul lui Bianca2503 Salutare fetele, Nu prea am timp sa citesc ce ati scris voi. la cat spor aveti greu acum pentru mine. Intru insa sa va dau raportul de la Munchen. Lasand la o parte scopul vizitei mele in Germania profit de timp sa imi clatesc ochii. Am inceput cu magazinele cunoscute, adica DM. Am intrat in el si nu imi venea sa mai ies (si ieri si azi). Nu prea are legatura cu ce e la noi. De preturi vorbesc, adica un HIPP, HIPP URA mare, de 220g este 1.15 E. Si pentru ca Aris zicea ca la DM exista borcanele bio, va spun ca asa este. Se gasesc la pretul de numai 0.55E/buc de borcan de 190 g. De sortimente nu mai vorbesc ca nu se compara gama din Romania cu ce e aici. Si au si hainute de copii...si ca sa vezi faza nu sunt roz ale de fetite si nici bleu alea de baieti. Nu mai suport in Romania intrebarea: fetita sau baiat? si atunci ti se trantesc haine bleu pe "taraba". Anyway va mai povestesc eu cand ma intorc si despre zborul cu avionul, inchiriat masina si altele. Acum am intrat sa va salut si sa va dau impresii la cald. Va pup |
25 martie 2009
Ayla21 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui aris26 nu pot sa cred!!! ceva mai revoltator de atat nu credeam ca... ooff hai ca mi s-a ridicat tensiunea nu mai pot scrie coerent. eu era sa imi pierd parinti la mineriada si doar printr-o minune nu eram si eu cu ei. de obicei ne duceam dupa amiaza. eram Golan-Elev(pt cine stie povestea)
25 martie 2009 |
Si eu stiam povestea ei, dar nu eram sigura ca despre ea este vorba, si am ezitat sa scriu. Povestise odata la tv, cu mult timp in urma, si am ramas atat de marcata, ca pe perioada sarcinii (primei sarcini, ca a doua..) am incercat sa nu am emotii puternice, stiam ca emotiile puternice pot afecta dezvoltarea copilului.
Sa-i de DD multa putere, din ce am citit din relatarile ei pe forumul autist este o mamica puternica, si care a accptat ce i se intampla si lupta foarte mult pt o viata normala a copilului ei.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
shasa spune:
citat din mesajul lui novus Dupa ce am vazut atatea poze SUPERBE mi-a venit si mie pofta de pus poze Asa ca admirati noua noastra colectie de caciuli si daca doriti si voi, dati un semn http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4112345729/in/photostream/ Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Gata, m-a topit! Cand va creste Petru chiar i-o voi arata pe sortita lui virtuala. Sigur va fi topit!!!!
IriTeoPetru
New Life Is Born
PetraTudor spune:
Nu m-am culcat inca
Gaza, vai de mine, pai deja devine dificil pentru Bogdan sa aleaga, eu credeam ca il prezint la clubul de mai-iunie, si cand colo apar atatea
aris26 spune:
adevarul e ca tu esti si mare rau, normal ca nu are omul loc de tine. sincer si eu ca si ilinca am ratat mesajele care te-au deranjat ca atunci iesea probabil mai urat. eu am crezut ca am fost chiar cumintica
va imaginati cum sunt cand sunt rea???
Citat: | ||||
citat din mesajul lui shasa
Va multumesc fetelor, sunteti minunate IriTeoPetru New Life Is Born |
25 martie 2009