Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *105*
Raspunsuri - Pagina 13
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PetraTudor Ei ca va prind si eu din urma cu pozele, voi puneti mereu, numai eu sunt codasa, as always . No, iata-l pe Bogdan la 8 luni Sa vad acum daca am reusit si sa fac link-ul, ca mi-am salvat explicatiile date de Aris recent. Daca nu....mai incerc....daca s-o mai uita cineva dupa ce mi-am exprimat optiunea politica Bogdan (09.03.2009) |
f frumos dar te rog zi-mi si mie ce are in mana
aici?
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
citat din mesajul lui millie Buna cateva poze noi cu buburuza http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/?albumview=slideshow ma pun si eu la citit din urma[/left] Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni |
da` ce buburuza blonda frumoasa
dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Avem si noi un ALBUM NOU, daca aveti rabdare sa-l vizionati |
am avut rabdare. bulanasul de la urma e mortal
dragos tea mea
saby spune:
Fetele multumim de aprecieri !!!!!
Vazut poze cu Timeea blonduta , cu Bogdanel care zici ca are 1 an asa bine sta in picioruse, si cred ca e tare gustoasa bara aia nu , iar Sophiphi cu freza ei bestiala are asa o fata cum sa zic un pic boatoasa nu ca ar fi dar mie tare imi plac copii asa cu bot .
Shasa nici eu nu-mi dau seama despre cine/ce e vorba dar si eu te sustin, desi cred ca mai mult de jumate din fetele de aici cred ca nu stiu , dar suntem alaturi de tine .
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
PetraTudor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
f frumos dar te rog zi-mi si mie ce are in mana aici? Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot? |
Este o lampita pe care am luat-o din Ikea, cand era mic. Sta aprinsa si fara sa fie conectata la priza - dar are si fir. Este dintr-un material foarte potrivit rosului, cauciucata iar urechile sunt absolut delicioase . Din punctul lui de vedere, desigur
Ilinca_M. spune:
Ahhh, nu pot sa nu ma laud si sa ma umflu-n pene ca eu cu ochiu' format si cu intuitzia mea de Scorpie veritabila m-am prins din prima la ce si la cine se referea Shasa!
Tufete, multumim de aprecieri; si mie mi se pare si bulanoasa, si falcoasa si gushata si zau ca acum 3 saptamani cand am cantarit-o ultima data (la vaccinul de 6 luni) avea doar 6.500 g la 69 de cm...Da' ati vazut in ce pozitii de balerina adoarme singura in timp ce se joaca?
Millie, nu baga si tu spaima in mine: de cand ai observat ca i se schimba ochii blondinei tale? Stiti ca io am o obsesie, oricum Sophiphi ar fi iubirea mea cu orice culoare de ochi, dar sa-i ramana albastri ar fi o mare victorie asupra celor care au cotcodacit cand abia se nascuse ca "i se schimba!"
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
PetraTudor spune:
Ayla, m-am uitat la toate zanele, uite care mi-au placut: Lavender, Rose Hip si Blackthorn - cele mai frumoase iar Daisy, Forget-Me-Not si Snowdrop - cele mai dulci
Ayla21 spune:
Pt seara de azi am renuntat si la bibe, si la cereale de seara si am papat...lapte (formula) cald cu miez de paine inmuiat si putin pasat cu furculita.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
novus spune:
citat din mesajul lui PetraTudor Ei ca va prind si eu din urma cu pozele, voi puneti mereu, numai eu sunt codasa, as always . No, iata-l pe [ url= http://cid-90f42a6fb4ff1b42.skydrive.live.com/browse.aspx/Bogdan%20-%208%20months?uc=28&isFromRichUpload=1] Bogdan la 8 luni [/url] Sa vad acum daca am reusit si sa fac link-ul, ca mi-am salvat explicatiile date de Aris recent. Daca nu....mai incerc....daca s-o mai uita cineva dupa ce mi-am exprimat optiunea politica Bogdan (09.03.2009) |
ce a mai crescut si Bogdanel !!! si sta singur in picioare !!! super !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)