*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (87)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Intrebare la ce ora aveti ultima masa si ce mancati? Piciului meu nu-i mai place laptele, deeeeeeeeloc. Il vrea doar cu cereale, dar nu vreau sa-i dau cereale seara de seara. Ce as putea sa-i dau? El are ultima masa pe la 9-9.30.

UN VOT SI PENTRU NOI

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Bravo Stefanut! Felicitari pentru pasutii facuti singurel si pentru maselutaaaaaa! Mai sunt cozonacei cu maselute?

ginye eu Alexandrei ii dau masa de seara pe la 7-7:30 (mamaliguta cu branza de vaci, papanasi fierti, orez in lapte... din astea) si apoi la culcare, in jur de 8:30, ea mai bea cam 150-170 ml lapte simplu (NAN3). Dupa care la 1:30 inca 150 mai nou, de cand cu racelile alea in serie si transpiratul de la Nurofen. Dupa care doarme pana pe la 7.

Apropos de NAN, am incercat sa trec pe Lapte Junior 1+, ca cica de la 1 an ala e, gama Nestle, si i-au aparut bubite pe burtica. Asa ca inapoi la NAN3, reincercam trecerea mai peste 2 luni.

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Intrebare la ce ora aveti ultima masa si ce mancati? Piciului meu nu-i mai place laptele, deeeeeeeeloc. Il vrea doar cu cereale, dar nu vreau sa-i dau cereale seara de seara. Ce as putea sa-i dau? El are ultima masa pe la 9-9.30.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

CAmi mutumesc de raspuns!

Intrebare2 voi ati inceput sa le dati miere puiutilor? Ma gandesc ca daca ii pun putina miere in laptic il bea. Ce ziceti?

UN VOT SI PENTRU NOI

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Da, eu i-am dat acum la raceala, ceai de ceapa cu miere de albine. N-au fost probleme.

Edit: daaar.. atentie la carii. Spalat pe dinti apoi, sa nu adoarma cu lapticul dulce pe dinti.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Tiberiu Andrei, multa sanatate si bucurii!

Bravo Stefanut pentru primii pasi, primele maselute.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Je tare obosita. Ieri am avut party. Lume multa, agitatie, copii alergand de colo clo. A fost f frumos. Imi pare rau ca nu am pozat si eu masa, ca am facut o groaza de mancare. Dar era asa agitatie, ca am uitat. Si cu tortul nu avem decat 3-4 poze
Arianna a ales cheia de la mertzan, apoi a pus mana pe diverse (inel cu diamant, bani, CD) , ca apoi sa ia o iconita si un ruj
Imi pare rau ca nu a vrut sa stea sa-i taie motul. A cam plans, dar asta e. Era obosita.

Monicus, e superba Ana. Mi-a placut mult in pozele cu rochita. In poze e si mama ta, nu? Ca mi se pare ca seamana cu tine. Ana are ochii sotului, asa calmi si patrunzatori.

cozonaceilor care au implinit ieri un anisor si celor care implinesc azi!!!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ginye, felicitari pt maselute si primii pasi singurel!
Arianna saptamana asta a papat pe la 20 ceva de pe la noi( carne cu ceva legume) dar putin. Apoi o ceasca d elapte cu cereale Nestle (v-am mai zis, din alea de la cutie de 250ml, gata preparate). Apoi ea suge si merge la baita. si dupa baita baga celalt san . Eu miere nu i-am dat inca. Ea cina o are dupa 18 si ii dau ceva de la pranz. Ea la pranz are 2 feluri de mancare si la cina ii dau ce a mancat mai putin la pranz. Eu repet: NU avem program de masa fix, si nici feluri d emancare pe care sa le mancam la anumite mese, pt ca ea cere ce vede prin casa si dc nu primeste, nu mananca. Asa ca , se poate la pranz sa pape supa si budinca, sau iaurt si branza pe paine si la micul dejun carne de pui fiarta (asta pt ca eu mai bag ceva mezel si nu o pot pacali cu branza, iaurt, asa ca ii dau carne la micujl dejun)
Ieri a fost nasol rau la petrecere ca s-a pus pe urlat ca ea vrea mancare de pe masa. asa ca a mancat salata de paste, chiar dc avea ceva condimente knor in ea pt salate. I-am mai pus eu paste simple, doar fierte, dar se prindea ca incerc sa o pacalesc. I-am dat si umplutura de la oua umplute, care evident avea maioneza Asa a mancat si ea pt prima data ficat cu placere (am facu tumplutura din ficat de pui fiert, galbenus si unt). A mancat si crema de ciocolata amaruie si ciocolata alba de pe tort si a fost tare incantata. Se lingea pe botic si intindea mana spre blanita tortului sa mai pape.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Deci, petrecere mare ati avut. Este bine ca toata lumea s-a distrat de al cel mic pana la cel mare.
Sa fie santaoasa printesa si a stiut ea e sa aleaga, pai. Pupici.
In poze, daca ai rezistat pana la ultima poza, este soacra mea. mama mea, nu era atunci la noi. S-a nimerit sa fie in acel week-end soacra-mea pe la noi.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Monicus, e superba Ana. Mi-a placut mult in pozele cu rochita. In poze e si mama ta, nu? Ca mi se pare ca seamana cu tine. Ana are ochii sotului, asa calmi si patrunzatori.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput