*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (87)*
Raspunsuri - Pagina 22
mav spune:
Neatza!
Corina, m-am decis ca si eu o sa alaptez pana la loc comanda. Uite de ce: www.ortodoxmedia.com/inregistrare/678/ce_mancam_cum_mancam" target="_blank">ce/cum mancam
Zi merci ca Arianna n-are dinti cu care sa te clantane de tss... Antonio ma innebuneste...
elilov3 spune:
neata

LA MULTI ANI!
Andreea de Madutza,
Tudor Andrei de VonHelen,
Yasmine Olivia de delia_alx,

sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti numai reusite in viata!!!
criss hehe zi asa decat ghidul mai o alegere inteleapta...parca o si vad pe delicata sofia cu ghidul in mana..poate se face profa de geo 

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
babyzapi spune:
Criss wow chiar ca e surprinzator ca a ales un singur obiect. Si ghidul Romei? ce zici Eli cu profa de geo?
bate-n lemn
, eu zic ca o sa traiasca la Roma si o sa aiba o situatia financiara atat de buna, incat nu o sa faca nimic altceva decat sa se plimbe si mai ales sa colinde toate magazinele pt shopping 
Multumim din suflet fetelor care s-au gandit la noi 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase
criss703 spune:
LA MULTI ANI!
Andreea de Madutza,
Tudor Andrei de VonHelen,
Yasmine Olivia de delia_alx,
Multumim inca o data pentru felicitarile primite si
mamicile si cozonaceii !
Babyzapi stie !! 
....eee asa m-am gandit si eu , nu ar fi rau ...mai merge si mami din cand in cand pe la ea
...cum mai e Raphael dupa gurita de spirt ? noi ieri am experimentat hartie cu lipici 
Eli sa sti ca mie chiar mi-a placut geografia , asta am si ales la admitere in defavoarea economiei
, eu chiar speram sa fac turism daaar nu a fost sectia in anul in care am dat eu
...asa ca alegerea Sofiei a fost o surpriza placuta si neasteptata pt. mine
http://family.webshots.com/photo/2013360440104281140Awvhjp
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
manumanu spune:
Criss, mi-ai dat o idee buna, ce-ar fi sa le pun pe tavita luni cateva ghiduri turistice si cheile de la masina?
Sa vedem ce oras aleg
Babyzapi, offf, am citit ce-a patit Raphaelu' nost' ... Si eu aveam langa salteluta de schimbat (apropo, bebeii vostri mai stau sa-i schimbati? Ai mei fug de pe salteluta, vor sa sara, se rasucesc, nici nu stiu ce sa le mai fac pana-i schimb!) un cosulet cu creme, sticluta cu spirt etc.... de cand au inceput sa scotoceasca in el in timpul schimbatului
, am pus cosul pe polita de deasupra, ca nu se mai putea. O data raducu a apucat sticla cu spirt, noroc ca era bine insurubata
.Acu' am pusin locul cosuletului cu pricina niste ratuste de plastic si pitici, sa vedeti ce fericiti sunt cand ii gasesc!
A
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
ginye55 spune:
Am plecat singurel in picioare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eram afara la nisip si incercam sa-l prind pe tati.![]()
UN VOT SI PENTRU NOI
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Stefanut felicitari
super, super!
Criss e bine Raphael, noaptea in care a gustat spirtul nu s-a trezit deloc
, iar in rest este asa ca de obicei, nazdravan si activ si poznas 
Manumanu eu il pun pe Raphael pe salteluta de schimbat numai cand ii fac refreshul cu apa termala si il cre.m.u.i.e.s.c
seara inainte de nani. E cuminte si sta fiindca ii dau mereu ceva in mana sa se joace si in plus se gadila foarte mult cand il dezbrac si rade si e fericit ca nu se mai gandeste sa o ia la goana. dar in timpul zilei cand vreau sa-i schimb pampersul sau sa-l imbrac tre sa ma tin eu dupa el.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase
elilov3 spune:
ginye pentru Stef felicitari!!! 

manumanu nici Dimitrie numai sta la schimb, dar incerc sa il conving s stea cu vb..uneori tine alteori ba...deh dupa toane ![]()

criss hehe ce mandra e ea cu ghidul in manute 
..orice ar fi sanatoasa si voioasa o viata intraga plimbareata
..nahh ca facui si rima 
ionu la tzara..eu evident iritata pe acest subiect...deh lasa bah astai viata...
niste relax aici 
http://www.profm.ro/radio/profm_chillout
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
monicus spune:
Stai linsitita draga mamica. Important sa fie ea sanatoasa si sa isi aleaga ce dpreste. Pai... a stiut ea ce sa aleaga, nu la fel ca ceilalti. A vrut sa fie ceva mai special. Numai bine si vazusi poze frumaose... cu o cozanacica zambitoare.
Sa va traiasca si sa va bucurati de ea, sa va umple inimile de bucurie si sa fie santoasa si fericita in viata. Pupam dulce 
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Am uitat sa va zic : daca Paula a ales de pe tavita doar Ghidul turistic al Romei ...ce se face??? turist ? A fost o surpriza totala ..nu tu chei ,bani/monezi ,telefon mobil ,masca venetiana ,iconita argintata ...deci tot felul de chestii sclipicioase si colorate ...a ales Ghidul si ne-am mai rugat de ea vre-o 10 min sa mai ia ceva de pe tava daaaar nu i-a mai trebuit nimic-nimic ...In concluzie mi-a placut maxim ce a ales , sigur e fata mea Poze http://family.webshots.com/photo/2881403220104281140GMHiXa Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez si nu numai PovesteaNasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Gata am mai bifat ridicatul singurica in picioare. Aseara a bifat-o si pe aceasta. Am reusit sa coboram trepte sprijinita de gard singurica. Nu mai stim ce sa mai face. Suntem intr-o continua miscare si nu prea obosim.
Acum o saptamana am facut si noi poze mai deosebite cu ocaiza implinirii a 11 lunitze frumoase. Doamne ajuta!
http://community.webshots.com/album/575590689cDiDao
Pupam toti coanaceii care astazi implinesc lunize sau un anisor.
Pupici.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii