*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (87)*
Raspunsuri - Pagina 15
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleinad.g Otilia, si eu intrebasem ieri de ceaiuri, siropuri de genul brad, maces, catina. Nu mi-a raspuns nimeni, cred ca nu le folosesc inca la puiuti. La cealalta intrebare nu pot sa raspund nimic. Ahh. ... mai vrei reteta de ciocolata, ca am dat de ea. |
raspund eu: NU. siropurile alea sunt obtinute prin maceratie cu alcool si sunt contraindicate. dr meu de familie nu mi-a aruncat o moaca prea politicoasa cand i-am arata sticla cu sirop de muguri de pin din care ii dadusem laurei
a, si otilia, nu a cerut analiza pt nicole ca a zis ca el personal e sigur ca e RSV (virus sinctial) si ca e viral. io i-am zis ca eu personal i-as da antibiotic (dupa cum v-ati obisnuit eu am o opinie in orice) da' el cica nu ca nu e bacterian si daca o ia voma de la antibiotic facem mai mult rau decat bine.
edit; corina tortul e superb, felicitari, insa e tare migalos si nu prea iti permiti sa gresesti. eu cred ca am sa-l fac pe al berthei insa fara papusa in mijloc si cu pandishpan in loc de diplomat.
dandusa spune:
hello fete dragi!
sant in urma tare cu cititul,nu cred ca pot recupera vreodata...,sper sa ma intelegeti!
sant f incantata de ideea cu mosul,abia astept s-o onorez!felicitari fetelor care s-au implicat
Brave,
am vazut poze cu voi,cele de la studio,santeti o fam tare frumoasa...
Bertha,
vreau si eu link cu tortul de care vb fetele
Alra,
sanatate multa ,va dorim!
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
babyzapi spune:
Bebecris votat.
Carmendu esti extraordinara
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase
alra spune:
io-te aparu dandusa! zi detalii, lasa scuzele.
carmen, am uitat sa iti zic ca m-am terminat de ras la faza cu miss piggy.
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui alra raspund eu: NU. siropurile alea sunt obtinute prin maceratie cu alcool si sunt contraindicate. dr meu de familie nu mi-a aruncat o moaca prea politicoasa cand i-am arata sticla cu sirop de muguri de pin din care ii dadusem laurei |
Ai dreptate in privinta siropurilor macerate in alcool. Dar eu pusesem problema "plantelor" in sine. Sub forma de ceaiuri sau siropuri facute in casa, de exemplu.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
ginye55 spune:
Bebecris votat!
Mamiseli felicitari pt plimbareata!
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
alra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aleinad.g
Ai dreptate in privinta siropurilor macerate in alcool. Dar eu pusesem problema "plantelor" in sine. Sub forma de ceaiuri sau siropuri facute in casa, de exemplu. Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) |
habar-n-am cred ca depinde de iarba. catina de exemplu nu vad ce ar putea strica. eu sunt fan catina cand eram mica adunam la tara si duceam la centrul de colectare pt bani. ma pacaleau aia la cantar de naiba ma lua si kilu ala de catina pe care mi-l furau la ac pentru mine era foarte scump in munca
ginye55 spune:
Si noi un vot, va rugam!
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1034
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui alra eu sunt fan catina cand eram mica adunam la tara si duceam la centrul de colectare pt bani. ma pacaleau aia la cantar de naiba ma lua si kilu ala de catina pe care mi-l furau la ac pentru mine era foarte scump in munca |
Si eu sunt fan catina. Numai ca din aia lenesa, o cumpar din piata. Imi inchipui insa ce simteai, copil fiind, dupa ce iti intepai degetele in ace sa te mai si fure nesimtitii.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
alra spune:
citat din mesajul lui aleinad.g Imi inchipui insa ce simteai, copil fiind, dupa ce iti intepai degetele in ace sa te mai si fure nesimtitii. |
ce nu ne omoara ne caleste