*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (87)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Neatza, Doamnelor!
sunt si eu prin zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

A venit borcanelul cu biscuiti...Sara nu prea il baga in seama, mai mult eu ma joc cu el...se amuza cand canta si baga formele in gurita...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

In general, Alexandra are cam 37,1-37,3 seara.
Oricum 38,2 e clar problema, atat avea azi dimineata la 5.

A venit rezultatul de la exudat, infectie cu coli, cica nu-i stres, in general nu prea apare coli in gat, si daca e nu e neaparata nevoie de tratament... asta de la lab citire, maine vine dr.

Tocmai am cumparat un termometru de frunte cu infrarosu si habar n-am sa-l folosesc, zice ca am io febra 37,6... .

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g
Camelia, asa cum zicea si Alra, Teodora are in mod normal seara 37.5 uneori chiar 37.7. Nu stiu cat de normal este, dar nici un medic nu a zis nimic de acest aspect. Asa ca eu la aceasta temperatura nu o consider cu febra.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessutza spune:

Buna tuturor!
Sunt noua pe aici si vrem si noi pe listuta voastra:)
Asadar, Daria Nicole 2 decembrie 2008, ora 13:45, 2950 grame, 50 cm apgar 9!
Multumim!

[url=http://www.babysfirstsite.com] [/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna
suntem mai bine ne-am inchegat la burtik , am dormit bine, tot pe regim alimentar suntem si maine..da trece si asta...
ancule de acord cu tine...si eu stiu ca sunt nesim cei de la P. Romana.

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Corina, de unde zici ca ai luat tava aia?Ca e tare interesant tortul.Si reteta? A venit cu tava sau e creatie proprie.Nu de alta, dar mi-ar placea si mie sa incerc.

Darling, ma bucur ca prima zi de munca a fost ok.Imi dau seama cat de greu a fost, fiindca eu am fost 3 zile la cursuri si l-am lasat pe David cu mama si am stat doar cu ochii pe telefon.Dar n-am sunat niciodata.

Fluturasha, noi iesim dimineata afara, pe la 10.30-11 si stam pana pe la 12.Apoi mai iesim fie pe la 15.30-16 fie pe la 18.30.Asta in functie de cum isi face somnul David.Daca doarme o singura data atunci iesim dupa ora 18, daca doarme in 2 reprize atunci iesim dupa ora 15.30.

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alra
raspund eu: NU. siropurile alea sunt obtinute prin maceratie cu alcool si sunt contraindicate. dr meu de familie nu mi-a aruncat o moaca prea politicoasa cand i-am arata sticla cu sirop de muguri de pin din care ii dadusem laurei

Ai dreptate in privinta siropurilor macerate in alcool. Dar eu pusesem problema "plantelor" in sine. Sub forma de ceaiuri sau siropuri facute in casa, de exemplu.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Eu i-am dat ceai de patlagina Iuliei cand a fost racita. E drept ca i-am pus in biberon 50 ml ceai patlagina si 50 ml ceaiul ei de fructe. Insa a avut efectul scontat. Sunt foarte multumita de el in caz de raceala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Isa, piscoturile si crema mascarpone le iau din Plus. Frisca folosesc Hulala.
Crema o fac asa: 3 galbenusuri cu 100g zahar le frec pe abur, las sa se raceasca apoi adaug o cutie de mascarpone (250g) si frisca batuta foarte bine (200g) si o esenta de rom.
Piscoturile le moi in cafea espresso indulcit usor la care adaug rom (Bacardi am in casa). Apoi cladesc prajitura, iar la urma o pudrez cu cacao zuccherato de la Bauli. Ies cam 8 portii, adica 8 bucati mari de prajitura.
Am facut o data intr-o tava mai mare, cam 12 portii, iar crema am "inmultit-o" cu 1 galbenus in plus si frisca mai multa, ca n-am avut decat o cutie de mascarpone. Dar a iesit foarte buna si asa.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi
red]Lauramiron zi-mi te rog ce ingrediente foloseti tu la tiramisu, daca ai timp

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela[/red], mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

eu i-am dat sirop de patlagina, pt tuse/raguseala. la sfatul medicului, evident.

edit: tocmai i-am luat temp dupa somnicul de amiaz, rectal: 36,1 .
dam in hipotermie? (glumesc)

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Eu sunt fan plante (ceaiuri), ca si medicul nostru de altfel. La Rebeca merge tare bine la tuse ceaiul de nalba cu miere. Am cules de la munte cimbrisor si soc, iar de la tara am tei si menta. Cand le vad cu muci si tuse, bag ceaiuri. Io zic ca le ajuta

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alra
raspund eu: NU. siropurile alea sunt obtinute prin maceratie cu alcool si sunt contraindicate. dr meu de familie nu mi-a aruncat o moaca prea politicoasa cand i-am arata sticla cu sirop de muguri de pin din care ii dadusem laurei

Ai dreptate in privinta siropurilor macerate in alcool. Dar eu pusesem problema "plantelor" in sine. Sub forma de ceaiuri sau siropuri facute in casa, de exemplu.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput