Puiuti de Randunici! (332)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
liana dar nu trebuie sa te pui la curent cu toate cele, ca doar nu e vreun contract semnat
asa ca ia-ne din mers, intreaba daca ai vreo curiozitate si gata, nu doar sa ne citesti din umbra![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Sovi 
Sam papa cereale de-ale lui David,nici gand sa mai vrea de bebelus
.Orice vede ca mananca David vrea si el,chiar daca ia doar o imbucatura,deh,e daunos
,oare pe cine o semana???![]()
Sa vedeti ce am patit azi:am ascuns undeva bine cutiile cu playmobil,cadoul pt Mos,unde eram sigura ca David nu va avea ce sa caute siiii surpriza,azi exact acolo s-a dus si a vazut putin din ele,noroc ca eram pe faza si l-am luat de acolo spunandu-i ca sunt cutii cu carti
,pe care mi le-a dat cineva sa le tin...nu stiu daca a crezut sau nu
,cert e ca le-am schimbat locul
.
Ariel
,am primit pachetul dar tot asa ascuns e
,nici nu am apucat sa il despachetez.Sper sa mai tin minte pe unde le-am ascuns![]()
La noi plua tare,si asa m-a luat somnul
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
Simo27 spune:
Cum imi sta cu 4??pardon,5(ca unul e in burtica)![]()
![]()
am asa o fata ca eram dupa 2 nopti nedormite![]()
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
ramo_cata spune:
salut
am intrat sa-i zic lui cami ca ma bucur tare mult ca mami a ei a ajuns acasa..doamne ajuta in continuare...si acum vad ca a iesit bine si biopsia..ma bucur pentru voi si ma bucur ca mai aud si vesti bune...
elara vad ca bebe vrea sa mai stea la caldurica....lasa ca e bine ,profita de momentele astea si incearca sa te linistesti
naty imi pare rau pentru vestile proaste despre sanatatea ta...off 
ursuletule cum se simte ursuletul dupa decalotare?trebuie sa ajung si eu cu andru dar nu stiu cand?ne e frica de acel moment si de momentele de dupa operatiune
clau ce misto ca o sa-ti petreci revelionul doar cu randunoiul
bubu doamne ce sperietura cu piesa de la puzzel...sanatate lui vladutz
simo
m-ai terminat cu greutatea barosanelului...andru are cred ca 12 kg ,cantrarul nostru ii arata 13 dar stiu sigur ca arata mai mult si are 86-87 cm...l-am masurat aseara
luny si eu ma bucur pentru liviu si sper sa fie bine in continuare..cat despre serviciu..naspa ..am vorbit cu sor'mea si mi-a zis ca sta acasa o saptamana in concediu fara plata,lucraeza la pol de frontiera...bleahhhh
liana 

ce scumpete ai tu acolo,ce d-sorica frumoasa si eleganta ..ce tinute frumoase..e o dulceata

mami _papacioasa e gravidutza?felicitari si sa ai o sarcina usoara...
ce frumos sa mai citesti si de bine nu numai de rauuuuu...
tonic
si ma bucur ca ai gasit bona..sa fie cu noroc
mimo ce de bunatati
...andru nu mai mananca pasat si nici nu mai face uaoccc...dar ii pasez cu furculita toate legumele iar carnea ii rup eu din bucatica si ii dau...am s aincerc si eu budinca ta ca am vazut ca ai dat mai multe explicatiuni
..hmm andru nu mananca fidea cu lapte,la fel scuipa,i-am facut intr-o seara spaghete cu sosulet si nu a papat,la fel m-am gandit sa-i bag la blender ,s-au blenduit dar nu ca o pasta..si nu a mancat ,scuipa tot...fidea nu mananca decat in ciorbitza ca se amesteca cu paine,legume si nu o simte altfel nu mananca..cine -i mai intelege pe copilasii astia???dar tu esti nebuna rauu
de asta va iubesc eu pe voi

monicanastere usoara
gudinde eu am primit 2 scrisorici dar numai de la base
..le-ma gasit asera in cutia postala
sovice cuvinte frumoase ai spus la sfarsitul scrisoricii
si ma bucur ca ana e bine si papa bine..eu nu folosesc decat nestle 8 cereale...
uite ca aparu si clodute
zozepoze cu noul look...
roxanaimi pare rau de nasica...bai cata nesimtire zace in tara asta...
arielmulta bafta la BE si felicitari pentru afacerea incheiata..
si am rezolvat azi problema
eu ce sa va zic am avut niste zile super incarcate...sunt f obosita dar am zis sa intru putin si sa ma mai delectez cu una alta ,sa ma rup putin de ce ma inconjoara...soacra a facut endoscopia si e bine,nu are nimic la stomac,ficat,pancreas,trebuie sa mai faca niste analize ggt si nu mai stiu ce,analize care i-ar spune daca a mai ramas vreo pietricica ascunsa pe canale...o sa mearga maine...in rest ii este tot rau sta numai in pat,azi parca s-a simtit un picutz mai bine dar sa vedem la noapte cum o fi...daca analizele sunt bune inseamna ca nu i-au reusit operatia si trebuie sa se opereze din nou...
azi am fost la tara ca bunica lui catalin nu este bine deloc
...off ce rau imi pare de ea,m-a luat de mana,m-a tinut strans strans ,ne-a recunsocut dupa voce,nu mai mananca,nu mai tine ochii deschisi...din ora in ora ne asteptam sa primim telefon ca s-a stins...ce om a fost,pentru mine a fost o adevarata bunica...soacra mea parca nu mai stie ce sa faca,cum sa faca,dupa ce ca e ea terminata s-a terminat si mai rau,greul e pe mine si catalin ,mai mult pe catalin ca eu sunt cu andru si nu prea pot face mare lucru...off sper sa trecem si de momentele astea si sa ne linistim....
va multumesc ca existati ,voi imi aduceti zambetul pe buze...

acum va pup si va doresc o noapte linistita...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
tonic spune:
Mimo salvat reteta, sper sa manance si copilul mic si cel mare, ca m-am saturat de meniuri separate
. DM este in Real Vitan, cred ca cel mai aproape de tine. Realul este pe aceeasi strada cu Mall, doar ca in directia opusa de la intersectia cu M Bravu, distanta cam o statie de tramvai. Daca ajungi acolo si vezi pe una cu copilul manjit tot de creta pe fata, eu sunt aia, si creta e spaga lui Luki sa stea in carut cat alerg eu de colo-colo sa cumpar ce-mi tb la urgenta.
Luny salvat si reteta ta. Bona am gasit-o la aceeasi agentie ca Naty. Am noroc ca sta si aproape de mine, sper sa iasa bine. Am auzit la interviurile cu bonele niste chestii de nu stiam daca sa rad sau sa plang! BV cred ca vi l-a dat dupa pneumonie, asa ni l-a dat si noua, tot pt ca se temea de o sensibilizare cu posibile complicatii. Mie si nasica mi l-a recomandat si ea nu prea se arunca la medicamente, mi-a zis ca efectul vaccinului e mai bun administrat primavara si toamna cand copilul e in stare buna de sanatate.
Mateiul saritor in pat si papator de tapte. Al meu cand i-e somn tipa prin casa maaami, tzitzi, lapte!, dar tare, sa auda si vecinii! ![]()
Naty ma bucur ca e bine cu bona, ti-am spus ca tu esti curajul meu, ca altfel...Sper sa treceti cu bine peste perioada aglomerata de la spital, din pacate nu avem ce face, o tara condusa de tampiti!
Sovi am luat si saptamana asta dorada
. Ma mai linistesc cand aud ca si altii fac nazdravanii, nu numai al meu. Tot modelul acela avem si noi reductorul, asta dupa unul de firma cu Disney, care canta si care a curentat copilul pe WC de m-am speriat si eu. 
Ana frumoasa , razacioasa si sughitatoare. La noi trecea cu 2 pic de lamaie, si acum e la fel, daca rade mult sughite.
Bubulina am molipsit toate familia cu bucatarasul
, mare ajutor e!
Sa aveti o noapte linistita cu Vladut si sa nu ia si Stef. 
Clodute doar atat? Ce mai face Karo, ce face "fratele mai mare" s-a mai obisnuit?
Blanka voi ce mai faceti, cum mai e Eric?
Si eu m-am gandit la Criss ca n-a mai intrat de mult, ce-o fi cu ea?
Ramo cum a fost cu soacra, ce i-a zis dr, ca parca azi era la investigatii, nu?
Azi am luat cadourile pt sarbatori si m-am distrat ca Luki tot la caluti si la mingi a tras, exact ca Andru, doar ca la noi e spatiul mic, asa ca mai asteapta cu calutul, i-am luat alte jocuri, mai mititele, puzzle, carticele, sa mai incapem si noi in casa pe langa ele.

Valentina bine ca s-a terminat greva, hai ca mai ai putin si incepi concediul! Sa ne povestesti de Matei cum a evoluat la gradi, poate mai prindem curaj, ca eu nici nu ma gandec sa-l dau inainte de 4 ani.
Eu nu pot sa vad stiri sau altceva la TV cat e Luki treaz, ca il inchide imediat. Nici la programul lui de bebe nu se mai uita, doar daca sunt copii sau melodiile care-i plac. Iar dupa ce adoarme nu ma uit decat la filme cu traducere ca nu pot sa dau sonor. Noroc cu forumul ca asa am aflat si cand a cazut guvernul Boc si alte noutati! 
Ma duc sa-mi fac dus si sa ma bag langa colegul meu, ca maine la 6.30 o iau de la capat!
si va doresc o noapte cat mai linistita.
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Cum imi sta cu 4??pardon,5(ca unul e in burtica) am asa o fata ca eram dupa 2 nopti nedormite Simo cu ,mami de DAVID si de SAM |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Cum imi sta cu 4??pardon,5(ca unul e in burtica) am asa o fata ca eram dupa 2 nopti nedormite Simo cu ,mami de DAVID si de SAM |
SUUUUPER, SIMO

....dar eu sper ca macar nr. 4 sa fie cu codite si fundite
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
luny spune:
stati asa ca nu m-am prins..mami.p e insarcinata???![]()
simo iti sta minunat, arati excelent!!!
ramo imi pare rau de buni, offff, suntem alaturi de tine!

tonic sa nu crezi ca pe mine nu ma pipaie nonstop si zice zambitor 'tzitzzziii'
e pasiunea/relaxarea/linistea lui, sa sta cu mana pe san si nu-l pot dezvata
cum faceti cu intarcatul, mai astepti?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tonic spune:
Simo iti sta tare bine, dar toti sunt baieti? De unde ai facut rost, ca tare sunt dragalasi. Cei "de imprumut" sunt fratiori? Hai ca am luat-o razna cu intrebarile, dar tare frumosi sunteti!!! 
Sovi cand ai tu timp mai zi-mi si mie cum dai tu fructele uscate lui Sasa, le moi in apa si le pasezi, stiu ca ai spus mai demult, dar nu mai tin minte si noi avem multe nuci si migdale de la tara si i-as da si lui Luki, dar intregi ma tem sa nu se inece. Si in afara de somon si macrou ce peste mai e bun pt Omega3 sau ce capsule ca eu am unele care put ingrozitor si nu le pot lua.
Ramo imi pare rau de bunica lui Catalin.
Sper totusi sa-i fie usor, iar soacra ta sa-si revina fara o alta operatie, din pacate chiar e un moment greu pt voi. 
Kya si Sanzi ce mai fac oare? 
GAta, acum fug sa ma culc.