Puiuti de Randunici! (332)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

te prinde de minune simo ... ai tu lipici la baietei ... dar daca vine numarul paaaaatru, poate "e" 4 si 5 si "e" cu ..sarici, nu cu ..tzulici si ete asa se face 3 la 2 scorul

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Hai ca n-am somn

Da Luny mai astept cu intarcatul, ca mi-e teama sa nu asocieze cu venirea bonei si sa o respinga, plus ca ar fi prea multe schimbari in viata lui: bona, eu la serviciu, daca-i iau si tzitzi il zapacesc de tot. O sa-i dau dimineata (el suge pe la 6-6.30), apoi seara cand vin acasa si noaptea. Sper sa ma descurc si sa facem trecerea treptat. Din pacate el alt lapte nici nu vrea, pt el e clar, lapte= mami, dar incerc sa inlocuiesc cu iaurt, acum vad ca-i place si kefir cu cereale, branzica...Antuca a baut lapte de orice fel ii dadeam si tot am intarcat-o greu, cu el nu stiu cum va fi.
Si sa stii ca Antuca a stat asa cu mana-n san pana-n clasa I , ca-mi era mila de ea, dar noi dormeam impreuna, la Matei cred ca e doar o chestie de copil mic, de siguranta si comfort psihic.
Cum mai stati cu bubitele? EU am cautat la farmacie prod Uriage si n-am gasit decat crema de maini si niste spray-ri ceva. TU de unde ai luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

O cafea tare ,tare pt lumea doritoare!
Ma duc sa il duc pe David la scoala si apoi la analize.

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Bafta Simo sa vii cu vesti bune!
Si multumim de cafea!
Sa aveti o zi buna randunici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Mi-a inseninat Simo ziua cu poza ei daaaar, eu tot vreau poza cu burtica! Fata, fii atenta, stai in picioare, din profil si il pui pe David sa te pozeze, ai inteles?
Bafta la analize!

L-am trimis pe Vlad cu Cata la Stanciu la Budimex, ca dupa-masa nu aveam cu cine sa-l las pe Stef sa ma duc la cabinet...aseara a dormit f. bine, cu exceptia cand l-am gasind dormind pe covor . Dar dimineata era ragusit si behaia nitel, de fapt latra , asa ca i-am imbracat si i-am trimis! ma uimeste ca nu a facut febra, ceea ce e rar la Vlad...abia astept sa vedem ce zice dr.

Tonic, ma bucur ca va inspira Bucatarasul Va asteptam si acolo pe forum, daca vreti sa conversam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Mimo, magazine DM http://dmdrogeriemarkt.ro/contact.htm. Super-super tari! Sophie a inceput sa haleasca bucatele, cu conditia sa vina din mana sau din furculita. Din lingura vine numai zeama sau piure. Ai rabdare, va manca cu bucatele. La biscuiti roade, nu?

Tonic, daaaaaa, tot cu titzi Somnorica si Robi mai tzatzolesc, nu mai stiu de Vio, ca si ea alapta inca, chiar gravi fiind. Sof o sa se intarce cand o sa vrea ea , nu am niciun plan in sensul asta si nici nu imi fac. Da, si eu cred ca mai bine il intarci in primavara...

Naty, imi pare rau de analizele tale . Continui cu regimul fara carne, nu? Fereasca Dumnezeu sa ajungi la transplant si alte minuni

Ramo, imi pare rau pentru suferinta bunicii Am mai spus eu, bunicii mi-au fost mai parinti decat parintii, nu reusesc sa nu ma transpun in pielea celui care e pe punctul de a pierde un bunic drag Cat despre soacra...Catalina ti-a dat o posibila solutie, coma diabetica, de ce nu vorbesti cu medicii sa investigheze asta? Decat sa o opereze din nou, decat sa o chinuie cu endoscopii si tot restul...Eu asa as face, le-as spune verde in fata de banuiala pe care o are un prieten medic si ii rog frumos sa cerceteze si varianta asta. La acte investigatii fara rost au facut pana acum, mai conteaza una in plus!?! Sanatate!

Liana, te voteaza Olga De lucru dai, da' in plus nimic? Un tranzistor cu 5 canale ( a primit mama de la PSD ), cani, "miroase" de masina, "boloane"...galeti ( la tara a primit socra--miu, de la PDL )..nik?!!? Castigi electoratul doar cu locurile de munca!?! Ntzzz ntz....

Sovi, eu nu l-as stresa pe Sash cu potty...Crede-ma, e suficient sa i-o prezinti, sa stie la ce foloseste, sa va vada pe voi pe buda, si cand va fi el gata, iti va spune singurel. Sof stie diferenta dintre caca si pishu, spune cand face una sau alta. Eu o intreb daca vrea sa faca la olita, uneori vrea, alteori nu ( caca vrea numai in chiloti, si e firesc, se oare ca sunt mai atasati de materiile solide decat de alea lichide ). Uneori vrea sa stea pur si simplu in fundul gol pe oala. Fac asa cum spune ea. Te tin la curent, dar repet, ca si intarcarea, e un capitol in care ea va face alegerea.

Hai ca am vorbit mult rau, nu mai stiu ce mai vroiam sa zic!

In afara de sanatate bolnaviorilor de Bubu, Luny! Bafta, Simo, la analize! Cu siguranta am uitat multe din ce vroiam sa spun

Aliiiiiiiice!!!! Ce e cu voi!?!?

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata, neata ... v-am pregatit o cafea si o dedicatie :

Sa nu ziceti ca nu va rasfat

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sal'tare!!

Va ! Zi frumoasa sa aveti!

Revin la taclale mai pe la pranz,cand s-o culca bizonul!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, mersi de cafea, eu sunt tare doritoare! Si te prinde de minune poza, arati super.

Luny, tare bine suna budincuta ta, o sa incerc si eu, dar cred ca trebuie sa cam pasez...

Ramo, sanatate bunicutei.

Tonic, ma bucur ca ai rezolvat cu bona. Tu cand vrei sa incepi serviciul?

Ariel, bafta multa la BE!

Sovi, ce frumos a sunat mesajul tau...asa simt si eu clipa de clipa, imi iubesc copiii de mor! Sunt asa de fericita ca-i am, ei sunt completarea mea ca om, ca femeie, ca mama si multumesc lui Dumnezeu ca a considerat ca-i merit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata, au venit. Are adenofaringita acuta printre altele i-a dat si isoprinosine.
Simo, tu ziceai ca a avut reactii la el? ce adica?
Luny, tu ziceai ca i-a mers bine lui Mufa, nu?

A zis ca are niste chestii pe amigdalite, eu am vazut ceva albicios, dar nu e herpangina. I-a coborat putin pe bronhii, parca zicea Cata..of, ce nasol cand nu ma duc eu, ca nu stiu exact ce-a zis I-a dat Ventolin, Sinecod, Ketof, Orofar, Pivalone si Isoprinosine.
Ma duc sa-l doftoricesc....

Am pus sa fac o ciorbita si un spanac.Revin.

Mergi la inceput