Puiuti de Randunici! (332)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mufa nu mai vrea cereale si borcanele sau ceva din vechile obiceiuri de bebelusi..asa ca ii dau fulgi de porumb si celebrele Cheerios, cu miere, altele nu am gasit si nu m-a mai dus capul sa caut..cert e ca le mananca cu mana din castronel, sau in iaurt, raaaaaar de tot cu fructe pasate, amestecate acolo...chiar asa, maine il incerc cu fructe pasate ca am un avocado si ala sigur nu-l mananca bucati, ca nu e bun la gust..il amestec cu banana si o para zemoasa, plus hop si niste cereale

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

www.bucataras.ro/retete/2538/budinca_de_fructe_asortate.html" target="_blank">budincuta cu fructe si faiana integrala de orez..a halit
Mufa de-a spart, e a doua oara cand o fac! am iaurt de capra de la tara, am amestecat cu budinca, buna rau a iesit!

F bunaa Dar cine sa mestece ? Ca-mi vine nu stiu ce sa-i fac In seara asta pastele fierte si blenduite au ramas mai maricele (cat stelutele alea de la Barila) Frate ce circ ! Ce scuipati, ce tusituri Un sfert de ora mi-a luat sa-l conving sa manance budinca de mere in loc de paste si maine o sa am grija mai multa, sa iasa pastele pasta
Sovi multumesc pt DM, o sa caut!
Si acum atentie, ca va explic ceva f important
Baiatul meu a trecut la MENIUL DE CRIZA Adica, la fiecare reclama TV la mancare/bautura se repede in ecran, se serveste de acolo cu de toate (prajituri, ciocolata, hamburgeri) , apoi bea un suc, un lapte TOT DE ACOLO si gata! Daca-l vedeti cum pleoscaie si ne ofera si noua Eu una sunt usor speriata de cata bere bea , dar vad ca tine la bautura Poate d-aia mi-o fi scuipat pastele

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

hai ca m-a pus pe ganduri articolul cu mancaruri nesigure de pe babycenter...Mufa papa bucatoaie de mar sau fructe, sau biscuiti, paine etc, isi umple gura, le roade pana le marunteste si apoi inghite..nu mi-am pus problema de posibile accidente, e drept ca nu s-a inecat urat rau pana acum, dar ar trebui sa fiu mai atenta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am uitat sa zic de cereale..pai cereale normale: gris, orez, paste, mamaliga (ma rog, al meu nu vrea mamaliga) Alte cereale de ce-ar trebui? Te referi la alea de pus in lapte? Ca asta nu stiu, daca nu mai bea lapte demult , deh!
Iar pt Roxana.... 27.000 de leucociteee????? Asta inseamna f mult, daca analiza e buna ! Eu inainte sa nasc aveam 15000 pentru ca avusesem un mare abces la o masea pe care m-am incapatanat sa nu-l tratez cu nimic ...m-am chinuit cu el ca naiba, a spart inainte cu o zi sa nasc, ma rog, horror! Si ala coroborat cu nr usor crescut de leucocite datorat sarcinii au facut 15000...Si tot a cazut toata lumea pe spate si m-au bagat pe antibiotic, daramite 27000! Eu nu inteleg de ce nu-i pot administra acum antibioticul sa vada cum evolueaza in alea doua zile, sa repete hemograma....dar bine nu suna, eu zic ca ei nu glumesc cu asta, zau! Multa sanatate mamicii

Mergi la inceput

Mimo fata, pai sa-ti zic Mufa are si el momente si anumite mancaruri pe care nu vrea sa le mestece, cred ca de lene! asa ca ii bag mixerul vertical la nevoie! din budinca, a papt nitel asa cum era, apoi am blenduit, asa faci si tu la Dudell, si a ras tot! apoi i-am mai dat iar nepasat si a mai luat cateva bucati

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:
citat din mesajul lui luny

www.bucataras.ro/retete/2538/budinca_de_fructe_asortate.html" target="_blank">budincuta cu fructe si faiana integrala de orez..a halit
Mufa de-a spart, e a doua oara cand o fac! am iaurt de capra de la tara, am amestecat cu budinca, buna rau a iesit!

Si acum atentie, ca va explic ceva f important
Baiatul meu a trecut la MENIUL DE CRIZA Adica, la fiecare reclama TV la mancare/bautura se repede in ecran, se serveste de acolo cu de toate (prajituri, ciocolata, hamburgeri) , apoi bea un suc, un lapte TOT DE ACOLO si gata! Daca-l vedeti cum pleoscaie si ne ofera si noua Eu una sunt usor speriata de cata bere bea , dar vad ca tine la bautura Poate d-aia mi-o fi scuipat pastele

hai ca am lesinat de ras, sa scol Mufarinu' si alta nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

lianam,

Merci. Asa o sa fac. Dar spune-mi, pe unde se intra in parcare?
Sa inteleg ca Mall-ul il vad cum vin pe Timisoara? Intrarea in parcare e direct din Bd. Timisoara? Si este cu cartela, platesc cand plec, ca la Mall Vitan? Iesirea din parcare e pe Lujerului?
Scuze de atatea intrebari dar zau ca n-am mai fost pe acolo.

scuze de intarziere, dar a fost ora de alergat, rasete, chiraieli, baita ... presupunand ca vii pe timisoara dinspre razoare, pe partea dreapta , sensul tau de mers, este plaza mall; de la razoare ai ceva de mers (vei vedea unitatea de pompieri tot pe partea dreapta, afi mall cotroceni....); intrarea in parcare la plaza mall se face direct din sosea, asa ca ar fi bine ca de cand vezi niste blocusoare cu 4 etaje (singurele dealtfel pe partea dreapta in traseul tau)sa te incadrezi pe banda 1, ca sa nu stai cu emotii ca nu poti face dreapta (nu sunt soferita, asa ca sa nu razi de felul in care iti explic; si ma gandesc ca daca nu ai mai fost in zona, e mai sigur sa nu "te ia manevra prin surprindere" ); in general e aglomerat cam la orice ora in zona aia; de la bloculetele astea cu 4 etaje (cred ca sunt din alea comfort 3) nu mai e foarte mult; daca nu ma insel urmeaza o cladire inaltuta care inca e in constructie cred, apoi o spalatorie mica de masini parca, un restaurant micut dar usor de observat si apoi ai sa vezi cladirea maaare a mall-ului; faci dreapta pe straduta si intri in parcare, unde din cate stiu e fara plata (n-am mai fost acolo de vreo 2-3 luni, dar nu cred sa se fi schimbat); de iesit poti iesi tot pe aici pe unde ai intrat si sa te intorci tot pe timisoara, sau poti iesi spre cora lujerului. cam atat...sper ca nu am fost prea "incalcita" in exprimare ...

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ce tare e Dudelu! Si stef imi arata papa sau apa, dupa caz, daca e de mancare sau de baut

Sovi, eu ii mai iau lui Stef cereale cu biscuiti Milupa, el mai papa din astea in fructe. Si mai papa si borcanele hipp cu fructe.

Eu ii dau asa: o zi banana cu branza de vaci si biscuiti, o zi mar si dovleac coapte cu biscuiti si miere si scortisoara, o zi borcanel hipp cu branza de vaci si cereale, o zi mar ras cu biscuiti. Astea la ora 10, dupa ce bea dimineata lapticul. Cateodata nu-i dau fructele dimineata, ii fac ou fiert cu branza de vaci si paine, sau paine cu almette si rosie si le dau fructe la amandoi ca si desert sau gustare, taiate felii. Sau daca papa senvis sau ou, ii dau banana in mana si papa din ea cat vrea. Sau manaca si fructe, apoi vede la noi senvis si vrea si din ala sau suc din portocale si gref. Ma rog, dupa cum am inspiratia in dimineata respectiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

pfuuu, ce inseamna batranetea ... vointa am bre, da' putintaaaa ... si nu va ganditi la prostii, daaaa ? era vorba despre faptul ca am bagat eu nasul pe craca iar sa mai socializez nitel , da' fac fata....inca ... sunt in urma cu povestirile voastre, acus citesc ceva, mai dau o tura de trebaluiala, chiraiala, cand ma intorc mai ca se schimba capitolul....uuuufff....ce sa scriu mai intai? ...nu mai scriu, ca oricum n-am chestii interesante de zis ... va citesc din umbra ... si va

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Pai sasa aproape zilnic mananca un iaurt de capra cu ceva cereale in el ca sa il "lege", sa stea in lingurita. Ii place asa de mult, ca ii tot dau. Si ii mai pun si dimineata in fructe. Mancarea noastra inca este destul de bebeleasca.

Ce am ras de Vladut

Clodet, asta e pentru tine http://www.aktivserv.ro/Stiri/Stiri/Alimente-care-iti-aduc-buna-dispozitie.html
Si mai adaug eu, mult omega 3 -daca nu peste gras, macar capsule. Nu ca nu ti-am mai zis!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput