Puiuti de Randunici! (332)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

repede pentru gudinde si poate mai la noapte mai citesc si mai scriu si eu 2 vorbe ... daca am inteles bine si vrei sa ajungi pe bulevardul timisoara numarul 41, iei punct de reper plaza mall, care e la numarul 26, si atunci adresa cautata de tine e probabil cumva vis-a-vis de plaza mall (partea cu nr impare); parerea mea e ca, din orice directie ai merge catre adresa respectiva, sa parchezi la mall sau in zona, si peste strada de plaza mall sa cauti numarul respectiv ... nu cred ca trebuie sa treci de intersectia respectiva, de la mall; asta in cazul in care am inteles bine ce cauti ... daca nu...scuze de "deruta"

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Noua Isoprinosine ne-a dat atunci cand a avut febra aia mare, dupa ce s-a dovedit ca e viral, cu scop terapeutic si nu preventiv. I-am dat numai doua doze ca deja nici nu cred ca mai era nevoie, trecusera 3 zile de chinuri si febra nu mai avea...dar nici n-a avut vreo reactie ciudata!
Bubu budinca originala asa era, se puneau doar galbenusurile la fiert iar albusurile se bateau spuma cu zaharul si merele si se inglobau in fiertura de gris cu mere. Apoi totul la cuptor. Dar iese tare si eu n-aveam niciun interes , d-aia am adaptat-o!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

lianam,

Merci. Asa o sa fac. Dar spune-mi, pe unde se intra in parcare?
Sa inteleg ca Mall-ul il vad cum vin pe Timisoara? Intrarea in parcare e direct din Bd. Timisoara? Si este cu cartela, platesc cand plec, ca la Mall Vitan? Iesirea din parcare e pe Lujerului?
Scuze de atatea intrebari dar zau ca n-am mai fost pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

bai ce nesimtiti s-au facut astia la medlife!!!a nascut nasa Amirei ieri si astazi ii spun ca ar fi bine daca ar mai sta o noapte in plus, ca sa-i faca nu stiu ce antibiotic, ca ei banuiesc ca ar avea o infectie. mamica nu a avut de-a lungul sarcinii nici o infectie si nici inainte de a naste nu i-a iesit nik, dar ei spun ca nr crescut de leucocite (27.ooo) coroborat cu nivelul crescut al proteina C ar indica o infectie. si ca daca nu ii fac antibiotic o sa "explodeze" infectia intr-o luna. si in astea 3 zile cat ii fac antibiotic "eficacitatea" ar fi de 50% dar daca ii mai fac si in a 4-a zi eficacitatea ar fi de 100%. plus ca "ar trebui" sa-i faca si nu stiu ce ekg si alte analize speciale din germania...ideea e ca acelasi text i l-au mai zis si altei mamici de acolo si deja incep sa devina agresivi cu presiunile astea. cred ca le-au scazut drastic nr de nasteri si nu stiu cum sa mai faca sa mai stoarca niste bani. ce urat din partea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aaa, Mimo, super! deci faci un gris cu lapte mai moale, razi un mar acolo, apoi amesteci cu galbenusurile si albusurile batute spuma si bagi la cuptor. O sa incerc si eu maine!! Merele le dai pe razatoarea mare sau mica?

Fetelor, ce e cu Cris?????nu am nr ei sau id-ul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Fetelor, de Clodute mai stie cineva ceva? Cand am citit replica lui Sovi cu "imi iubesc copiii de mor" m-am gandit imediat la Clodute

Valentina cu Matei si 28+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Noua Isoprinosine ne-a dat atunci cand a avut febra aia mare, dupa ce s-a dovedit ca e viral, cu scop terapeutic si nu preventiv. I-am dat numai doua doze ca deja nici nu cred ca mai era nevoie, trecusera 3 zile de chinuri si febra nu mai avea...dar nici n-a avut vreo reactie ciudata!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

cam asa a fost si la noi cu Isoprinosine, atunci cu herpangina si aftele alea in gurita..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

bai ce nesimtiti s-au facut astia la medlife!!!a nascut nasa Amirei ieri si astazi ii spun ca ar fi bine daca ar mai sta o noapte in plus, ca sa-i faca nu stiu ce antibiotic, ca ei banuiesc ca ar avea o infectie. mamica nu a avut de-a lungul sarcinii nici o infectie si nici inainte de a naste nu i-a iesit nik, dar ei spun ca nr crescut de leucocite (27.ooo) coroborat cu nivelul crescut al proteina C ar indica o infectie. si ca daca nu ii fac antibiotic o sa "explodeze" infectia intr-o luna. si in astea 3 zile cat ii fac antibiotic "eficacitatea" ar fi de 50% dar daca ii mai fac si in a 4-a zi eficacitatea ar fi de 100%. plus ca "ar trebui" sa-i faca si nu stiu ce ekg si alte analize speciale din germania...ideea e ca acelasi text i l-au mai zis si altei mamici de acolo si deja incep sa devina agresivi cu presiunile astea. cred ca le-au scazut drastic nr de nasteri si nu stiu cum sa mai faca sa mai stoarca niste bani. ce urat din partea lor.

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil

bun de stiut!
Eu la clinica din C-ta puteam sa mai stau daca vroiam, tot in banii aia, de 2 ori mai putini ca la Medlife. Mi-au zis ca pot pleca, cand ma simt pregatita :)

Monix, asa ii zice magazinului, DM. presupun ca D-ul ala o fi de la deutsch or so :), ca de prin germanica sunt aduse. Goagaleste si tu si vezi pe unde au magazinele in bucuresti, poate gasesti aproape de tine. Eu merg la DM-ul din Real Berceni.

Mai, dar cereale de care mai dati la copii? Am luat unele nestle pt dupa 1 an, dar nu imi place mirosul.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil

ei na?? ce aiurea...sunt chiar curioasa, sa ne tii la curent..doamne ajuta sa fie umflata de ei, si sa fie bb bine, sa va traiasca!

Mergi la inceput

www.bucataras.ro/retete/2538/budinca_de_fructe_asortate.html" target="_blank">budincuta cu fructe si faiana integrala de orez..a halit
Mufa de-a spart, e a doua oara cand o fac! am iaurt de capra de la tara, am amestecat cu budinca, buna rau a iesit!

Mergi la inceput