Puiuti de Randunici! (332)
Raspunsuri - Pagina 13
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Gudinde, deci e dupa Plaza Romania si dupa pasajul Lujerului (pe unde trece tramvaiul 41) Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Aha! Deci Plaza Romania e la intersectia Timisoara cu Lujerului si nr cautat e imediat dupa Lujerului?
Am inteles. Sper sa nu ratez vreun reper ca n-am mai condus in zona.
bubu05 spune:
Moama, Mimo, dar ce-ai bucatarit! O sa incerc si eu budincuta ta! dar nu am inteles...pui doua oua batute si mai lasi pe foc? se poate baga la cuptor? ca lui Stef nu ii pasez...foarte interesanta!!
Uite ca ceai de macese n-am..azi le-am facut de echinaceea. Vlad parca e mai bine...sa vedem la noapte 
Si eu tot cu faina titan fac paine si mai fac din secara sau integrala, dar mai rar ![]()
Mamipapa, ce bine ca ai aparut! sa ne povestesti de albinuta!
Liana, e o dulce Teo!!
Stef a mancat un biscuite cu jeleu pim's
si acum mananca masline
Au mancat mai devreme struguri fara samburi...sper sa fie ok burta lor 
Sovi, tot colacel din ala ieftin avem si noi, luat din Selgros pt. Vlad. E suuper bun! l-am luat si in concedii!
Naty, foarte dragut din partea bonei!
La mine a facut fata curat luna, e asa de bine!! si mi-a calcat vreo 2 ore jumate, un munte de rufe!
mimonix spune:
Multumesc pentru raspunsuri dar nu stiu ce-i aia DM
Sovi, 48 de ore , mananca de 3 ori (cand ii fac (imediat), a doua zi si a treia zi! Nici chiar asa , zilnic ![]()

Chiar asa, Mihutzaaaa, se aude?
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
nu am citit unde ai pove de bona tonic, ai gasit-o?..cum e?..
maine dimineata merge careva la BE? Ariel, unde ti-e standul??
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta http://www.farmaciiledona.ro/produse/olynth-aromatherapy-vaporiz-5rezerve-I37060 Daca iti convine sa dai banii si pe aparat... Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
Mersi

Lui MAtei i-a fost foarte bun aparatul asta si cum nu am gasit rezerve , am luat deja 3 aparate pana acum. deci o sa-l iau si pe al patrulea, in caz ca va fi nevoie. Eu cautasem prin septembrie si n-am gasit in nicio farmacie.
Valentina cu
Matei si
28+ cu Luca
luny spune:
soviii ce-mi plac ochelalii tai lozzzz!!

chiar asa, da' geckolina ce-o face, sper ca mai sunt dintii cu ea!!
Iubirea mea,
VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui Simo27 Noua pt imunitate ne-a dat Isoprinosine,dar normal ca Sam nu ia,si-a facut rau si a vomat .Cu David,nu am problemeSimo cu ,mami de DAVID si de SAM Simo, au am luat Isoprinosine si am facut o reactie super nasoala acum cativa ani. Acum, numai cand aud de el mi se face frica. Mai bine ca nu l-a vrut |
Valentina cu
Matei si
28+ cu Luca
luny spune:
hai ca va pun si eu o reteta de ceva bunut ptr puiuti, daca pana si Mufa rade portia ce i-o dau, eu zic ca merita impartasita!
..intai baie/cremu.it/sarit in pat pana la epuizare, tapte si nani..
Iubirea mea,
VALENTINA C spune:
Fetelor, de Clodute mai stie cineva ceva? Cand am citit replica lui Sovi cu "imi iubesc copiii de mor" m-am gandit imediat la Clodute![]()
Valentina cu
Matei si
28+ cu Luca
VALENTINA C spune:
S-a anulat greva!!!!!!!!!!!!
MAine plec si eu normal la gradi, ca azi l-am luat pe Matei aproape adormit, ca sa nu prindem aglomeratia aia mare!!!
Valentina cu
Matei si
28+ cu Luca

si a lui Matei
,mami de DAVID
si de SAM