Puiuti de Randunici! (332)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Scuze pt mesajul colorat! A luat-o razna Mozilla , cred !

Am vazut ca s-au efectuat masuratorile de toamna, noi suntem undeva la mijloc, 86 cm si 11-12 kg, ca nu sta locului pe cantar. Mie mi se pare super bine, mai ales ca Antuca la aproape 10 ani are 128/20 kg! La varsta lui Luki nu avea nici 8 kg, asa ca el e bine. In general mananca ok, cand bucati cand pasat, nu se descurca deloc cu tacamurile inca, dar sper sa invete .Si inca mananca doar in scaunul lui ca altfel e jale, tot de pe masa zboara!

Am vazut-o pe Teodora de Liana, o frumusete, eleganta, cu maniere la masa, ce mai, domnisoara adevarata! Si pozele de la salina sunt f reusite!

Ariel joi sau vineri ajung la BE, te sun daca nu te prind pe mess.

Clau ce frumos ca ati ales iesire in doi de Revelion! Sa fie exact cum o doriti si sa o repetati cat de des vreti.

Luny m-am luat cu vb si am uitat sa-ti scriu esentialul: noi am luat BV pt infectie , muci verzi, secretii vascoase ceva cu polipii, daca rosul in gat e viral(?) nu stiu daca merge, dar sigur se da si ca tratament, nu numai vaccin. O sun pe nasica in seara asta si iti spun precis, ca ea e farmacista si stie.

Ela sa-ti fie de bine tunsoarea! Asteptam dovada!

Olgu pt linkuri, le pastrez pt la noapte! Voi tot cu tzitzi? In afara de Mihaitza si Sophie mai e vreun pui alaptat? Ma refer la cei din prima generatie de randunici, nu la cei micuti sau numai noi suntem codasii? Eu oricum o mai lungesc pana in primavara, ca nu vreau sa-l stresez prea mult cu atatea schimbari.

Mimo faina bio am vazut la DM. Stiu ca lua si Sovi parca. Am mai vazut si in mag de branzeturi de care ne-a zis Luny ceva, dar nu m-am uitat atent ca eram cu copiii si nu aveau stare.

Gecko cum e la voi? Am vazut ca sunt pb din cauza caldurii, sunteti bine?

Miha cum a fost iesirea in lumea civilizata? Spune-ne si noua doua vb cand poti.

Tuchi si tu esti restanta cu varianta literara a excursiei la Paris, sau sa ne multumim cu pozele?

pt toate randunicile. Mai revin daca pot, daca nu pe seara, in nocturna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

liana e o scumpa Teo!!ati fost la salina?super!uite-o si pe mami.p
tonic nu mi-a dat reteta sa iau din alta parte..nu stiu de ce..unele merg luate gratui, altele nu, asta o fi la 'nu'
mimo te-ai luat de bucatarit?..mai, cu faina..exista bio la plafar, dar eu una n-o iau chiar asa, mai ales ca pretul e dublu...nu cred ca faina ptr paine din hipermarket are cine stie ce in ea..e doar faina..si eu pun mereu tarate, faina neagra, sau integrala de grau sau secara, ce am la momentul ala..nu folosim faina 000, alte tipuri, 480, 550..dar depinde cred de masina, la fiecare scrie altceva..cu mancarea pasata, eu zic ca fi-tu e doar fitos

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tonic, Mufa nu a avut decat virale, dar cateva ca lume intr-un timp scurt, si BV i l-a dat ptr intarirea sistemului imunitar.
am mers, deci, pe mana pediatrei, nu l-am luat de capul nostru..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Roxana,Tonic,MamiP-
Aoleu,Liana ce fata mare ai si frumoasa tare,tare
Simo-Mimo,ai gatit nu gluma azi.Hai ca imi faci pofta
Sam nu mai vrea pasat.i-am facut fructe asa,dar nici gand sa manance.mai bine ii pun intr-un bol bucatele de fructe si le ia de acolo si le mananca.De mult nu mai folosesc blenderul.
Noua pt imunitate ne-a dat Isoprinosine,dar normal ca Sam nu ia,si-a facut rau si a vomat.Cu David,nu am probleme.

Intrebare:in 1 decembrie sunt deschise magazinele?

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gudinde,si noi am primit in posta "scrisori" de la Geoana si Antonescu,iar ieri a sunat pe fix una ce zicea ca face parte din liga tinerilor psd si daca ii acord cateva minute sa imi spuna de personalitatea d-nului Geoana.Sa nu mai zic de masinile care urla la cateva ore cu mesaje politice....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Gudinde,si noi am primit in posta "scrisori" de la Geoana si Antonescu,iar ieri a sunat pe fix una ce zicea ca face parte din liga tinerilor psd si daca ii acord cateva minute sa imi spuna de personalitatea d-nului Geoana.Sa nu mai zic de masinile care urla la cateva ore cu mesaje politice....

Oooooo Simo da vad ca tu ai tras lozul cel mare
Eu am primit doar scrisorica electorala de la Base.

Onwards ....

Fetelor apelez la cunostintele voastre. Cum ajung eu [e bd Timisoara nr 41? M-am uitat pe harta, am vazut undei bd Timisoara, dar e luuuuung. Are cineva idee pe unde vine nr asta? Am inteles ca pe undeva pe langa Mol (nu Afi, cel vechi Mol City). Se trece de intersecia cu Vasile Milea si se merge cam cat? Cam pana la ce intersectie?
Ma uitam pe harta de pe salutbucuresti si vad acolo un Rombeton. Se trece de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gudinde, deci e dupa Plaza Romania si dupa pasajul Lujerului (pe unde trece tramvaiul 41)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tonic, ma bucur ca ai gasit bona, Doamne ajuta ca Simona de la agentie sa fi avut aceeasi mana buna pe care a avut-o si la noi, ca deja si eu si randunoiul si bona simtim ca parca am fi din aceeasi familie. Are o influenta excelenta asupra Iuliei, a invatat-o o multime de lucruri si acum s-a oferit singura sa mai stae pana la 16.30 in loc de 16, fara bani in plus, pt ca-i e mila de mine ca efectiv alerg de la spital ca sa ajung la 16 acasa, dupa care Iulia ma ia de fresh pana seara...
Elara, nasti cumva la alt spital??? Ca altfel eu chiar nu pricep de ce te-a chemat tocmai luni, eu chiar ziceam ca ce noroc ca scapi saptamana asta, ca de sapt viitoare va fi o jale trista in spital...Dar ma rog, ginecologii isi stiu mai bine socotelile. Doamne ajuta!
MamiP,

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

salut! ce de aparitii pe forum!
o sa scriu fara litere mari ca am un sasa atarnator pe bratul stang.

in primul rand Simo sa ai sarcina ca fulgul si sa iti dea Domnul tot ce iti doresti de bine!

Elara, multi ani armoniosi si nastere usoara!

liana bine ai revenit! am vazut-o pe tero, e adorabila!!

papacioasa tre sa mai vii,, musai, sa zici mai multe!

monix, am notat reteta la budinca, suna super. Dar cate zile tii mata in frigi dovleacul copt si budinca? sau faci zilnic??? Sasha mananca precum Vladut la capitolul bucati. Doar ca el musca din fructe. Nu-mi bat capul. Bine, el n-are nici masele

tonicuta bafta mare cu bona!
si ramasesem datoare cu un raspuns: toate sculele alea de la trici de sasa [foarfeca, suruburi, etc] nu erau la indemana lui. ci sus pe masa, sa nu crezi ca e sasa mai cuminte ca ai vostri
Si da, zici bine, tot felul de chestii bio la DM. Recomand sa dati o raita sa le vedeti. Eu imi mai iau de acolo ceva ce n-am gasit in alta parte, ii zice souertig in germana, souerdough in engleza si maia cred in romana. sau acritura. se pune in paine pe langa drojdie si iese mainea mai buna, mai cu pedigree :D

olgusa -sar'na pt linkuri. datorita tie am inceput cica trainingul la oala deocamdata poarta seara kiloti normali, si dupa ce face pipi prin ei, merge si se pune pe olita si zice pipi ce sa zic, pare greu... dar perseveram cat putem. daca il aud ca face kk si sunt libera, il pun cu blandete imbracat pe oala, unde sta cam 1 minut , dupa care se ridica si continua kk daca mai are de facut.

aaaaa, si sa va zic un pont despre reductoare wc pe care mi l-a dat o prietena. ea si-a cumparat 2 reductoare scumpe (unu a costat 2 mil) si a ajuns tot la ala ieftin de 5 lei :))). Pe ala mi l-am luat si eu si e foarte bun! arata asa http://www.okazii.ro/catalog/34199338/-REDUCTOR-CAPAC-WC-COPII-.html#galerie se gaseste la magazinele de plastice ieftine de prin piete (atentie la portofel ). pe eticheta aia galbena scrie "rama wc copii APOLO" -facuta de PLASTOR. Sta perfect pe colac!

Naty, m-am ingrozit ce povestesti tu cu concediul neplatit. Astia-s criminali!

La noi e ok, fata are deja un fel de program de somn, doarme bine, papa bine, a inceput sa rada si in hohote, e adorabilaaaa doar ca o apuca repede sughitul. e campioana la sughitat! Si e opusa lui sasa cand vede aparatul foto! devine repede serioasa si suspicioasa :)

Imi iubesc copiii de mor
va pup, ma duc sa incalzesc laptele lui sasa

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ahhhh si pupici speciali pentru Mihuta, La multi ani! Sper ca nu esti in vreun butoi adanc! Nu ma face sa iti trimit ochelarii roz

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput