Puiuti de Randunici! (332)
Raspunsuri - Pagina 11
tonic spune:
Buna dimineata la pranz!
Sa incep cu restantele:
LA MULTI ANI SIMO! Sa fii sanatoasa, fericita si de toti iubita si sati se intample toate pe masura sufletului tau bun si cald. Sa ai o sarcina fara pb in continuare si bebe sa vina la timp sanatos si frumos ca si fratii lui!
LA MULTI ANI ELARA! Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara, bebe sa fie sanatos, dormicios si mancacios, tu sa te refaci repede si sa te bucuri de copilasii tai!
Sa stii ca m-am gandit mult la tine in ultimele saptamani ca am avut niste cauze la organizatie si niste actiuni la care tare mi-ar fi prins bine sfaturile tale, ca tu erai la curent cu noutatile in domeniul juridic, dar dat fiind situatia cu sarcina nu am vrut sa te bat la cap. Daca ai sughitat mai des, de la mine ti se trage
Tinem pumnii sa fie totul bine luni si tizul sa vina pe lume fara probleme.
Am avut un inceput de saptamana agitat si cam ca vremea de afara, asa ca nu am mai deschis calculatorul. DAr azi cand am intrat si am citit de ziua de ieri a lui [Bubu
, de analizele lui Naty
mi-am dat seama ca la mine e numai o stare, nu sunt pb cu adevarat, asa ca m-am adunat si gata, sper sa depasesc momentul.
Am ales bona, sper sa fie cu noroc, luni mergem sa semnam si sa incheiem intelegerea, ca pana atunci am programul ocupat tot, nu ma pot strecura niciunde.
Naty daca ai timp, poate mai vb in w-end pe mess. Am vazut zambareata
, m-a topit ca de obicei, Simona de la agentie o tine minte, sa stii ca si ea a laudat-o cat e de vesela si de deschisa, asta asa sa stii, ca sa te mai inviorezi putin.
Si mi-a placut si mobila, daca reusim sa ne mutam din nou in 2-3 ani, te iau consultant la amenajari, sa stii.
Luny ma bucur pt Liviu cu sanatatea, cu serviciul n-ai ce-i face, asa e peste tot, o aiureala scoasa de mareata guvernare.
Multa sanatate lui Matei si [LA MULTI ANI! pt ziua lui, la fel pt Matei de Valentina si Nico si pt toti cei care poarta acest frumos nume. Eu i-am dat BV Antoniei, tot de adulti, si ca greutate nu avea cu mult peste Matei acum, dar nu mai tin minte cum era dozajul
ca era acum 4 ani. Antuca facea insa infectii bacteriene des, Mufy parca mai mult cu virozele a avut pb. N-as putea spune ca a fost super eficient, ca tot luam antibiotice si tot am operat-o de polipi ca nu se mai putea, dar nu a avut nimic grav. Si noua ni l-a dat tot dupa o raceala care a dat in pneumonie, cu tratament injectabil, cu antibiotic 2 sapt, horror. In schimb unul din nepoteii mei dupa ce a facut o cura mai lunga e f bine, nu a mai racit deloc si inainte a avut mereu pb.
Tu nu poti lua reteta de la alta farmacie, doar de la policlinica?
Cami ma bucur mult pt mama ta. Nici nu-mi pot imagina prin ce-ai trecut zilele acestea! 

Mimo daca nu s-a rezolvat, intru in seara asta pe mess. Imi pare rau ca n-am fost pe faza!
Nico sper sa nu fie laringita la Matei si sa va reparati toti cat mai repede. Ma bucur ca mai poti intra pe forum, macar mai schimbi o vb cu noi cand ti-e greu. 
[b]Ursuleata super tare faza cu Ursuletul! Nu ne-ai spus cum a iesit carta din povestea asta!
Ma bucur ca e bine puiul si ai rezolvat pb.
[b]Valentina hai ca mai ai putin si intri in concediu! Multa sanatate "scolarului" si tie sarcina cat mai buna in continuare!
Fug la supa mea si revin .
PS Verdele e culoarea mea preferata, nu e de la invidie! ![]()
clauclau spune:
Ups, Liana, de ce ai scos pozele cu pitica?? Cred ca fetele n-au apucat sa le vada, sunt superbe...

mami_papatot spune:
Buna seara mamicilor! Ne mai primiti si pe noi pe crenguta?
Simo si Elara La multi ani si multa sanatate!
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
lianam spune:
multumesc de aprecieri....nu stiu ce s-a intamplat cu mesajul de a disparut, dar mai pun o data pozele aici
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
mimonix spune:
Salutari !
Eu de azi dimineata gatesc incontinuu, zici ca mi-am deschis firma de catering
Am facut asa:
supa de vita cu galusti, ostropel de vita, piure de cartofi, varza calita,budinca de mere cu gris, paine la cuptor, dovleac copt, paste cu lapte si acum ma apuc de niste snitele 
Sa va zic ce m-a lovit...intai ca paine nu faceam pentru ca nu mi-era masina la indemana
Asa ca am reconsiderat situatia si am bagat in dulap steamerul pe care l-am cumparat degeaba si ocupa loc (voi ce faceti cu steamerul? il folositi? aveti vreo reteta?)si am scos cuptorul de paine .De vreo saptamana fac zilnic painici si-s f mandra de mine
Intrebare: stiti de unde as putea cumpara faina bio, nu neaparat integrala ...bio, adica fara amelioratori, fara prostii in ea...ca eu in asta de la magazin n-am incredere!Deocamdata combin faina neagra Boromir cu alba Titan , jumi-juma! Nu-i rau dar ma bate un gand ca degeaba ma dau eu mare ca fac paine acasa daca tot cu faina de alimentara o fac ![]()
Pe urma, am prins ciuda pe budincile alea de la Humana [pe care le manca Dudel la desert (el mananca la pranz "un fel"+ desert si dupa amiaza "alt fel"+ desert) Am inlocuit desertul de la 5 cu dovleac copt de vreo luna, ii place si mi se pare o gaselnita buna. Dar la pranz? Asa ca am gugalit si am gasit budinca de mere cu gris pe care am adaptat-o asa: un gris cu lapte subtire in care am pus in timp ce fierbea 2 mere rase pe razatoarea mica , 2 oua batute (ca nici oua nu mananca ca atare copilul meu
) , scortisoara si la sfarsit am indulcit cu 2 linguri de miere. Cand s-a racit, am bagat compozitia in blender si am mai pus vreo 5 biscuiti ca era cam apoasa. A iesit budinca budincilor, crem de la crem, un fel de muse f fin de mar cu scortisoara (biscuitii tot cu scortisoara erau) . Am zis sa va spun si voua, poate va inspira!
Am mai facut o imbunatatire si la fructele de dimineata, in care am adaugat sucul unei jumatati de portocala . Asta pentru ca nu stiu de ce scosesem eu portocala de pe lista in urma cu muklt timp si inapoi n-am mai pus-o! Iar acum ma chinuiam sa fac ceva cu meniul lui pentru ca de o vreme nu mai face kk zilnic si nu-i sta in fire treaba asta. Sunt f multumita, ii place si are si vitamina C deci... s-a reglat si cu burta, e super ok!
Si inca o intrebare, ca am un pitic pe creier care tropaie rau: mai este vreun copil care sa nu manance bucatele cu lingurita? Ca Dudel mananca in continuare NUMAI PASAT 
Am mai incercat si nu vrea sa accepte sub nicio forma bucati de ceva in lingurita, icneste, se ineaca, face ca toate alea
Dar paine, biscuiti, etc mananca. A , nici sandvich nu mananca, nici omleta, nici nu musca din mar...NIMIC! Singurele lucruri pe care le mesteca si-mi dau seama asa ca nu are o problema de sanatate, sunt produsele de panificatie! Si ciocolata
(am testat doar
)
Multumesc si va pup 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
amira_roxana spune:
cat de dulce e dracusorul mic, liana!!! superba! bai, mie mi se pare ca seamana cu fii-mea in unele poze! si ce tinute are, care mai de care mai dlagutza
si de jeep nici nu mai zic!
LA MULTI ANI SYMO!
LA MULTI ANI ELARA SI NASTERE USOARA!
mami-p am vazut eu bine???"BEBE-N BURTICA" este ce cred eu??? felicitari 
Olgutzika spune:
Liana, soooooo nice to see u
! Iar Teo m-a lesinat, cu toate outfit-urile ei bestiale 

Mimo, compulsiv bucataritul tau
Mi-ai adus aminte de Izzie Stevens din Grey, cand facea milioane de prajiturici ![]()
Nu mai pot sa stau, preconizasem o scrisorica, dar mi-a dat Liana de lucru 
Pup toate fetele
!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
clauclau spune:
Mimo, Becca e sora lui Dudel
, mananca numai pasat mancarea si fructele. Desi rontaie biscuiti, pufuleti, grisine, cat sa nu zic ca nu-i normala
, dar mancarea numai pasata. Mamaaaa, ce de-ai bucatarit azi!
Si da, super ca ai zis de budinca, ma inspir si eu de la tine si o sa-i fac si eu Rebeccai ca de banane s-a plictisit, mere la fel, acum mai nou face mutre si la dovleac copt. Sa vedem!
Mamipapatot, bine-ai revenit? Ce mai zici? Ai bebe in burtica sau e foarte veche semnatura??
Hai spune repede sa incepem sa aruncam cu felicitari in tine.
lianam spune:
va foarte multumim ![]()
pai roxanel, seamana hobbitele noastre, ca sunt brunetele ochioase ...zise cioara despre pui ![]()
veeeeezi, veeeezi olgutule? sa ma votezi, ca eu nu fac disponibilizari, dau de lucru

as mai scrie, as mai ziiice, ca sunt facuta la moara dupa cum mi se spune
, dar nu ma lasa misiaaaa
.... poate reusesc sa mai citesc, poate mai "aruncati" si voi cate un link cu poze sa mai bucur si eu ochii si sa nu vad puii direct la majorat
...
aaaaa, apropos de moara
... extrasupermegaultra-harnicuta-mimo
...intai sa ne pupam si noi nitelus
si apoi sa zic eu ca pe la mall-urile astea si in hipermarket-uri la plafare au si raioane cu produse bio unde poti gasi fainuri, dar poti comanda si online si poate e mai practic asa; doar sa te uiti la mai multe site-uri, ca unele au preturi un picusor mai bunicele
...
m-as mai da cu parerea, ca asta e meseria romanului de baza si eu nu ies din tipar
, dar chiar tre' sa "muv mai asu"
-icei la toate randunelele dragutelele
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
mimonix spune:
Olgutz, exact la briosele lui Izy m-am gandit si eu cand am vazut oalele aliniate
Nu-i treaba buna, oricum sar'na pt piesa de dimineata....m-am obisnuit prost, cam rasfatata ![]()
Tonic, Valentina multumesc frumos pentru oferta...va bazai cand am tema ca deocamdata n-a facut rost de ea (a lipsit saptamana trecuta
)
Naty,Luny sa mor daca inteleg eu ce economie fac astia la buget cu fara plata astea 
Vai de capul nostru ce minti luminate ne conduc
Ca veni vorba, l-am vazut si eu pe nea Base pe forum
Reclama asta e platita de la buget nu? Din fara plata alea ale voastre?
Tu-i mama ei de treaba! Luny, eu nu cred ca pe tine te afecteaza in vreun fel !
Bubu

si sanatate lui Vlad (bioparox zic si eu, a mai zis cineva) Si ceaiul ala de macese de care zice Luny, daca le-ar place tare bun ar fi, are la vit C o gramada 
Clau nu ma bucur pt blenderul tau, dar ma bucur ca nu-s singura pasatoare de aici , sar'na pt raspunsul prompt!
Stela de revelion nu mai cauta oferte ca e jegmaneala curata si pe o caruta de bani ti se ofera niste servicii de doi lei in tara asta! Mai bine pleci dupa sau cauti o combinatie mai fara cheltuiala (prieteni, rude) Ca zau nu merita!
MamiP, Liana bine ati revenit! Liana sa nu mai stergi pozele ca eu n-am timp sa ma uit acum, mi se ard "briosele"
Dar vreau sa va vad musai!
Elara s-a speriat doftorul de agitatele noastre?
Las ca vede el luni, mai multe agitate SAC ![]()
Monica nastere usoara daca n-ai nascut deja, bebe sanatos si mamiceala placuta!
Zoze
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea