*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (253)
Raspunsuri - Pagina 9
ioana_77 spune:
La Multi ani, Vladutz de Xandra! Sanatate, noroc si bucurii!
Tania

Feli, sanatate multa, mai baga un pic de optimism in menu si-ti trec durerile
Glumeam, dar cunoscandu-ti starile sufletesti prea bine imi permit
cu riscul unei rosii in freza.
Lavi, sanatate maxima!
Mandy, sa-ti dea D-zeu puteri sa treci peste anul asta prea greu incercat. Multa sanatate tatalui!
Ina869 spune:
| Citat: |
| inuta, vai de mine eu as plange de fericire la un astfel de moment, a decurs usor? nu se trezeste sa te caute? eu nu stiu cum sa ma despart de matei este complet lipit de mine, daca dispar din raza lui urla de numa. azi noapte pe la 4 m-am dus si eu ca omul la toilet si era sa fac atac de inima cand fi-miu a izbit usa de perete |
Roxiutz a descurs bine , chiar nu ma asteptam sa fie totul atit de usor. in general, eu il puneam in patutul lui si cind eram "vecini de camera", ma foiam prin camera, mai aranjam una-alta, ca sa nu se simta parasit, si apoi ma viram din camera usurel. el isi punea caputul jos si facea nani. in jur de 6-7 se trezeste si asteapta pina cineva da semne de viata, nu deranjeaza. este un copil model. cu sora-sa nu ma puteam duce nici pin' la buda, ce sa mai vorbesc de un dus, o cafea... cu el, este rasfat ( ma rog, uneori nu ma lasa sa fac nimic, trebuie sa-l giugiulesc, sa facem "nasuc-nasuc" si sa-l alint. este un mamos, mai rau ca o fetitza.
Vazut poze de Ili si Iris, foarte frumoase petrecerile, se vede ca au avut fun printesele iar mamicile au depus mult efort ptr a creea o atmosfera deosebita.

Feli, pina la urma ati avut ceva copii, vad ca Ili s-a simtit bine.
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
Ina869 spune:
wow Coralia, ce d-ra este Andreea, ce cochetica , cu inelus, si ce succes are la baietei ( era coada la pupat pe-acolo, am vazut
)
tortul arata tare bine
, am vazut ca si Cristian ar fi vrut o bucatica.
Cami, ce bine ii sta Dariucai cu parul strins! parca este o papusica! si ce cumintei stateau insirati copilasii la petrecere! ![]()
Tania, ce vacanta romantica, frumos orasul cu miros de toamna tarzie. cam tot asa umbla si elevele de pe-aici la minus 25 de grade. tu arati super bine ptr o persoana atit de stresata ![]()
mie imi vine sa-mi plang de mila
de luni incepe tati un job intr-un alt oras, o sa plece cu noaptea in cap si tot asa o sa si vina. habar nu am cum ma voi descurca, dar plang de pe-acum. ramin cu toate ( si toti
) pe cap. ma gandeam ca singura solutie este sa ma apuc de fumat, baut sau droguri, asa imi va parea viata mai usoara, frumoasa
si voi fi in lumea mea ( nu ca acum nu as fi 
). deocamdata m-am apucat de luat niste pastile ( Roxi
, poate te ajuta si pe tine astea) , b-uri , d-uri, ca si mg poate astea imi vor ridica moralul, imi vor da ceva energie( de abia imi revenisem dupa o cadere pe fond nervos
)
-cele colectiei.
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
lavi02 spune:
Multam de urarile de sanatate!
Anda Eu n-am febra si n-am avut deloc, doar amigdalele umflate si dureroase, durere la inghitit (
benefica as zice, Noki am slabit 1 kil). Parca au inceput sa ma mai lase amigdalele.
Virgil in schimb are si febra si stiti cum sunt barbatii cand bolesc.
Sta acasa si azi ca la ei e policy in firma de cand cu porcina: ai febra - stai acasa 
Nu stiu care-i faza ca are exact aceleasi simptome ca si mine: amigdale umflate si dureroase, cap dureros si ceva dureri musculare, dar in plus febra. A avut si 39. Ma mir ca eu n-am febra.
Ina
si curaj sa te descurci cu toate! Cat timp dureaza plecarea sotului, ma gandesc ca e o lucrare cu termen limitat, nu?
Anda Silvia e foarte incantata de ideea cu satul
Sunt curioasa ce va iesi!
La poze ma uit mai tarziu.
Noki_Lara spune:
Mneata!
Intrebare, primul lucru: si la voi face figuri forumul la retinerea username-ului si parolei? ca deja de peste 2 saptamani abia ma lasa sa ma loghez si nu e vorba doar de PC-ul d ela serviciu, ci si de laptopul de acasa.
Madau, bolovanul e DEMENTIAL!
Anda- bijuul va fi alocat pe sistemul: "cine are, mai primeste ina una, cine n-are, ghinion"
. In traducere, il veti lua fie Corapino, fie tu.![]()
Caaaami- sa nu te prind ca dezertezi! Si-asa ai cam inceput sa absentezi nemotivat la postari! In sensul de rarit.
Miri- io zic ca-s tantarisme. Aseara am comis si eu o crima oribila la Sarah in camera, cu acelasi tip de victima.
Lavi- noh, apoi la mine boala are efect invers: am o foame in ultimele zile, de mooor. As manca si peretii.
Cred ca mi s-a cam luat de cura, sa zic drept. Duminica fac deja 11 saptamani.
Ioana77- ia fa bine si inscrie-te si tu la concurs!
Feli- merge si plastilina, de ce nu? Ca doar n-o mancam, incat sa fie incalcata regula Andei.
Fa schitele si da-i bataie! Sa nu te prind ca te fofilezi!
Inuta- of, nasoala treaba cu jobul lui George! De descurcat fara dubii te vei descurca, da' clar nu va fi usor.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
tania-z spune:
INUTZA, chiar ma pregateam sa te intreb cum a decurs mutarea lui Bobitza si uite ca ai raspuns! Si eu imi faceam aceleasi probleme, mai mult pentru mine, decat pentru Anna. Urmeaza sa le amenajam camera lor, cu paturi impreuna, deci va pleca din patutul ei, de langa mine (dormim acum in aceiasi camera si EXACT ca tine fac si eu, ma scol noaptea sa ma uit la ea, ma topesc de dragul ei!) Sper sa decurga la fel d ebine ca si cu Bobby.
Tie iti doresc multa putere in aceasta perioada, dar, din cate stiu, esti leoaica si gasesti mereu resuresele sa te descurci, nu? 
LAVI, sanatate lui Virgil! Sigur ca aveti aceiasi boala, doar ca femeile (a se citi mamele) nu prea isi permit sa se imbolnaveasca
, asa ca fac forme mai usoare.
ROXI, de cate ori il descri pe Matei, parca il vad pe Stefan. O fi noul "Che" al colectiei? Sa stii ca ai de la mine toata intelegerea, eu pana la Anna n-am crezut ca copiii mici pot fi si independenti.
MANDY, cum se mai simte tatal tau?
tania-z spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Noki_Lara Cred ca mi s-a cam luat de cura, sa zic drept. Duminica fac deja 11 saptamani. ![]() Poze cu noi 1 si 2 Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5 Varsta Sarah There are no shortcuts to happiness! |
asta da vointa!!! Noki, te admir, pe bune. 11 saptamani de cura???!!
felicia74 spune:
Dupa o zi de mancat piureuri "delicioase" de radacinoase, compot de mere indulcit f.f.putin ma simt mult mai bine, dar moooooor dupa o cafea[
Mda, si Noki tine cura 11 saptamani, si se mai si lauda ca e gurmanda. Ha ha!
Mai, fetelor, chiar asa imagine de zgripturoaica am eu pe forum, de va cereti mereu scuze cand spuneti ceva ce, credeti voi, m-ar ofensa? Saptamana trecut si-a cerut scuze Lavi, ieri Ioana, deci eu asa trag concluzia. Haideti, nu va mai speriati, ca mi-am luat medicamentatia, sunt blanda![]()
Catutza nici la gradi Ilincai nu s-a decis nimic in privinta zilelor "libere" (de munca si de bani
)
pesimistul este un optimist bine informat.