*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (253)
Raspunsuri - Pagina 10
madau spune:
Neata
Tania achiesez si eu la parerea Inutei, arati excelent...unde-s urmele lasate de stres si nedormit?
. Frumoase poze, banuiesc ca v-ati simtit excelent
Ina o sa fie bine, sunt sigura ca te vei descurca cu toate. Suntem aici sa te sustinem
Lavi sanatate lui Virgil!
Noki te admir sincer, cum poti sa tii cura atat de mult timp....
Eu care n-am tinut in viata mea o cura, banuiesc ca trebuie sa fie tare greu, mie daca imi spui ca n-am voie sa mananc nu stiu ce, exact la aia poftesc...si nu ma pot abtine
. Noroc ca pana acum ma ajuta metabolismul, Doamne ajuta sa-l mai tina ![]()
Gata, ma duc sa-mi pun fundul in masina si sa ma duc pana in oras. Pupam
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
anda77 spune:
ina, manca-l-ar mama pe bobita de cumintel si lipicios. si cu bun simt, nu face galagie pana nu te scoli, seamana cu fiu-meu, il iubesc!
nora-mea ce mai face? in poze intreb:) de scoala ne-ai mai zis, dar ceva poze?
sa mai verific contul comun, oricum vad ca vorbiti de mai multe genuri de poze pe care eu nu le-am vazut...
noki, figuri la parola nu face, in schimb nu ma lasa sa pun emoticon decat la sfarsitul mesajului. nu ca ma omoram cu ele, dar stii cum e, acum daca nu ma mai lasa, vreau sa pun!
mi-a venit o idee de material pt satul de craciun, ceva si durabil si usor de modelat, sparg concurenta daca il gasesc, stiu ce vreau dar nu am vazut nicaieri in ro, . e si ieftin in principiu, numai sa-l gasesc de cumparat. desigur ca nu va spun (emoticon care scoate limba).
mie la boala imi este foame. de fapt mie imi este foame non-stop:(
roxi, nu plec nicaieri in iarna asta. din cauza de bani, daca reusesc sa-l pun pe nic o zi doua pe schiuri la bran, ma declar fericita. pt el, ca mie la bran nu-mi place iarna ca e frig ca la polu'nord si nu am confort:)
Noki_Lara spune:
Feli, zau ca sunt gurmanda-sefa! Da' nici cu o tona de kile (faina exprimare, nu?) in plus nu ma plac, asa ca daca-i musai, e musai.
Ando- am inteles ca nu avem voie chetsii alimentare pentru confectionare, da' de exemplu o sare in loc de zapada sau ceva zahar ar merge?
Ce ma enervezi cu strategiile astea ale tale de intimidare a adversarului! Ia de aici emoticoane: 

Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
meems spune:
Anda - Noki, se incing spiritele si nici n-a inceput concursul! ![]()
Am dat si eu o tura prin contul comun.
Tania, pozele voastre sunt parca rupte dintr-un episod tomnatec al unui serial romantic.
Coralia, ai doi copii tare reusiti! Pe bune, sunt foarte draguti amandoi.
Cami, Daria te mosteneste, are talent la arta. Mi-ai dat o idee sa-i pozez si eu desenele Riannei ca si ea tare atent si in detaliu le face pe toate.
Feli, Ilinca are niste ochi superbi! Ce-mi place poza in care ea si tati se uita atenti la Alba-Ca-Zapada ![]()
Mandy, esti in gandurile mele, sper sa intri cu vesti bune. 
Ina,
pe Bobitza cel cuminte!
Sanatate multa copilasilor si parintilor!
Noki_Lara spune:
Feli, te-ai decis? Hai ca si tie-ti plac bijuteriile, zic io ca bolovanul cela e destul de ademenitor.![]()
Ce figura ai fost cu medicatia...
---
Meemsuletz- ![]()
Sunt popandau ca am o groaza de treaba si nu pot intra sa ma holbez la poze....
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
corap spune:
saaaaaaaaaaaaaaaaaal
fuguta-fuguta ca am fost somata sa ma inscriu la concurs :)). Desigur eu nu vreau premiul :) daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ma bucur ca exista concursul cum nici nu va inchipuiti, ca eram putin cam "down" si acasa nu mai fac nimic decat barney (sau barni sau cum s-o numi dinozaurul ala mov cu verde) din plastilina, hartie, materiale reciclabile
abia astept sa variez.
Pupici la toti sarbatoritii, pupici Miri si LMA :)
Multa sanatate bolnavilor mari si mici!
Bine ai revenit, Taniuk!
Mult curaj, Mandy!
Pupici, fugggggggggggggg :((((((((((((((((((((
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
mandyksch spune:
Buna dimi fetelor.
In primul rand cu intarziere vreau sa urez LA MULTI ANI! pentru Iris, Amalia, Vladut.
Va doresc tuturor sanatate, fericire si noroc.
In ultimele zile vietile noastre sunt pur si simplu un montagne russe. In primul rand tatal meu este mai bine, mai sta in spital pana saptamana viitoare pentru diverse analize, ecografii, ekg etc. Medicii spun ca a avut o sincopa, pe fondul mai multor elemente: oboseala (a umblat mult cu sotul meu pt aranjamente legate de mormantare, chiar daca i-am spus de nenumarate ori sa o lase mai moale
), statul mult in picioare, emotiile, multimea, mirosurile, eventual medicamentele antihipertensive (le-a schimbat recenet).In orice caz el nu isi aminteste absolut nimic.Isi aminteste ca nu se simtea bine si ametea, dar nu stie ca a cazut pe jos, ca i s-a facut respiratie gura la gura! Of. Azi o sa mai avem ceva rezultate de la analize. Dar multumesc Domnului ca e ok acum.
In aceste conditii de stres eu am fost ieri la Cluj la interviu la Nokia, mi-a fost foarte greu sub imperiul celor petrecute ziua anterioara. A fost un interviu f profesional, asa cum eu n-am mai intalnit decat o data cand am fost in Ungaria la interviu. Azi dimi m-au sunat ca trebuie sa merg pe 30 noiembrie pentru assessment-ul de 8 ore
E vb de un post la care eu am aplicat in primavara si pentru care m-au sunat saptamana trecuta. In orice caz nu imi fac iluzii, ce-o fi o fi.
Si ca montagne russe-ul sa fie complet ieri dupa-masa aflam ca firma la care sotul lucreaza intra in insolventa si toti de acolo vor fi trimisi in somaj. Va dati seama, deja ma intrebam ce dracu mai urmeaza....In dimineata asta vine cireasa de pe tort. Deocamdata sa mai astepte (nu au primit salarii din august si nici nu stiu cum o sa recuperam banii aia
)ca s-ar parea ca au gasit o firma care sa ii preia cu angajati cu toti. Mey, eu am senzatia ca traiesc intr-un film! Nu ne mai facem niciun plan, nu ne mai facem iluzii, vad ca situatia se schimba de la ora la ora. Nu ne ramane decat sa asteptam.Rabdare si tutun.
Noki_Lara spune:
Doamna organizator Anda, va rugam refaceti listuta!
Si rugam doamnele-posibil-probabil-sper-concurente Feli, Cami, Ioana77 si desigur absenta noastra de 2-3 zile, Maria, sa-si exprime deschis inscrierea pe listuta! ![]()
Aaaaa...si sa nu uitam: doamna presendinta de data trecuta, vecina Mitza, sa confirne participarea la jurizare.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Mandy, o veste buna si una rea, dar care nu e sigura inca. Vestea cu Nokia eu o incadrez la "bune". Din moment ce te-au sunat ca sa mergi pe 30 noi la o evaluare de 8 ore, eu zic ca esti pe "short list", ceea ce e excelent. Eu una sunt convinsa ca o sa te mobilizezi exemplar si ca o sa iei job-ul!
Doamne ajuta!
Iar la sotul tau inca e sansa de a fi cumparati de alta frima, deci nu e dracul chiar negru de tot si ar mai fi si aici loc de ceva sperante. Plus ca faptul ca tatal tau e stabilizat si ok e o veste excelenta! Te pup cu drag
si-ti trimit o tzara de optimism!
Poze cu noi
1 si 2
Varsta Sarah
felicia74 spune:
Ha ha, hai sa confirm, desi nu stiu ceva iesi. Oricum, deoarece ma va ajuta, Ilinca va fi in culmea fericirii.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.