*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (253)
Raspunsuri - Pagina 11
Noki_Lara spune:
Yuuuhuuuu!!!!!!!!!!! Feli is back in business!

Anda, lasa recuperarile de creante ale statului, ca si-asa nu-i pasa nimanui de ele si refa listuta!![]()

---
Mi-e rau...l-au pus pe nenea marinaru' pe site-ul nostru.Bleah.
Macar aici scapam si noi de politica.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
xandra28 spune:
fete dragi, multumesc mult pentru urarile de ieri, ati fost foarte dragute!!!
in acelasi timp, vreau sa urez ca de obicei cu intarziere si eu la multi ani tuturor aniversatilor!
sper sa am maine timp sa pun poze si sa detaliez despre petrecere, care a fost super!
pup pe toata lumea.
maria_alexia spune:
La multi ani, Vladutz!!
Xandra, sa-ti traiasca feciorul cel chipes si cuminte!
Mandy, chiar voiam sa te sun, dar am dat repede un refresh mai intai. Hai ca, tragand linie, sunteti bine. Doamne ajuta!
Tania, wow, bravo pentru toate realizarile din ultima vreme, incepand cu copiii, doctoratul si terminand cu binemeritata excursie!
La concurs... hai ca ne inscriem, daca se accepta si catunuri in competitie.
O fac sa incurajam participarea in masa
, dar si pentru ca prea le-au lucit ochii alor mei copilasi aseara, cand am deschis link-ul cu tema propusa de Anda
. Deci ma inscriu cu un catun, care e posibil sa se transforme in depou sau garaj, la cererea printului
, daca acceptati.
As mai scrie, dar e vremea sa fug la gradi!
Pup !
Noki_Lara spune:
Asa...am avut un pranz tare placut, in compania frumosilor nostri copilasi din pozele gasite in contul comun.
Feli- Ilinca e o bandita si 3/4, frumusica-foc si nu stiu de ce plangi tu de ea, ca pare tare cumintica in poze!
Coralia- ai 2 copilasi de vis, unul mai frumusel decat celalalt! Flacaul e atat de finut, ca jur ca am crezut ca e fetita prima data, noroc ca stiam realitatea.![]()
Tania- ce ma bucur ca v-a mers bine in Anglia! Pozele m-au uns pe suflet, chiar mi-era dor de Londra. Foooarte schimbata fata de cum era in 1995 cand am fost eu. Faza cu fetele si fustele cu picioare fara dres la 3 grade, e clasica. Eu am fost atunci la inceput de iunie, am prins 2 saptamani doar de soare - erau socati aia - in jur de 18-19 grade, eu eram cu maneca lunga subtire sau o maneca scurta + ceva lejer peste, ei erau absolut toti fara maneci si pantaloni unul mai scurt ca celalalt.
Una peste alta, se vede ca v-ati distrat si ca v-a mers bine!
Cami- foarte expresiva Daria si mare talent la desen.
Cam atata motrosim si noi, in special pisici si sirene.
Astept inscrierea pe listuta.Nu scapi, sa stii!
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Hai ca v-am exasperat azi cu logoreea mea. Da' dupa postarea asta inchid PC-ul si ma apuc de citit o carte de Liviu Voinea, asa ca scapati de mine.![]()
CONCURS SATUC-CATUN-MINI-ORASEL DE CRACIUN:
Participante:
- Anda77
- Silvia by Lavi02
- Corapino
- Maria-Alexia
- Feli
- Noki
- Cami, ca daca nu, venim cu paru'![]()
Juriu:
- Roxi
- Madau
- Mitza-vecina, care speram sa nu ne lase de izbeliste ![]()
Gata, am obosit de atata contabilizare de participante-jurii, asa ca ma retrag in vastele studii.![]()
I pup you all!
Poze cu noi
1 si 2
Varsta Sarah
Mihaelutat spune:
Ok hai ca am reusit sa intru si eu si ce vad juriu si concurs.
Imi face o placere enorma sa pariticip, sper ca si timpul imi va permite avand in vedere perioada in care se va efectua jurizarea.O sa fac tot posibilul sa ma ridic la asteptarile voastre.
O sa caut grilele de anul trecut, sigur le am, totodata voi recruta noi experti independenti de forum, astfel incat sa pastram intacta obiectivitatea, ca si anul trecut de altfel.
Acestea fiind spuse ma intorc la munca de jos si revin cu grafice si grile de evaluare, pe care le voi supune aprobarii generale.
Mita
anda77 spune:
asta cu expertii de la mitza din birou m-a distrat cumplit si anu'trecut:) ii si vad p-aia scotand capul din sursele bugetare si proiectele din fonduri externe ca sa evalueze la o cafea casutele noastre sclipicioase:)
anda77 spune:
acestea fiind zise multumesc membrilor juriului care-si vor consuma din timp pt evaluare, membri anuntati si viitori, celor 2 experti pt analize si urez succes concurentilor. chiar vb serios, am zis si anul trecut ca am fost impresionata de cat au stat cei din juriu cu grile, paragrile, mailuri, centralizari rezultate etc.
imi urez succes si mie (emoticoane diverse vesele)
nu reusesc sa vad poze din lipsa timp, of.
ioana_77 spune:
Dragelor, dk ne primiti si pe noi in concurs, propun sa se faca doua categorii, una pt incepatori si una pt avasati
Linkul nu l-am deschis, ca mi-e frica, cu gandul la felinarul Corapinei de anul trecut![]()
anda77 spune:
CONCURS DE BRICOLAT
EXECUTAREA UNEI MINIATURI CARE SA REPREZINTE UN SAT IN PERIOADA SARBATORII DE CRACIUN
REGULI:
materiale: plastic, hartie, textile, sticla, lemn, piatra, metale, plastilina, alte materiale (semi)solide
sunt interzise produsele alimentare, exceptie facand prafurile pentru pudrare, ungere, lipire (zahar, sare etc)
nu se accepta produse finite cumparate etc (exemplu: minicasute construite de altii, trenuri, masini de-a gata etc)
toate elementele satului trebuie executate de concurent, mai putin detaliile mici (bec, semafor, usa, fereastra etc) care se pot procura si folosi in stare (deja) finita
miniatura poate fi iluminata sau nu.
iluminarea se poate realiza cu instalatie electrica, lumanari sau alt fel
etapele executiei proiectului vor fi fotografiate, sub sanctiunea decaderii
data limita de inscriere: 01.12.2009
data limita predare proiect: 18.12.2009
Concurenti, pana la data de 19.11.2009:
maria alexia - subsectiunea catun
silvia de lavi02
noki
anda
corap
felicia