*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (253)
Raspunsuri - Pagina 12
lavi02 spune:
Raport de boala de la noi:
Virgil e mai bine, aseara avea doar 37 cu ceva (fata de 39 serile trecute) dar il dureau amigdalele si urechile de exploda, n-avea pofta de mancare, l-am convins pana la urma sa ia un Ibuprofen. S-a mai dres, a inghitit si un iaurt. Dar e clar pe vindecate, azi noapte a dormit bine si nu a mai facut febra nici peste noapte nici dimineata. Azi nici gatul nu-l mai doare asa rau.
Eu sunt bine, aseara am fost si prin Carrefour dupa moshuiala, vestea proasta e ca deja 2 chestii dorite nu le-am mai gasit, s-au epuizat.
Am facut ordine prin casa
sunt in forma.
In schimb a facut Nati diaree 

. Am inceput cu Hidrasec si Enterol, sa vedem cum evolueaza.
Anda tare haios regulamentul, mi-a placut, Silvia si cu mine tot la sectiunea incepatori, pe ea ma bazez ca io-s varza la bricolari.
Mandy eu iti tin pumnii sa se intoarca spre bine roata norocului la voi!!!
Chestie verificata cu interviurile: cand te duci fara prea mare interes ai sansele cele mai multe!
Admirat ieri poze: Tania tare frumos in Anglia dar brrr!!! se degaja frigul din unele poze. Cami frumusica Daria ca de obicei si vad ca si harnicuta tare la bucatarie
, Feli simpatica foc Ilincuta, hai ca a iesit bine party-ul pana la urma! Coralia ca un spiridus e Andreea cu coditele, chiar ca s-a domnisorit mult! Iar cel mic e un scump!
maria_alexia spune:
'Neatza!
Sa vedeti faza: Cristi ii are pe toti cei 20 de dinti de lapte. De cateva zile se plange ca-l dor maselele, ca-i "ies caninii". Si cum noi stim ca in per. asta Anei ii ies caninii, motiv de plansete neasteptate, i-am dat pace. Aseara iar se plange Cristi si ma uit in gurita lui: chiar ii ies masele!!! Se itzeste o a treia dupa canin, intr-o parte jos acum ii da coltul, ambele de jos sunt ff proeminente sub gingie.
Ati mai pomenit asa ceva?? Ca eu tot citesc ca nu mai avem treaba cu alti dinti pana dupa 6 ani, cand se inlocuirste dentitia de lapte
.
PS O prietena cu fetita de 5.5 ani imi spune ca si fetita ei are 3 molari dupa canin. Eu nu mai inteleg nimic.
lavi02 spune:
Maria sunt molarii de 6 ani, iaca ii ies mai repede!
Grija mare pentru ca sunt definitivi!!! Nu neglijati spalatul pe dinti mai ales seara si bineinteles, nimic sa manance dupa ce se spala pe dinti.
Ai incercat painea dupa protocolul soacra-mii?
roxisialexia spune:
SUCCES TUTUROR PARTICIPANTILOR LA CONCURS 
anda multumesc pentru denumire
. chiar iubesc grupul nostru de nov_dec 
lavisanatate multa 
inuta, pai cum crezi tu ca am inviat?
multumesc mult pentru tips, eu i-au ceva mai complex ca nu o mai scoteam la cap cu depresia.
si multi pupici pentru cel mai dulce si cumintel baiat aka bobita.multa putere in perioada asta, un big hug de la mine.
am facut rezervari pentru maine la film, 2012, si mama mi-a spus ca nu vrea sa stea cu matei 
.
Sora mea este insarcinata si are niste sangerari, medicul i-a prescris PROLUTON - fiole 250mg, stie cineva unde se pot gasi?
Mihaelutat spune:
Bun voi purcede la cautat experti.
Sunt varza da suparare. Fi-miu a tusit uscat toata noaptea, sunt varza de oboseala si el asisderea, nu a dormit decat vreo 3 ore puse cap la cap i-am dat paxeladin, baraka, peritol, nimic nu a functionat. Incepuse de aseara si i-am dat si o cana mare de ceai de tei cu miere, pediatra nu rapsunde. sunt mega ofticata. Din cauza de recesiune economica planuisem o iesire cu nasi la hotelul lor de la munte pentru ziua lui fi-miu, moca desigur ca mergeam la nasi, avea promisa iesire cu atv-ul plus o plimbare cu motocicleta de teren a baiatului nasilor nostrii. Cred ca stam la plapumioara, imi vine sa inebunesc. Sper sa il repar cat de cat ca altfel sunt in pom. Nu am pregatit nimic de ziua lui anul asta ca nu stam bine deloc cu banii, avem niste investitii in derulare, deci sunt mancata daca nu il repar sa il duc macar la munte. Va rog idei sa il repar rapid.
Mita
lavi02 spune:
Roxi medicamente mai rare am gasit mereu la Farmacia Academiei, visavis de hotelul Continental. Nu pe Calea Victoriei, pe Academiei. Nu am mai fost de mult pe acolo, insa.
lavi02 spune:
Mitza singurele idei pe care le am sunt: umezirea aerului in camera, Paxeladine/sau Sinecod, ceaiuri caldute la greu (tei, salcam, cimbrisor) cu miere; si rabdare fara tutun.
Si eu sunt suparata foc ca se anunta week-end cu soare dar nu stiu ce plan sa-mi fac ca a facut Nati saracuta diaree.
As fi provocat o intalnire forumistica intr-un parc, macar sa fac traficul de carti cu Roxi si Miha80, dar mi-e imposibil in conditiile in care diareea Nataliei poate fi o enteroviroza.
Asa ca mi-e ciuda pe anotimpul asta oribil: sfarsit de toamna-iarna-inceput de primavara. cand nu ploua bolim si reciproc. 
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Andache, vad ca ai compensat intarzierea in afisarea listutei cu una bucata listuta suupre haioasa! 
Lavi, ma bucur ca Virgil e mai bine si-s popandau ca Nati preia stafeta. Speram sa fie una din noile stiluri deboala nataliceasca aka cu durata de maxim 24 de ore.![]()
Mitza- of, sanatate lui Aletz (vorba bufnitei)!
Gata, azi nu am timp de forumit, trebe sa ma ouez ! un referat la dreptul international al afacerrilor.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
ioana_77 spune:
Acum nu dati cu rosii, dar simtindu-ma depasita de tema concursului, ma gandeam ca mai util ar fi sa faca fiecare cate o jucarie, papusa, chiar sat, casuta, etc si sa le donam la un centru de copii, de Craciun, ce ziceti? Adik eu m-am baga la facut o papusa cu vreo doua randuri de haine, mai ales dk ma gandesc ca ar face fericit un copil. ce spuneti?
lavi, multa sanatate familionului.
pupici
corap spune:
Lavi, multa sanatate nataliciului-lipicios
Ramane nora mea de baza :)
Eu am intrat sa va comunic stadiul proiectului: ZERO, NADA, n-am nicio idee. tre sa mai
mult pana s-o prefigura.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA