*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (253)
Raspunsuri - Pagina 13
lavi02 spune:
Multumim de urari!
Aha, cuscra mea de baza :) mi-ai amintit ca trebuie sa-mi dai CD-ul!
Deci am sa ma intalnesc cu: Miha, Roxi, Cora & Noki pt trafic de diverse si probabil nu voi putea nici we asta! 
coralia76 spune:
Neatza,
Am aparut si eu chiauna pe forum...zici ca azi noapte am fost la un chef...imi tin ochii cu scobitorile
...Deja sunt cred ca mai bine de 2 sapt de cand asta mic se trezeste nonstop...o jumatate de ora de somn legata e mult...Offf..dinii astia sunt de vina...cred eu..ca se trezeste gemand de durere.Va trece si asta...acum sunt la faza la care socotesc cat mai am pana implineste bb 3 ani(cam de la varsta asta a inceput Andreea sa doarma fara treziri dese)...
Multumesc de aprecieri
,Andreea pe zi ce trece se "dominsoreste" parca tot mai mult....si devine parca mai intelegatoare...spre sa nu fie doar o asa si sa ramana asa...![]()
Tania felicitari pentru ultimele realizari,includ si excursia in anglia,super pozele...cladirile m-au impresinat la maxim.
Ma duc poate reusesc sa-mi adorm piperul de copil...![]()
Noki_Lara spune:
Corapino, nu te impacienta! Nu cred ca e cineva care sa se fi apucat de el. Poate Andache. Io-s la stadiul de research pe net. Oricum, nici timp nu am, asa ca poate mai incolo.
Ioana77, io sincer prefer sa donez orice jucarie gata cmparata. Da' daca muncesc atata la proiectul asta (care desi f complex, e super misto), sincer nu vreau sa-l donez. O sa vreau sa-l amortizez an de an.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
tania-z spune:
MITZA, la Stefan merge bine pe tuse seaca Robitussin Junior.
Incearca sa ii dai ceaiurile si fara miere, uneori mierea are efect invers, irita gatul si stimuleaza tusea seaca.
Multa sanatate, sper sa va reparati rapid!
PS. Urasc medicii care nu raspund la telefon!!!!
AM simtit nevoia sa o s#259;un, ca si noua ni se tot intampla 
maria_alexia spune:
Offf, off, sanatate bolnaviorilor! Chiar asa, pe vremea asta frumoasa?? ![]()
Lavi, merci, deci exista si molari de 6 ani?? Ca eu tot citesc si nu-i gasesc prin nici un articol
. Multumesc de lamurire.
Reteta de paine inca n-am incercat-o caci ne expirase drojdia pana m-am hotarat eu, dar azi o sa facem o reaprovizionare. 
Cu proiectul, vorba Corapinei: visez noaptea la el, in rastimpurile dintre vizitele la copiii si readormit
.
Ioana, eu nu ma incumet la donatii caci sigur nu-mi va iesi ceva prea bine finit, iar din experienta am vazut ca se bucura copiii mai tare de o chinezarie sclipicioasa si plasticoasa decat de ceva cartoane lipite de subsemnata.
Cristi a facut un act de bine si a impachetat o gramada de jucarii care nu mai corespund cerintelor lui pentru un baietel mai nevoias, am fost tare mandra de el. Urmeaza s-o capacitez si pe Ana sa facem ordine la plusuri.
Am vazut si eu o gramada de poze
.
Frumoasa foc Ilincuta, si ce bine ii sta ei cu coronita de printesa! Imi place mult si apartamentul vostru, Feli, foarte cald
.
Noi ne bucuram sa o mai vedem pe Andreea a Coraliei si la plimbare. Cristi a fost tare impresionat de domnisoara - ultima data, la despartire, Cristi a fugit la ea si a pupat=o pe manuta
. apoi era tare fericit, ma tot intreba daca a fost frumos cum a facut el. Andreea a fost si ea impresionata, o las pe Coralia sa va povesteasca ce replica a dat
.
Am vazut-o si pe harnicuta Daria a lui Cami - bluzica aceea zmeurie o prinde perfect, as spune ca e culoarea ei
.
Si, last but not least, am dat si tura prin Londra si Liverpool [oftat din greu de dor de duca]
.
Si unde spuneti voi ca ati vozut pozele de la petrecerea CristineiMh?
Mihaelutat spune:
Deci m-a sunat pediatra vine dupa-amiaya sa il vada.
V-am spus ca de dimineata mi-a fost blocat cardul in bancomat....Daca nu uite va spun acum daca am mai spus scuze dar sunt prea nervoasa si nedormita ca sa ma mai concentrez.
Tania mercic cu pontul cu Robitussinul dar nu l-am gasit la farmacie asa ca am luat paxeladine.
Sper sa o rezolv cu fi-miu ca dupa ce era suparat ca nu are petrecere anul asta l-am amagit cu muntele si atv-ul, plus motocicleta nasului si nu as dori sa il dezamagesc de tot.
Mita
lavi02 spune:
Maria cei 3 molari pe care ii (mai?) avem noi sunt de 6, 12 si 18 ani, asta e varsta teoretica la care apar, practic se intampla la varste variabile, mai ales cei de 18, de minte.
Maselutele de lapte vor fi inlocuite de premolarii definitivi.

Cristi & Andreea.
Bravo lui ca da
, ale mele nu ar da nimic, noroc ca pun eu de o parte jucariile care "le sunt mici" = de beblusi si toddleri pt ca oricum nu se mai joaca cu ele.
In rest mai reusesc sa arunc jucarii stricate, jucarii din oua kinder, maruntisuri.
Silvia nu ca e rea, ii e mila de oamenii nevoiasi, dar ar prefera sa dea bani, tine mult la obiectele ei. Chestie pe care am decis sa i-o respect.
Ma impresioneaza ca de fiecare data cand merge la biserica cu scoala (in excursii la manastiri, sau la ora de religie) aprinde o lumanare pt bunicul ei. Cand o intreb pe ce a cheltuit banii - de obicei pe cate un dulce + lumanare la biserica.
maria_alexia spune:
Am vorbit si cu dentista: intr-adevar ar fi molarii de 6 ani. Cam devreme, spune ca apar dupa 5 ani de obicei, la 4 nu a mai pomenit (inca!
). O sa-i facem si o vizita sapt. urmatoare.
E o vreme superba la noi. Iarasi am probleme sa gasim o destinatie de o jumatate de zi, maxim o zi prin zona...
I-am luat aseara lui Cristi ceva carticele mititele in germana, sa mai exersam si-acasa, printre care si 2 de Craciun. Pacat ca nu le-am citit in librarie - povesti mai seci n-am pomenit
. Fara strop de "magie de Craciun" de peste ocean! Sau macar stilul lacrimogeno-milos romanesc. Sau religios, istoric. Sau ... whatever. Seci, seci, seci, mi se par de-a dreptul dure. Clar n-o sa i le povestesc lui Cristi, n-ar mai avea Craciunul nici un farmec.
Daca aveti chef, o sa v-o rezum pe una dintre ele. Acum sa vad ce sa inventez sa se potriveasca cu pozele, caci de "citit" e musai sa i le citesc, caci au si sclipici
.
Mai am 20 de min pana sa plec la gradi, hai sa va spun si voua povestea...
Ursuletul Krumel si ursul mare isi poavazeaza casuta pentru Craciun. Ursul mare ii spune lui K ca Mos Craciun are nevoie de spatiu in dulap ca sa depoziteze cadourile, si nu cumva sa umble acolo. K promite dar e tot cu ochii pe dulap. Apoi trage cu ochiul il vede pe ursul mare cum pune un pachet in dulap si ii spune contrariat ca nici el n-are voie sa umble in dulapul lui Mos Craciun. Si ursul mare ii explica cum ca in dulap sunt doar cadouri pentru el, K, si ca trebuie sa-l ajute pe Mos Craciun (ufff, asta deja copiii n-ar trebui sa stie, nu-i asa?? ).
La care ursuletul K pregateste si el o cutie in dulap, in care ursul mare sa gaseasca un cadou. Tot pandeste cutia, se apropie Craciunul si e tot goala. Pune acolo desene cu ce si-ar dori ursul mare: o masina, un pulover... Ca sa-l ajute pe Mos Craciun, pune acolo si hartie de ambalat, cum a vazut ca a aparut si cutia lui din dulap.
Vine si Craciunul, ursuletul primeste un munte de cadouri. Cutia ursului mare e tot goala
. Ursuletul K e fff trist. Cand il vede ursul mare, K ii arata desenele si ii spune: "cand ma fac mare, o sa primesti toate acestea de-adevaratelea". Ursul mare: "Si anul asta primesc ce-mi trebuie cel mai mult." "Ce anume? In cutie sunt doar eu!" "Exact, si tu esti cel mai bun cadou".
Spuneti si voi daca nu e aiurea, asta nu-i deloc o poveste de Craciun pentru copii
.
coralia76 spune:
Am revenit...al meu piperus a dormit exact 40 de min...si apoi gata treaz ca lumina zilei.L-a luat acum maica-mea la o plimbarica ...ca prea e frumos afara...sper sa fie cuminte si sa stea vreo 2 ore sa respir si eu....
Da...foarte haioasa faza cu Cristi si Andreea,la despartire primeste pupicul( care a luat-o prin totala surprindere
) apoi replica ei:"Vai da' repede m-a mai pupat baiatul asta !"
...Cand am intrebat-o adica cum repede?
...raspunsul a fost:" adica asa dintr-o data"
.Sunt nostimi tare amandoi,Cristi fiind mai haiduc din fire(catarator nevoie mare) o invata si pe Andreea din astea,fug unul dupa celalalt,iar Anuca (super totala) imita tot
.Faza care m-a dat pe mine pe spate a fost de fapt ca vreo 2 ore cat ne-am plibat cea mica a mers numai pe jos
fara sa ceara deloc in brate.
Maria pozele Cristinei le-am vazut intr-unul din mesajele ei era un link direct.Cat despre povestile de Craciun...povesteste una pe scurt sa vedem ce au mai scos astia nou pe piata...
Lavi sanatate Nataliciului,biotics nu functioneaza la voi?Noi ne-am scos la ultima enteroviroza cu biotics si smecta ca restul nu am reusit nicicum sa i le dam(hidrasec si altele care nu-mi vin acum in minte).
La bricolaje eu sunt cam pe langa,nici rabdare nu am recunosc sa stau sa tot lipesc chestii...daca as avea cred ca Andreea numai asta m-ar pune sa fac...ei ii place dar numai daca sta cineva cu ea nonstop...prefer sa-i citesc cate ceva sau sa repetam alfabetul decat sa colorez sau sa decupez diverse..Please nu dati cu rosii
Dupa ce a terminat primul an de gradi...la sf lui Iulie ne-a dat acasa toate operele facute de ea pe acolo...am un dosar intreg de chestii lipite,colorate,creponate,inimioare,frunzulite..etc..
Am zis ca i le pastrez undeva..desi in ritmul asta o sa umplu sertarele de la birou numai cu din astea.
Cat despre dentitie imi tot propun sa o duc pe Andreea la un control...la 3 ani am fost si ne-a zis ca totul e ok ca nu are dinti cariati dar de atunci a mai trecut un an si nu am mai dat pe acolo si cam e vremea...ca dulciurile cam ii plac ...