*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (253)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

sunt reduceri pe carteacopiilor . ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

In primul rand sanatate maxima tuturor bolnaviorilor!

Referitor la bricolaje, cred ca ma bag si eu pana la urma, oi vedea eu ce-o iesi ! Macar o casuta tot reusesc sa fac !

Am vazut ca editura Cartea Copiilor e si la Baby Expo. Apropo' a fost cineva pe-acolo?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ioana, multumiri pentru tip!
Si pe librarie . net sunt reduceri mari (30%), in speta la cartile de Craciun .

Despre cartea aceasta stiti ceva? O recomandati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

mitza, ce fel de tuse? daca e seaca, incearca erdomed, la vlad a facut minuni. daca e cu secretii, am gasit la plantextrakt sirop de ridiche cu miere care iar a facut minuni. succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Rapid ca sunt la mama, acasa nu am net ca mi-a luat domnu' laptopul sa-i schimbe nu stiu ce

Maria nu mai sta pe ganduri, cartea cu Mos Craciun e superba, e o abordare un pic mai altfel a Mosului, il prezinta ca pe un om normal...fimea are o problema de cand i-am citit-o....cum o mai cheama pe Doamna Mos Craciun?. Eu am toate cartile de la editura "cartea copiilor", Miruna e mare fan.

Cami am fost eu ieri la BE, nu merita mers, au in cea mai mare parte doar carucioare, haine de bebelusi, mancarici de bb....eu i-am luat Mirunei doar un set fulcar+caciula+manusi...la 50 ron. In rest, foarte foarte scumpe toate. Si cam slaba oferta pt copilasi mai maricei.

Am reusit si i-am luat Mirunei azi Baby Born-ul...il aveau la magazin la Noriel, la oferta cu 240 ron. Am luat-o pe ultima, mi-a zis vanzatoarea ca s-au vandut intr-un ritm barbar

Gata, fug sa iau maimuta de la gradi, apoi la dentist cu noi, are Marius o lucrare de terminat si vreau sa-mi puna si mie o plomba. Week-end placut!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor....

Va multumim din suflet pentru urarile de ziua lui Stefan, si va pup pe toate.
Uram si noi la randul nostru un tuturor sarbatoritilor colectiei pentru ca nu voi putea sa intru si sa va urez la fiecare asa cum faceam altadata.

Acum am ceva timp la servici..si am intrat special sa vad ce mai faceti. De citit din urma nu prea pot...dar sper sa ma mai pun la curent cu noutati despre copilasi cat de curand. Eu asa sper mereu dar...din pacate timpul e scurt si nu prea reusesc.

Copilasii mei, minunile mele sunt ok, sanatosi, voiosi si fata alte probleme. Ne jucam , mancam, ne distram si totul e ok. Cei 2 fratiori sunt din ce in ce mai dragalasi pt ca se joaca impreuna, se iubesc, se dragalesc dar...se si cearta uneori. Sunt foarte fericita ca ii am si din cauza asta imi petrec destul de mult timp cu ei.

Acum va las si voi mai trece pe aici...sa nu ma uitati...da???

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, multumesc mult pentru raspuns... oscilez daca sa merg sau nu.
Unde zici ca e magazinul Noriel???
Oare il gasesc si prin Doraly?

Multumim tuturor pentru aprecierile adresate mezinei coletiei!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Suuuuuper misto petrecerea, cuscra! Ai avut dreptate ca a iesit excelent! Si superbe pozele si din casa cea noua! Imi place mult mobila!Si gradi arata demential, noua si foarte prietenoasa!Iar Vlad se vede ca a fost tare incantat! Imi vine sa musc din monitor sa pap si eu nitel tort...

Cami, ce ma bucur ca te-ai inscris si tu!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Vesti bune de la noi, Nati n-a mai facut de azi dimineata, 2 bucati moi/ziua de azi, de dimineata e un palmares acceptabil.

Multumesc pt urari si sfaturi.

Coralia Enterol seamana cu Biotics, am preferat Enterolul pt ca se pune in apa pe cand la Biotics trebuie lactate, iar Nati nu se prea omoara cu laptele in general, cel fara lactoza nici atat.
Daca vad ca se impute treaba o sa i le dau pe ambele cum am facut la precedenta diaree.

Hidrasecul la noi a mers foarte bine, Smecta nu le place niciuneia din domnisoarele P deloc.

Xandra super party-ul gradinitesc!

Dordia bine ai trecut pe la noi!

Maria daca nici anul asta nu ajungeti in vacanta vin cu paru' la Sibiu
Destinatie de 1 zi? Cetatile dacice sau Sarmizegetusa romana sau castelul de la Hunedoara - asta cred ca e pe domeniul lui Cristi.
Alta varianta - Salina Praid. Sau dincolo, sa o luati spre Apuseni, la Rameti de ex.
Saaaau: Oroshaza in Ungaria. Destinatie de week-end. Au bazine cu apa termala, jacuzzi, sauna, etc. Prietenii mei din Arad si sora-mea merg mereu pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Dordiane bucuram de mesaj. Sa-ti traiasca Stefanu!

Pare foarte frumoasa cartea aceea cu Mos Craciun. Noi inca nu am inceput sa citim despre Craciun, desi s-a lasat frigul si aici si ne ajuta sa intram oarecum in "spirit".
Voiam sa va spun din vara de cind eram acolo, ca va recomanda cu mare caldura sa luati carti de la Carturesti din Romana. Stiti ca ma plingeam in vara ce varza e la cartile de copii la librariile de cartiere. Ei bine, la Carturesti am gasit foarte multe carti de copii de calitate, e drept scumpe, dar bine catalogate - autori straini intr-o parte, autori romani in alta; am gasit si autori romani necunoscuti mie cu niste carti de copii adorabile.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput