*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (253)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Roxi a fost acu 2 luni, am fost la munte cu colegii.
Fi-miu e plin de bube, in zona gatului si pe umeri, arata ca ciupituri de tantari.
Poate iar se duce maica-mea la dr si zice ca l-a ciupit puricele

are cam 10 ciupituri pe la gat, 2 pe fata, 2 pe piciare, pe la glezne si 2 pe burtica.
noroc ca am cumparat azi mixtura mentolata, ca-l mai ciupise in parc duminica o lighioana.

in rest de cand am venit am sters impreuma frunzele plantelor de praf, am spalat cada si chiuveta.nu e harnic de obicei, nu am insistat cand era mic sa-si stranga jucariile.Sorin zicea:mergeti la culcare ca le strang eu, si acum e neschimbata situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Doamna organizator Anda, pun poza cu bijuteria cadou sau o lasam surpriza?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani, Vlad!

Anda , super ideea de bricolat mi se pare chiar interesat dar cam greu de realizat, pana cand trebuie sa dam raspunsul daca participam sau nu?

Lavi , multa sanatate tie si lui Virgil

Felicia , multa sanatate si tie!

CristinaH , cam zgarcita cu pozele anul acesta

Bianca , la voi s-a hotarat ceva cu statul acasa? La noi se vorbea astazi sa stam 4 zile in noiembrie si 4 in decembrie...adica de pe 25 nov pana pe 8 decembrie, dar asta propuneau cei de la sindicat...sa vedem ce va fi.

Roxana , am mutat fata la gradinita 196, pe la posta-circa 13
La voi cum este? ce face Alexia?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

asaaaa, moment de respiro ca am pus cutiuta muzicala si kinderii danseaza. De aporx. o saptamana dorm 4 ore pe noapte, ma culc pe la 3 si la 7 sunt sus, dar e singura sansa sa pot lucra, noaptea, dupa ce culc copiii. Credeam ca termin cu stresul dupa ce termin cu doctoratul...vise.

Mi-am sustinut teza public pe 23 octombrie si cu asta am pus punct la 6 ani de tras cu faza numita doctorat. In ultima perioada cred ca am fost de nesuportat, pentru ca nu mai stiam pe ce sa pun mana. Organizarea efectiva a sustinerii mi s-a parut mai grea decat scrierea efectiva a tezei. Am beneficiat de suport moral si stiintific de la Noki - multe .

Asa ca excursia in Anglia a venit la tanc, au fost 5 zile de concediu efectiv, am dormit ca lemnul (acasa la orice fosnet al vreunui copil ma trezesc), am umblat ca nebunii in Londra si Liverpool si am suferit de un "misenrupism" grav - in sensul ca am tras matza de coada si nu ne-am simtit vinovati pt asta! Ne-am indragostit iremediabil de Liverpool, foooarte romantic, cu tot ce vrei si ne-am propus sa facem o traditie din mersul acolo, daca nu anual, macar la 2 ani.

Pun poze in seara asta, acum se incarca.

Roxi, multumim de intrebare, o sa incarc si ceva poze cu nazdravanii mei.

Anna s-a adaptat extrem de bine la gradinita, doua zile a durat plansul, acum deja e in a doua luna, in fiecare seara abia asteapta sa mearga si isi iubeste educatoarele. Pleaca de acolo cantand in gura mare, de o aude toata strada si e mascota grupei. Toti copiiidin grupa au cel putin un an mai mult [:d]. Ma bucur ca participa si la activitati si chiar rezolva unele "probleme" simple, deja da si ea replici in germana si - evident - imita ABSOLUT tot ce face frate-su.
Jucarii preferate: Fulger McQueen, Thomas, Spaidement (Spiderman) si Bakuganii . Papusi? Printese??? Ce-s alea? Daca n-au roti sau nu pot fi aruncate ori trantite la greu, nu o intereseaza!

Che Stefan, e la fazele de mare dragoste/gelozii. A trecut si la agresivitati,a lovit un baietel la gradi ca iubita lui l-a tinut pe ala toata ziua de mana . In alta zi, l-a prins educatoarea ca se pisha in vana si a zis ca a vrut sa vada daca e ca in wc. Pedeapsa.
In alta zi, a fost admonestat sa nu mai scoata limba, iar el a replicat: "e gura mea si sunt stapan pe ea, asa ca pot face ce vreau" . Aici avem probleme, comenteaza intr-una, e chiar avocatul altor copii prin gradi, se opune la toate masurile si replica preferata este "nu e corect!". Nu tace, fetelor, e rau de gura si, vai de capul meu, daca ma mosteneste, ca si eu am probleme cu autoritatea. Pare sa fie la fel, dar poate e numai o faza, Doamne-ajuta!

ANDA, tare haios si matur in logica e Nichitutul. ce bine ca ii notezi replicile!

Dau send si revin cu pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

poza! zic si io:)) pt mine conteaza piatra. putea sa fie si pe lantul de la wc, ca mie tot imi placea:)

Mergi la inceput

catutza, pai termenul limita de inscriere e 1 decembrie. teremnul limita de "predare" proiect fotografiat este 18 dec.

pana acum:
concurenti:
anda
noki
silvia de lavi

premiu: bijuterie SW de la membrul juriului, madau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania bravo pt sustinerea tezei!
Si la fix excursia in Anglia dupa toata nebunia, de abia astept pozele!

Mergi la inceput

madau, foarte dragut din partea ta ca oferi asa un premiu frumos.

lavi, ai febra? ce zice silvia de proiectul cu satul de craciun?

felicitari, doamna doctor Tania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca si PREMIUL....la sugestia ANDEI am pus doar poza cu piatra in sine, ea va fi bineinteles montata pe o agatatoare de argint asa incat sa poata fi purtata pe orice lant, snur, etc.

Anda stii ca-s indragostita de bijuuri, asa ca-mi face o reala placere sa impart aceasta bucurie si cu voi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madau

Iaca si PREMIUL....

...imi trebuie.

Mergi la inceput