*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (253)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

concurs de bricolaj "satul de Craciun" data limita:18 dec.2009

participanti:
anda77
noki lara
silvia de lavi02

juriu:

roxi

notificare: d-na mitza, fosta presedinta de succes de juriu pt acest concurs, ne onorati si anul acesta cu distinsa dvs. prezenta ce imprima juriului un profesionalism de netagaduit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

anda, n-am prins eu bine, ce anume nu se poate folosi?? nimic de-a gata?

si trb sa participe copiii??

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI VLADUT! Sa cresti mare sanatos, voios si sa ai parte numai de bucurii si noroc!

Xandra, sa-ti traiasca voinicul!

Anda, eu m-as baga la gricolaj, dar nu cred ca fac fata... pare destul de greu ! O casuta as face, dar mai multe nu cred ca ies Sunt in stabd-by deocamdata; daca se mai schimba cu ceva datele problemei poate - poate.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vladut de Xandra, la multi ani, sa fii sanatos si sa ramai la fel de frumos si iubit de fete!!!

Anda frumoasa tema de bricolat, dar din pacate prea grea pt mine. Ma ofer insa ca membru al juriului si ma ofer si sa dau un mic premiu castigatoarei....e vorba de o bijuterie Swarovski..asta ca sa fie mai palpitant concursul. Merge?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Satul de Craciun - Banuiesc, ca se poate folosi si plastilina, ptr realizarea obiectelor de decor, nu?

Lavi eco abdominala am facut mai demult (ultima acum 2 ani), stiu inca de pe vremea facultatii ca am gastrita, dar intotdeauna trecea durerea dupa medicamente si regim alimentar. Acum pare a fi mai grav. M-as duce la doctor, dar cu greva asta mi-e sila sa ma duc la clinica unde am fisa.

Roxi nu ma gandesc departe, ca am mai avut o data Helicobacterul, nu e de speriat, am luat tratament cu antibiotice si am scapat. Anul acesta a fost extrem de stresant ptr mine, m-au si dezamagit unele persoane pe care le credeam cinstite, asa ca am trecut in vara printr-o mini-depresie care mi-a afectat sistemul imunitar rau de tot. De atunci am luat fel de fel de carcalaci, am avut 2 infectii urinare, o micoza la unghie si altele, am fost mai bolnava decat in cei 35 de ani de viata. M-a pus pe picioare homeopata, dar eu, ca desteapta nu am tinut tratamentul pana la capat, din pura comoditate.
Sper totusi sa-mi treaca prin regim alimentar.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

cristina, nu TREBUIE sa participe copii, doar daca vor. silvia a solicitat sa se inscrie in concurs.

camelia, pai tu ai mana antrenata tot anul de la margelit, se poate?

Mergi la inceput

madau intra in juriu:))

felicia, desigur, numai ca juriul nadajduiesc ca va puncta si durabilitatea proiectului:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Vlad, La multi ani!

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, VLAD! sa fii fericit, sanatos si iubitor! mult noroc!

MANDY, cum mai sunteti azi? sper ca mai bine!

TANIA, bine ai revenit!

sa aveti o seara placuta!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

LA MULTI ANI VLADUT CEL CUMINTE!

MANDY, cum se mai simte tatal tau? sotul e ok, in masura in care poate fi, desigur?

tania, deci cum a fost in anglia?

noki, ce zici, anul asta iar ne sufla corapina premiul, impreuna cu bijuteria?

Mergi la inceput