*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (253)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Din partea userului lavi02 ar participa Silvia, eu n-am talent si nu ma pricep. Dar ea de anul trecut ma intreaba daca nu mai faceti concurs de felinare si de ce nu participam si noi.

Sa vorbesc cu Silvia diseara, poate se baga ea si eu cu pozatul :D

Propun termen 15 decembrie, pe 20 deja e vacanta copiilor, Silvia va fi la bunici de exemplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

satele de craciun produse de faimosi in domeniu sunt chiar scumpe ca sunt fte bine finisate. min. 100 usd setul de 3 itemuri. daca sunt chiar super tari, costa si 60-80 usd un singur obiect din set, ca sa-ti faci tot satul de craciun ajungi la cateva sute de dolari. stiu ca pe celalalt continent faimos sunt foarte apreciate si cautate, atat cele scumpe, cat si cele ieftine, de serie, din ceramica, accesibile tuturor.
in linkul trimis de mine sunt sute de seturi de craciun, pt inspiratie, dk vreti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani, Vladut, sa cresti mare si frumos!

Noki si Lavi sanatate!

Eu ma lupt in schimb cu gastrita, de cateva zile nu ma lasa durerea orice as lua, orice as manca. Mi-e frica sa nu fie infectie cu Helicobater pilori (care da ulcer), de nu-mi trece cu nimic. Degeaba am cateva zile libere, nu am chef de nimic din cauza durerii.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda, arata super! Dar e taaare greu de facut. Nu am nici cea mai vaga idee din ce sa-l incropesc! Da' vorba aia, cum tot nu aveam nimic de facut (a se citi in realitate: aveam treba de nu-mi vedeam capu') merge inca un task suplimentar!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

In fuga de la birou.
Xandra esti o dulceata .Sa-ti traiasca, sa-nfloreasca si sa te iubesca Vlad.Si pe cele care mai tanjesc dupa dragostea lui.
Am un telefon de 2bani, facut de chinezi cred ca pe genunchi, nu stiu ce s-a intamplat aseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli sanatate multa! O eco abdominala ti-ai facut? Sa nu fie alte pb prin zona, Doamne Fereste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Vlad cel chipes la multi ani, cu multa sanatate, fericire si noroc in viata!
Xandrutza sa-ti traiasca feciorul si sa fie iubit de fete ( de la distanta, atit cit le permite d-ra Sarah)

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavi bravo ptr. biletele de avion!

Mandy .

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ando, m-ai nenorocit! De cand ai zis de satul tau, numa' pe net stau sa caut idei de bricolaj! Mooor, am de lucru' tone, da' io stau si visez la sate cu beculete. Nu sunt santoasa la cap!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

LA MULTI ANI, VLADY!
Multa sanatate, noroc si o copilarie minunata .anda sa iti aduca numai bucurii flacaul tau cel chipes

nokisor si lavi, multa sanatate .ce mai face sarah?
lavi esti cool!!

feli, doamne cum de te gandesti tu asa departe! sanatate multa ai grija de tine, ai grija ce medicamente ei, nu toate fac bine.

cristina h felicitari maxime!!! la cat mai multe evenimente realizate de tine

anda iti admiram pozele si vroiam sa te intreb in iarna asta nu mergi nicaieri? frumoasa tema propusa, excelenta de fapt, eu ma inscriu in juriu.

mandy multa putere, gandeste pozitiv si o sa fie bine. descarca-te aici, v-om fi alaturi de tine.

catalina la ce gradi ai mutat-o?

tania, multuemsc pentru urari, din articolul acela razbate doar politica, ura si prostie.
MI-e dor sa il mai vad pe che, ce mai face? d-ra ta frumoasa ce fapte "cuminti" mai face, (sa stii ca si matei este importiva usilor si le tranteste cu foc [:d]) ne arati poze ?

miri a fost ziua ta doamna? Sa fii sanatoasa si fericita si tot ce iti mai doresti tu!

Mergi la inceput