*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (253)
Raspunsuri - Pagina 5
maria_alexia spune:
La multi ani, Amalia! 
La multi ani, Iris! 
Se pare ca astrele sub care v-ati nascut v-au soptit sa deveniti printese delicate, bune dansatoare si talentate foc
. Sa cresteti mari, sanatoase si frumoase!
Mandy, o imbratisare calda si de la noi
, nu te mai gandi la rele si o sa se risipeasca.
lavi02 spune:

La multi ani Vladut! Sa fii sanatos, sa ai parte de iubire
, de noroc si sa ai o viata fericita!
Mandy draga ce sa mai zic, stii vorba aia: necazul nu vine niciodata de unul singur. Mare noroc ati avut cu mama ta ca stie sa faca masaj cardiac! 
apropo de emotii la inmormantari - a patit-o si soacra-mea in 2008 la inmormantarea sotiei unui var, s-a emotionat si a facut un fel de preinfarct cred eu, sau cel putin o criza de angina pectorala (durere, senzatia de gheara la inima, samd). Medicii au zis dupa EKG ca nu a fost infarct dar ma rog, oricum e pe tratament la greu.
Cu tensiunea ta nu te ingrijora, asa am patit si eu cand a fost tata bolnav, am avut 140 cu 100, tot asa senzatie de inima stransa, nu puteam manca, nu puteam dormi, am slabit samd. Am mai luat cate un Extraveral... Acum nu mai am probleme cu tensiunea, e iar 110 cu cafea bauta, deci clar a fost pe fond de stres.
Sanatate multa tatalui tau! Si hai, revino-ti! 
Tania
ba eu zic ca e vorba de prostie ce mai incoace si incolo. Manifestata prin spirit de turma si panicarism. Bine zici, unde dai si unde crapa!
Sanatate tatalui tau si bravo mamei, ea l-a resuscitat si pe Stefan!
Anda razi tu razi cu nunta de argint dar parca nu de mult niste prieteni buni de-alor mei si-au serbat nunta de argint si acum o au pe cea de aur!
tania-z spune:
Spuneam eu ca sunt cea mai mare restantiera la uraturi, dar nu vreau sa raman asa! Sper sa ma iertati si sa primiti si cu intarziere urarile mele pentru sarbatoritii colectiei:
LA MULTI ANI FERICITI Alexia-Maria – domnisoara cu zambet minunat si fratior maestru in ale mofturilor (ca Stefan al meu)!
LA MULTI ANI FERICITI Krisztian – cred ca ai ramas tot cel mai frumos baietel, asa cum te stiu!
LA MULTI ANI FERICITI Natalici-Cumintici – colectionara de printese!
LA MULTI ANI FERICITI Maya – ochi albastri!
LA MULTI ANI FERICITI Saralina, zisa si Enduro, zisa si Xtremm
, sora de potlogarii cu Anna-Sofia!
LA MULTI ANI FERICITI Bianca – fetita care a cucerit gradinita :)
LA MULTI ANI FERICITI Daria !
LA MULTI ANI FERICITI Smaranda – maestra replicilor bilingve!
LA MULTI ANI FERICITI Daria Ioana!
LA MULTI ANI FERICITI Daniel Patrick Nicholas de Fee!
LA MULTI ANI FERICITI Raluca-Ioana!
LA MULTI ANI FERICITI Anutzache de Cluj, fotomodel de colectie si cea care ne-a cucerit inima definitiv inca de la 5 luni!
LA MULTI ANI FERICITI Stefan Cristian !
LA MULTI ANI FERICITI Andreea – fetita care stie cele mai multe poezii din Sibiu!
LA MULTI ANI FERICITI Bogdan de Gandacel!
LA MULTI ANI FERICITI Andrei de Corap – jumatate din una dintre cele mai frumoase perechi de copii!
LA MULTI ANI FERICITI Razvan George!
LA MULTI ANI FERICITI Ilinca, copil de forumisti, cu mari sanse de a-si depasi in curand parintii in surful pe net.
LA MULTI ANI FERICITI Albert Alexandru!
LA MULTI ANI FERICITI Iris Sabina – fetita cu parul ca de printesa!
LA MULTI ANI FERICITI Amalia – frantuzoaica colectiei, lansatoare de tendinte in moda, replici si vacante!
Si sarbatoritul de azi:
LA MULTI ANI FERICITI Vladut Andrei de Xandra, sa ai parte de bucurii si viata senina, asa cum iti sunt ochii, pe care nu i-am uitat de cand te-ai nascut. Mamico Xandra, poate ne mai furnizezi din cand in cand si ceva poze mai recente cu flacaul! 
cristinamh spune:
gata, am trecut cu bine peste petrecere. iata rezumatul.
si..
vladut!
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Încercam sa învatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decât sa câstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
lavi02 spune:
CristinaMH sa intelegem ca ai supravietuit evenimentului? 

-------
Eu sunt varza cu amigdalele, umflate si dureroase, ma dor la inghitit in ultimul hal. Febra n-am, ma doare nitel capul.
Virgil are aceleasi simptome dar in plus are si febra. 39 aseara, 38 azi dimineata, a ramas acasa.
Fetele in mod miraculos sunt bine.
Asa ca nu ma pot intalni cu nimeni zilele astea 
cristinamh spune:
daaa, sunt in viata. dar nu m-as fi descurcat fara tati, si fara sa fi avut absolut totul pregatit dinainte. pentru ca n-am avut timp sa stau nici un pic.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Încercam sa învatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decât sa câstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Noki_Lara spune:
In primul rand La muuulti ani plini de bucurii, sanatate, voiosie, noroc cu caru' si iubire muulta de tot pentru ginerica al meu drag, Vlady! Sarah iti da un pupic virtual maaare si apasat!
Cuscra Xandra, sa-ti traiasca flacaul drag!
Mandy draga, asa-s de amarata pentru tine!
Sper doar ca ghinionul si toate relele astea sa se termine aici, tatal tau sa depisteze ce a dus la incidentul de la inmormantare si sa nu mai fie nicio problema grava pe viitor! Te imbratisez cu drag si ma rog pentru voi!
Lavi, starea mea e idem cu a ta! Ma doare gatul rau, capul pe la ceafa si daca ma aplec. Am facut acum 2 saptamani sinuzita si m-am apucat de Augentin, dar imprastiata cum sunt am luat doar 2 zile si apoi am uitat (ma simteam si bine deja si l-am ignorat).
Cred ca amu a recidivat. Asa ca daca vrei, ne putem vedea noi, asa...intre betege!![]()
Dac vrei o parte buna a bolii e ca nu ai pofta de mancare => slabesti. La mine nu dor asa de tare incat sa se aplice acest principiu.
Anda77- maaare figura e fii-tu! Nu bricolam si noi ceva anul asta? Tu esti "idei-ista"-sefa, asa ca baga o propunere.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
anda77 spune:
noki, as avea o propunere de bricolare. Sat de Craciun se cheama proiectul.
inspiratie aici: http://www.collectiblestoday.com/ct/product/prdid-917348.jsp?_/_prod/_17+54/_/_12/_/_/_Y&endeca=true&abbr=hw
obiect: realizarea unei (unor) casute si alte obiecte care sa formeze un sat in miniatura, cu tema Craciunului.
reguli: se pot folosi orice obiecte/materiale noi sau vechi(reciclabile) din care se pot confectiona casutele, exclus casute cumparate de gata peste care doar se aduc imbunatatiri sau casute preturnate, prefabricate etc.
satul poate fi luminat sau nu. iluminarea poate fi cu becuri sau lumanari.
termen limita de jurizare: 20 decembrie
mi se pare mai greu, desigur, decat proiectul de anul trecut, dar daca iese frumos, avem inca o decoratiune care poate fi folosita la fiecare Craciun. plus ca un sat de craciun pe o masuta sau pe un pervaz etc aduce o atmosfera super in casa.
ce parere aveti?
anda77 spune:
si daca iese urat produsul propriu, macar au copiii inca o jucarie uratica de distrus in luna decembrie:))
- regula de anul trecut referitoare la fotografierea etapelor proiectului este inca obligatorie, desigur.
- este interzisa folosirea produselor alimentare in proiect. (asa vine catutza cu niste casute din turta dulce/bezea/etc de nu avem nicio sansa
- se accepta folosirea produselor finite pentru detaliile mici individuale. exemplu: se poate folosi un semafor, un omulet dintr-un joc de copii (sunt accesorii satului), chiar si un mic horn sau o fereastra. dar doar pt accesorii, nu pt piesele principale (case-structura, trenuri etc)
ne bagam?