*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (253)
Raspunsuri - Pagina 21
bianca_mo spune:

la multi ani, RACHEL! printesa delicata, iti dorim sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!
INA, sa te bucuri de copiii tai frumosi si cuminti!
sanatate multa tuturor!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
camelia_daniela spune:
Ioana, eu am vreo doua carti deja de la carteacopiilor.ro (Omidutza si Balul florilor) si am luat acum de la BE Povestea Mosului (am luat-o cu 28 ron si Scoala ursilor cu 10 ron). Pe acestea le-am luat pentru a le oferi cadou de sarbatori...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
coralia76 spune:
Hello,
Incep cu urarile de la multi ani,Rachel sa cresti mare,sanatoasa,sa fii inconjurata de bucurie si sa ai parte de tot ce e mai bun impreuna cu familia ta,in special Bobitza fratiorul tau cel cuminte!Ina pentru mine esti un exemplu de mama devotata intru totul copiilor ei,felul cum reusesti sa te descurci cu toate ma impresioneaza de/a dreptul~!
Sunt restantiera cu ziua lui Vladut de Xandra..La multi ani baietel frumusel!Xandra mi/a lacut foarte mult tortul...ideea cu masinuta pe traseul acela in forma de 4 ..super!
Roxi ,sanatate Alexiei!Te cred ca iti e greu...si eu abia astept sa treaca iarna asta..ca deja ma si vad tot pasand virozee de la un copil la altul.
Maine mergem cu beb la vaccinul de 6 lun..am emotii..sper sa nu faca febra...ca deabia am scapat de pb cu dintisorii..acum vaccinul..
Miha super textul acela..desi..recunosc ca nu am avut linistea sa il citesc cum as fi vrut...
Am ramas singura cu Cristian,buni e la plimbare cu Andreea...va pupic..
anda77 spune:
ioana trebuia sa imbunatatesti creatia, nu s-o arunci. noi, la cercul asta de creatie, trebuie sa invatam sa reciclam:) pe bune. urmatoarea o sa fie mai buna, o sa vezi:)
Bic spune:
Bey, am zis ca nu fac discrimnari ca nu prea mai ajung pe forum, dar cum azi mi-am bagat nasul o sa-i urez personal domnisoarei Rachel un La Multi Ani mare si frumos, la fel ca si ea. La multe bucurii pentru ea si pentru parinti.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
catutza spune:
La multi ani Rachel!
sa cresti mare si frumoasa mica printesa
Ina si George , sa va traiasca fata 
CristinaH , super site ai facut
multumim mult de tot!
Iar cu serbarile este treaba generala, am inteles ca in toata capitala accesul parintilor la serbari este interzis, inclusiv la scoli.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala