*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (253)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata!

Rachel draga, sa ai parte de o viata imbelsugata, plina de noroc, fericire, muulta iubire si sanatate!Inuta draga, sa-ti traiasca printesa delicata si frumoasa!

Erica mica, sora iubitoare de Dariuca, sa cresti mare, sanatoasa si voioasa si sa fii fericita pana la adanci batraneti alaturi de familionul tau drag! Mimi si Vali, sa va traiasca galusca!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Multumim de urari si uram si noi celor nascuti week-endul asta La multi ani, caldurosi si sanatatosi.
nai vineri am chemat doctorita. initial diagnosticul a fost de viroza.Sa ii dam eursepal, aerosoli, curatat nausl, clasic. cand i-am spus ca e ziua lui si am vrea saplacam la munte a zis sa ii dam tratamentul pana smabata la pranz si dac anu se calmeaza tusea si nu reuseste sa doarma noaptea sa trecem la Augmentin. Din fericire, desi behaia ca un magar, ca nu se auzea nimic la plamani.
Din pacate vineri spre sambata a fost o noapte la fel de naspa, asa ca ma anulat plecarea la munte si am improvizat sambata o petrecere la mama la Targoviste care a adunat in graba nicte copii a facut rost de un tort, improvizatii.
dauminica ne-am intors cu febra acasa, i-am dat niste nurofen, inca nu i-am dat antibiotic, astept sa vad cum merge azi. De ieri are tuse productiva, am inceput sa ii combin Ambroxol cu eurespal, continuam aerosoli si apa de mare, sper sa scapam.
Pupici, fug sa fac bilantul primului an de guvernare.
mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Multumim de urari si uram si noi celor nascuti week-endul asta La multi ani, caldurosi si sanatatosi.
nai vineri am chemat doctorita. initial diagnosticul a fost de viroza.Sa ii dam eursepal, aerosoli, curatat nausl, clasic. Cand i-am spus ca e ziua lui si am vrea sa placam la munte a zis sa ii dam tratamentul pana smabata la pranz si daca nu se calmeaza tusea si nu reuseste sa doarma noaptea sa trecem la Augmentin. Din fericire, desi behaia ca un magar, nu se auzea nimic la plamani.
Din pacate vineri spre sambata a fost o noapte la fel de naspa, asa ca ma anulat plecarea la munte si am improvizat sambata o petrecere la mama la Targoviste care a adunat in graba niste copii a facut rost de un tort, improvizatii.
Duminica ne-am intors cu febra acasa, i-am dat niste nurofen, inca nu i-am dat antibiotic, astept sa vad cum merge azi. De ieri are tuse productiva, am inceput sa ii combin Ambroxol cu Eurespal, continuam aerosoli si apa de mare, sper sa scapam.
Pupici, fug sa fac bilantul primului an de guvernare.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi ani, frumoasa Rachel! Sa ai o copilarie minunata,sa fii sanatoasa si mult noroc in viata
Inuta draga mea, sunteti o familie minunata si frumoasa, sa fie sanatosi copilasii si sa iti aduca numai bucurii

La multi ani, Erica!!! Doamne ce a trecut timpul nu imi vine sa cred ca ai implinit un anisor multa sanatate micuta frumoasa si o copilarie frumoasa alaturi de surioara ta
Mimi

Ina o sa detaliez curand

Alexia a facut ieri febra pe le ora 18 apoi pe 1 noaptea 38,6-38,7 si nu scadea la supozitor cu novocalmin
am sunat la medicul de familie si mi-a spus sa revin pe la 11

alina frumos tot ce povesteti tu acolo despre printi si printese. missei.

Da da, nici la gradi alexiei nu se face cu parintii si nu mi se pare nimic rau in asta, vine mosul la ei, spun poezii sau ce-or spune acolo si ei sunt fericiti.cristina si tu ai facut party fara parinti, copii au fost fericiti asa-i?

noki muultumesc mult, lumi este in 8 saptamani si azi merge pentru eco care arata activitatea cardiaca, ma rog a fie bine. medicamentele nu se gasesc la noi in tara dar am reusit sa facem rost.sanatate infinita mamei

mitza sanatate multa de tot

lavi si alexia mea tot cu banana ieri, abia ce a inghitit o banana toata ziua. este acasa natalici ?

anda sa stii ca acolo unde se va difuza nimannui nu ii prea pasa de nimeni, tu sa fii sanatoasa ca restul se face. ce face nic, cum e cu tusea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI RACHEL ! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de o copilarie minunata, plina de bucurii si noroc alaturi de familia ta draga!
Ina, sa-ti traiasca puiutii si sa te bucuri de ei !

LA MULTI ANI ERICA! Sa ai parte de sanatate, noroc, bucurii si dragoste! Mimi, sa-ti traiasca printesele!

Sanatate maxima bolnaviorilor! Asteptam vesti bune de la voi!

Cris, nasoale fazele de la gradinita Irisucai!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

nu e numai la gradi la iris, e si la andrei...

si se pare ca e ordin pe toata capitala... desi am cautat pe net si nu e nici un ordin, sau "lege". sunt RECOMANDARI dare de minister catre inspectorate. deci, incercam ca, cu declaratie pe propria raspundere, sa facem serbarea... poate merge...

si asa, ca e ultima pagina, n-a vazut nimeni ca a fost inchis GEOCITIES? si ca site-ul cu colectia nu mai merge?

am vazut eu azi...

deocamdata am pus la mine pe server site-ul, inca nu ocupa deocamdata atat de mult incat sa ma incurce (si eu am spatiu limitat, ca e spatiu inchiriat), asa ca va invit sa vedeti

www.nazdravani.ro/colectia-toamna-iarna2005/" target="_blank">Noua fata a colectiei

din pacate n-am asa mult timp acum, sa mai si bibilesc la ele, le-am pus cum erau odinioara. sper sa va placa...

si reclama... nu o ignorati buzz daca nu intelegeti cum .

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

LA MULTI ANI RACHELINA, sa traiesti sa infloresti in mijlocul familiei minunate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi Ani, Alex de Mihaelutat! Sa cresti mare, sanatos,voinic si norocos!

La Multi Ani Rachel, printesa de Ina si George, surioara de Bobitza cuminte! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de familia ta iubita.

Erica, La multi Ani sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mfg80 spune:

Da... sunt foarte multe reduceri, in plus mai au si un concurs unde poti castiga o carte. Pentru Craciun, au scos o carte cu ilustratii extrem de frumoase, ce contine povestea Mosului, activitatile lui zilnice din timpul anului.. Eu chiar acum i-am comandat-o baietelului meu :)

Citat:
citat din mesajul lui ioana_77

sunt reduceri pe carteacopiilor . ro

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

Iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Roxi, sanatate multa, multa, tin pumnii sa fie o banala viroza, fie ea si stomacala... decat scarlatina.Multi pupici de suport!

Lavi, sa va refaceti si voi, alungati bolile cu maturoiul

Noi de serbarea de la gradi nu stim nimic, dar cea de la dansuri s-a stabilit, abia o asteptam cu totii

Sambata seara am stat pana la 12 noaptea sa incropesc o casuta. DUpa ce-a iesit vai de steaua ei, am stat si-am privit/admirat casutele din linkul dat de Anda si mi-am directionat creatia la gunoi. M-a dezarmat total.

Mergi la inceput