*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (253)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ina, esti o dragutza cu mine!
abia astept ceva poze cu decoratiunile de Craciun din exteriorul casei tale. mi-au placut si anul trecut. ai zis ceva de ele ca l-ai pus pe G recent sa le puna, nu? sau n-am prins bine ideea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Bonsoir colectiei de sarbatoriti!

Mandy sincere condoleante! Sanatate multa tatalui tau! Sper sa treceti cat mai repede peste perioada asta trista....

Roxi vad ca sunteti bolnavioare? Va pup si sper sa va refaceti cat mai rapid!

Iar cu restante la urat: La multi ani: Vladut de Xandra, Iulia de Miha si Titi de Mihaelutat. Mamicilor sa va bucure inimile copiii!

Nu am citit ultimile pagini, ramasesem la pagina cu linkul Cristineimh, superba organizarea petrecerii missei tale, chiar ca te pricepi. Am incercat sa fur niste idei, mai ales cu abtibildurile lipite pe pahare, dar nu a mers ca au fost prea multi copii .

La noi petrecerea a fost azi, a iesit fain, asa cum imi doream, missa a fost tare incantata si emotionata si asta a contat. Acum descarc niste poze si sper sa le pun. Nu am facut multe ca Phil a preferat sa filmeze, iar socrul zici ca era lipit cu scoci de scaun, nu s-a miscat neam! Nu am avut deci pe cine ruga.... In fine. Petrecerea a fost cu tema: printese, printi. Am reusit sa facem 2 activitati, din pacate nu am poze, doar video. In rest copiii au prefarat sa se joace cu toate cele din sala - am tinut intr-un after school tare frumos, cu multe jucarii si atractii ( cu tobogan interior).

In rest, ca noutate: s-a declarat oficial la scoala franceza cazuri de gripa aviara. Atat, nimic mai mult, life goes on!
De maine se deschide sesiunea de vaccinare si eu nu stiu ce sa fac....De fapt nimeni nu stie...

Revin cand pun pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Am trimis cateva poze in contul comun, dar chiar nu sunt multe din pacate. Sper sa reusesc candva sa fac un video ca tare s-au mai distrat copiii!

Lavi, ce-ati patit voi fetelor? Boliti cu randul? Ce mai face Nati?

Anda, tot tusitor e Nic? Si tot in interdictie e la gradi?

Sanatate multa, multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

alinus, cauta pe net un video spliter ceva, sa extragi filmulete scurte

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dragelor,

intru si eu pe fuga, sint cam obosita fiindca am tinut-o in petrecere ieri si azi, ieri am sarbatorit cu copilasii si parintii lor iar astazi cu nasii.
Copliasii s-au distrat in compania celor doua printese care au avut grija de ei, fetitelor le-au facut unghiile, le-au machiat, baiteii au avut parte de face painting fiecare ce personaj a vrut, au facut bricolaje, au avut show cu animalute, ce mai, nici nu am simtit ca avem copii, toti au fost cuminti si cea mai mare surpriza ptr mine a fost Bobby - cel mai micut invitat al lui Rachie - care a stat cumintel la masuta , a papat singurel, a stat linistit sa-i picteze zana fata, m-a uimit pur si simplu, imi venea sa-l maninc de drag, asa copilas cuminte nu am putut crede ca exista pe fata pamintului.

azi dimineata i-am spus rachelinei ca vor veni nasii cu ocazia zilei ei de nastere, ca o sa avem un alt tort si o sa sufle iar in lumanari, si m-a intrebat uimita " deja am 5 ani?" - bietul copil, cum sa nu fie confuza. maine are alta petrecere la scoala. m-a intrebat daca in fiecare zi este ziua ei.

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mada, superba piatra pe care te-ai oferit sa o donezi de buna voie si nesilita de nimeni.

Citat:
Ina si curaj sa te descurci cu toate! Cat timp dureaza plecarea sotului, ma gandesc ca e o lucrare cu termen limitat, nu?

Laviuc drag, din experienta ultimilor ani stiu ca in general termenul unei lucrari se prelungeste . dureaza cca o luna, dar pot fi si doua.
oricum, de cind am scris si pina acum mi-am schimbat atitudinea , incerc sa gandesc pozitiv, vreau sa am stare de spirit de sarbatoare , nu de boceala.

Noki, Tania, Mada, Meemsy, Roxi, Miha80+ - multumesc ptr incurajari! chiar aveam nevoie.

Citat:
inuta, pai cum crezi tu ca am inviat? multumesc mult pentru tips, eu i-au ceva mai complex ca nu o mai scoteam la cap cu depresia

Roxiutz drag, sora de suferinta, baga un pm si da-mi detalii, facem schimb de experienta ( si remedii), poate scapam intregi si iarna asta!
mult mult noroc sorei tale, sa stea in pat linistita, ii doresc o sarcina usoara. in cite luni este?

Tania, succes cu mutarea Anei, eu cred ca o sa fie usor daca o sa fie Stefan in preajma.

Nokisorule, 11 saptamani de dieta?
jos palaria in fata ta, ambitioasa ce esti! cred ca te sufla vantul deja. vreau si eu!!!!

Citat:
ina, manca-l-ar mama pe bobita de cumintel si lipicios. si cu bun simt, nu face galagie pana nu te scoli, seamana cu fiu-meu, il iubesc

nu vreau sa comentez prea mult pe tema asta cu nenumarate exemple - sa nu se interpreteze gresit, fiindca ,de iubit, ii iubesc la fel de mult - dar eu am fost obisnuita / obligata sa ma duc cu rachie dupa mine pina si la buda , ca altfel nu era chip sa o linistesc, iar acum, cind vad atita boierie pe capul meu, zau ca uneori nu-mi vine sa cred, este mareee diferenta.

Dordiutz, eu una nu te uit!

Xandra, unde ai pus pozele, nu le-am vazut!

Citat:
sa va spun eu acum, la randul meu, cam cum vine frigul la bic si cum vine la ina de exemplu:) (o iau pe ina de model canadian:))

Anda, am ras cu gura pin' la urechi. ai mare dreptate , asa procedeaza canadienii. eu am sofat cu geamurile deschise zilele astea, au fost superbe si insorite cum de ani de zile nu am avut ( ba, daca stau sa-mi amintesc bine, parca acum 4 ani, cind eram gravi si curatam cu infrigurare frunzele din fata casei)

Miha80 super interesantlink-ul dat de tine!!!!!! eu una mai vreau! pls. , cind mai dai de asa ceva.
Citat:
Pe maya a suparat-o ca dansatorii erau desculti pe parchet, se ingrijora ca o sa raceasca si ca s-au murdarit pe talpi :)

tare scumpa Maya grijulie.

Roxi, sanatate Alexiei!

Lavi, au avut efect portocalele, la noi nu dau gres niciodata.

Anda, am pus decoratiile pe-afara, in casa le avem inca pe cele de toamna ( cu frunze, dovlecei, si alte cele). nu am facut poze.

si acum va rog sa ma scuzati, ma duc sa nasc.

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uite ca ieri am uitat sa ma uit pe lista... Alex!

si... ina, sa-ti traiasca pitica!! ce rau imi pare ca nu mai am arhiva de mess de-acum 2 ani... "pai... am contractii, la 5 min, imi fac unghiile si ma duc sa nasc!" asta tot o tin minte!
rachelina din partea noastra!

anda, tot nu m-ai lamurit cu pozele... ca le punem la final m-am prins eu, numa' ca nu pripec cat de dese trb sa fie. adica, lipit fereastra, poza, sau facut casuta, poza, alta casuta, poza.

intereseaza si cum sunt facute, sau doar ca le-am facut eu?

no, eu tocmai am vorbit cu educatoarea la gradi, serbarea e fara parinti, dar e obligatorie. nu zau???? eu gata, m-am saturat. la iris nu particip la serbare. si daca e nevoie, pentru asta o tin acasa pana de craciun. nu sunt de acord sa participe la repetitii, apoi sa fiu eu nevoita sa-i spun ca nu se duce la serbare. nu va participa deloc si gata. daca la andrei fac concesia fara parinti, e pentru ca deja de o luna fac repetitii, si e ultima serbare la gradi. la iris deja is prea multe chestii care ni se baga de directoare cu pumnul pe gat, si m-am saturat.
acum incerc sa dau de presedintele consiliului de parinti, sa stranga frumos pe toata lumea (la gradi nu avem voie!) in fata gradinitei si sa stam de vorba. nu se poate, chiar nu se mai poate!

pentru cine are rabdare sa citeasca, asta era parerea mea de vineri, iar azi simt ca vreau sa las totul balta si sa plec in africa! macar acolo malaria e boala serioasa.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Rachel, La multi ani domnisoara frumoasa si cocheta, nedezlipici de mami si sora mai mare iubitoare!
Da, Ina, e memorabila nasterea ta ! Sa te bucuri de familia ta frumoasa pana la adanci batraneti!

Mi-am mai revenit, multmesc de urari si intrebari! Ieri m-am simtit prastie pana pe seara, am cam zacut toata ziua, m-am si intrebat cum ma voi descurca azi.

Naspa, o tinem tot intr-o boleala, noroc ca-s boli mici si trec. Multumim lui Dzeu ca nu sunt boli grave!

Alina & Ina felicitari pt party-uri!
Ina, sa inteleg ca azi deja implineste 6 ani Rachelina
Alinus, Nati e bine, multumesc de intrebare.

Nici noi nu ne-am apucat in niciun fel de proiect, n-am avut energie de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neata si scuze, am sters mesajul tot vineri de la serviciu, am vrut edit, s-a sters si acasa mi-a picat netul, asa ca n-am mai putut face nimic.

am trimis poze de la ziua lui vlad in contul comun, pe yahoo.

la multi ani noilor sarbatoriti si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alina tare mult mi-au placut pozele! Atmosfera de veselie la party!
Parca e mai relaxata lumea la voi decat la noi.

Cristina poate fac serbarea ca o petrecere pentru copii la care vine si Mosu', poate fac ceva sub forma de carnaval, poate o fac ca . Nu neaparat serbare = recitari si cantece in fata parintilor. Discuta cu educatoarea, vezi ce intentii are. Mie nu mi se pare o idee asa rea sa fie serbare fara parinti.

Mergi la inceput