*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (253)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mitzo, sa-ti traiasca baiatu' viteaz luptator cu bakugani si abil manuitor de obiecte ascutite:), te-am sunat pe la pranz dar cred ca n-ai semnal acolo. distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ura, in sfarsit am net! (iar a fost un "incident tehnic" la noi in cartier)

La multi ani, Iulia-Andreea si Alex-Mihai!!!

ieri am fost la sala Dalles, i-am luat lincai o carte de Craciun superba, cu povestioare, idei de bricolat, retete ptr prajituri.
Saptamana viitoare e targ de carti la romexpo, abia astept sa ajung.

Lavi sanatate!

Roxi sanatate si Alexiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

La Multi Ani! pentru Titi frumos si amator de motoare si ATV-uri

La Multi Ani! pentru Iulia - bubulina carliontata cu ochi superbi!

Roxi, offfff.... pentru Lexi sa-si revina repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Miha80 ai unde lasa bicicleta.Tinuta de dans este formata din pantaloni sport si incaltari cu toc, poti sa-ti comanzi de la ei pantofi de dans.
Ai nr. meu de tel in contul comun.ti-am zis ca e marti si joi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Howdy! In sfarsit am si eu net, ca am avut routerul la reparat!

Sa trag prima data urarile la acre sunt restanta...

Miha, sa-ti traiasca fetita draga, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Mitzo- la muuulti ani plini de bucurii, impliniri, veselie cu caru', noroc si iubareala pentru Tzitzilino drag! Sa va bucurati pana la adanci batraneti unii de altii, fericiti si in armonie!Tzitzi drag, Sarah iti trasnmite un pusi maaare si foooarte apasat!

---

Si noi am fost la vot si am patit-o fix ca Mihaela_80, adica Sary a stampilat pe 3/4. Si eu sper sa fie valid votul.si castigator, of course.

Anda, nu te stresa! Noi te iubim asa cum esti!

Lavi, ce Domane iarta-ma faceti voi acolo? Colectie de viruso-carcalaci? Schimb de experienta intre bacterii? Stii ca si Sarah a fost ieri de dimineata cu mama in Kiseleff? Da' am vazut prea tarziu SMS-ul de la tine ca sa te mai sun. Plus ca intr-un fel poate a fost mai bine asa, ca mama e super bolnava, cu gripa si fara voce.

Roxi- sanatate multa Alexiei! Am uitat sa-ti urez si data trecuta o sarcina usoara si pe cat se poate fara probleme pe viitor pentru sora ta draga! In cate saptamani e? Tare m-am bucurat cand am vazut postul tau. Chiar ma gandeam la ea in perioada asta.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Am uitat sa pun intrebarea de baraj: s-a apucat cineva de bricolarea satului? Sunt sau nu eu singura care nu numai ca nu m-am apucat, da' nici nu stiu cum sa-l fac.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani Iulia! Miahela sa va traiasca fata, sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa

La multi ani Tzitzi Mitzo sa va traiasca baiatul
cum se simte? cum a fost la munte?

nu participam la concursul de casute/orasel...din lipsa de timp/idei, dar daca totusi ma razgandesc anunt

Lavi , multa sanatate la voi !

Roxana , off iarasi probleme? multa sanatate la micuta frumoasa si sarcina usoara sorei tale!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

da noki, am facut un element, si-am stabilit suprafata intravilana...

ii ritmul asta cred ca termin pana pe 18... lamuriti-ma in schimb cat de "dese" trb sa fie pozele, ca ajung la disperare daca trb pozata fiecare miscare!

si trb sa punem pozele pe parcurs sau toate odata?

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite

Mergi la inceput

Woooow, bravos, Cristina! Pozele se pun la final, ca dovada a faptului ca proiectul a fost facut de noi, etapa cu etapa. nu pe parcurs, ca proiectul e top/secret pana la sfarsit.

Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, merci, ma simt oribil in continuare, cred ca a fost maximum de penibil din viata mea. am spus o prostie cat mine de mare

cristinamh, pozele la final, ca aici se fura. idei:)

si eu mi-am schitat in cap ceva idei si m-am apucat de adunat materiale deocamdata.

Mergi la inceput