*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (253)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

multi ani traiasca!!! la multi ani, ALEX-MIHAI ! SA FII SANATOS SI FERICIT! Mihaelutat, sa iti traiasca feciorul, sa fie implinit si iubitor!

LA MULTI ANI, IULIA!

felicitari pentru concursul de bricolat, sunt sigura ca ne veti incanta!
SANATATE TUTUROR! sper ca toti sunt mai bine,mari si mici!
cat despre serbari de Craciun, daca vacanta vine mai repede cu o saptamana, nu stiu ce vor mai apuca sa faca la gradinite!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

ALEX-MIHAI LA MULTI ANI!Sa fii sanatos si din 2010 sa traiesti impreuna cu parintii tai ca niste milionari excentrici!

IULIA LA MULTI, MULTI ANI!

Miha80 au pagina salsaveneno, sunt relativ aproape de tine, fara masina ai putea veni cu 312, 313 pana la Nitu Vasile, urmatoarea statie dupa Piata Sudului.au si clipuri pe iutube, sper sa nu iau avertisment, habar n-am ce se considera reclama.
In grupa noastra mai primesc doar marti, deja am invatat ceva pasi de baza. ce te mai intereseaza? cursurile incep pe la 19-19.15 pana pe la 20-20.30. costa 120 lei 8 sedinte, in total sunt cam 10, in functie de cum evolueaza cursantii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu n-am mai resuit sa ajung in parc pt ca mi-am stricat stomacul, naiba stie ce-am facut
Asa ca iese acum Virgil saracul cu fetele, ca prea e frumos afara.

La multi ani Alex-Mihai alias Titi! Sa cresti mare, sanatos si sa ramai la fel de jovial si echilibrat cu esti acum!
Mitza sa-ti traiasca baiatul!

La multi ani Iulia! Multa sanatate si toate cele bune! Miha, te mai asteptam cu vesti de la voi!

Mandy cum mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nu mi-a mai fost asa rusine de la 11 ani. am facut ceva oribil. cand am iesit din sectia de votare, s-a aruncat pe mine o televiziune italiana sa le spun cu cine am votat si de ce. m-am pierdut, nichita tragea de mine, mi-a zis "misca-te" si m-am blocat ca nu puteam sa-i fac morala pt expresia urata cu camera de filmat pe mine, nu mi-am gasit cuvintele in engleza si am spus o porcarie, ceva mega stupid, nu va spun ca nu vreau sa radeti si voi, un motiv de om prost, adica de ce l-am votat. si acum nu ma gndesc decat la asta si mor de jena. si-asa aveau italienii impresie proasta despre noi, acum o sa rada si de femeile stupide din romania. tot ce sper este sa nu cumva sa se difuzeze ceva pe vreo televiziune romaneasca ca nu mai ies din casa 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani Iulia si d-nul Titi!
sa traiti sanatosi, frumosi si la punga grosi, sa va bucurati de toate minunile lumii!

Mamicilor sa va traiasca sarbatoritii, sa fiti mereu mandrii de ei!

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

am trimis in ct comun link de unde puteti descarca un documentar interesant care mi-a placut mult, sper sa va placa si voua.

pup!

Mergi la inceput

Anda, daca mi-ar pune unul instantaneu camera de filmat in oki nu as stii sa vorbesc nici in romana. as sta sa ma gandesc cum ma cheama, jur! adica de ce sa-ti fie jena, este o reactie fireasca, ai avut emotii, te-au luat pe nepregatite.
maine, poimaine, peste o luna ai sa faci haz de asta, ai sa vezi.
ce s-a intimplat la 11 ani?

Lavi sanatate, sa te refaci cu burtica, of, ati tras-o si voi cu bolile astea!

intru mai pe seara sau maine, am o gramada de trebi'.

pup.

eu nu pot sa bolduiesc nik, mor de ciuda, acu' doua zile a fost unul si mi-a curatat computerul, l-a facut ca nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

alexia mea de azi dimineata varsa mereu, am zis initial ca este din cauza mucilor aparuti tot de azi, tuseste cam uscat..ieri era productiva, mi-e frica sa ii dau ceva ca varsa tot. febra nu a facut pana acum. oare sa se manifeste inceputul de varicela si asa? am citit ca da stari de greata :(
o sa ii fac aerosoli cu ser, nu a mancat nimic toata ziua, in schimb vrea apa de asta a si varsat ..offf, nu mai scap. nici macar nu au trecut 6 zile de la ultima lovitura...

La multi ani, Alex! Sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata, noroc, sanatate si fericire mitza, sa ai numai bucurii din partea flacaului tau cel chipes

Iulia, La multi ani! Multa sanatate, noroc si o copilarie minunata scump copil. abia astept sa iti vad ochisorii frumosi, sper ca mamica ta sa nu ne uite cu poze.

anda mucii curg, tusea este productiva? spray apa mare Mariemr HIPERZONAil gasesti numai la 2Na este f bun,sinupret si aerosoli cu flixotide si ser fiziologic asta a fost tratamentul pentru copii mei la penultima lovitura. sanatate multa, mergi sa il vada un medic, si nu il tine numai in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Hello, am ajuns si eu acasa, o zi superba a fost azi! Am fost cu Maya de manuta la vot, a vrut sa puna ea stampila si pe buletinul pt presedinte s-a imprimat numai pe 3 sferturi. Se pune, nu?

Dupa aia a vrut o jucarie, si-a ales maturica si faras , farasul era, bineinteles, roz.

lavi, cum mai esti?

La multi ani, Alex! La multi ani, Iulia!

Roxi, sanatate multa Alexiei! Mie pentru ca nu are febra imi suna a "gripa stomacala", un concept vestic, da adevarat. Eu cand e vorba de greata sau voma nu ii dau apa, ci ceai cald, indulcit slab, cate putin deodata. Stomacul nu se mai revolta ca tre sa incalzeasca apa rece si lichidele indulcite se absorb mai bine si mai repede.

Miri, multumesc! pretul e ok, sa stii ca o sa vin, mai ales ca e asa de aproape, pot veni si pe jos, cred. Sau cu bicicleta, as avea unde s-o las acolo inauntru?

Pana marti ar trebui sa-mi treaca si febra musculara ingrozitoare pe care o s-o fac dupa ziua de azi la sala, am pus greutati in plus la mai multe segmente si simt deja cum se acumuleaza acidul lactic in muschi. Am exagerat un pic si pentru ca saptamana asta numai prin ciocolaterii si cofetarii am stat, drept urmare cu endorfinele sunt la cote maxime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Miha misto cu endorfinele! Eu ma simt slabita, acum am pus niste piept de pui la cuptor pt fete cu chiu cu vai. Dar Nati a mancat 3 banane azi, nu i-e foame.

Nati n-a mai facut kk de alaltaieri dimineata, am pus-o de o constipatie, i-am sistat tratamentul antidiareic si i-am dat si portcolala, sa vedem

Roxi sanatate Alexiei! Nu-i da de baut 1-2h dupa varsatura, altfel o va tine tot asa. Si atunci, in gurite mici.
Stomach flu cred ca se traduce la noi prin enteroviroza.

anda saraca de tine ce patanie, eu cand ma abordeaza unul cu camera refuz si o tai rapid din zona

Alinus cum a iesit petrecerea?

Mitza e mai bine Tzitzilino? ati reusit sa plecati la munte?

Mergi la inceput