*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (253)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

I-am cumarat fiica-mii jucaria vietii ei: un mouse mic din plastic roz, care e si ascutitoare. Asa fericita de o jucarie n-am mai vazut-o niciodata intrasem cu ea la librarie sa ii iau plastilina, si am vazut minunea sub tejghea :)

Aseara am scris cu ea scrisoarea pentru Mos Craciun, isi doreste o toba, o inimioara de plastic roz moale (a desenat cat de mare) si o radiera roz. Nici nu simte Mosul la buget, fain, nu?

A pus ea scrisoarea la posta ( numai plicul, de fapt, foaia i-o pastrez) si a fost model de cumintenie toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Miha, Miri super daca veniti in parc!

Noi azi am fost la teatrul de papusi de la Muzeul taranului, reusit spectacolul, dar cam inchesuiala, pe Nati a tinut-o Virgil in brate iar Silvia si-a gasit loc prin fata. Ei vand bilete la cati vor sa intre si apoi fiecare se descurca sa-si gaseasca loc.

Sambata viitoare e "Coliba iepurasului" tot de la 11.

Miha super cererile Mayei catre Moshu'

Maria stilul asta cu plecat la 11 il aveam si noi, dar am invatat o treaba buna de la parintii lui Tudor&Filip: plecam la 8, maxim 9 (bun, ei pleaca la 7 dar nici chiar asa nu putem), asa ca un drum de 2-3 ore e OK pt o excursie de o zi iar un drum de 4-5 ore pentru week-end. De obicei in excursiile astea sarim somnul de pranz sau se face pe masina la intoarcere.

Excursie de juma' de zi inseamna iesit prin oras, prin Bucuresti.

In privinta urechilor noastre la drum - "repetitio mater studiorum" sau antrenamentul e mama performantei, le-am carat mereu pe don'soare cu masina, mai e si necesitatea drumului de Alba pe care il facem mereu. Dar una peste alta e bine, s-au obisnuit, stau cuminti, isi gasesc de jucat, se uita pe geam, dorm, rontaie, asculta CD-uri. Altfel nu ar fi fost posibile concediile noastre cu 2 zile pe drum pana la destinatie si inapoi. (bun, nu au fost 2 zile pline, 8-9 ore de drum pe zi, cam asa)

Mergi la inceput

Miha super linkul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

M-am dilit eu? Unde sunt pozele XANDREI? Sa eu nu le vad..si m-ati facut curioasa cu tortul

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Madau, nici eu nu le mai gasesc, parca erau intr-un post de-al xandrei. Poate l-a sters/editat, nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

sunt sterse pozele xandrei, nici eu nu am apucat sa le vad

doamna asistent de familie: nu mai pooooot. nichita tusea rar acum 2 sapt cand ne-au ejectat de la gradi. de-atunci il tin acasa sa se faca bine de tot, ca la o singura tusitura, ne suna sa venim sa-l luam hitleristele alea. ei bine, acum e mai rau...........inca o saptamana in casa, simt ca ma apuca toate alea. are muci rari, dar grosi de o saptamana si tuseala productiva, cred ca plimba ceva muci intre nas si gat.
l-am spreiat cu toate alea. nimic. de cateva ori pe zi de 2 sapt. cu apa de mare. nimic. olinth in nas dimi si seara. nimic. acum 2-3 zile dr. ne-a zis ser efedrinat de 5 ori pe zi in nas. nimic. si tot tuseste. ce fac?
aseara i-am dat si niste peritol, el s-a mai facut bine si-n alte dati numai cand am bagat peritolul. dar ce sa-i mai dau? ambroxolul se pare ca e ca apa pt el. s-o fi obisnuit organismul ca a luat mult ambroxol la viata lui...

Mergi la inceput

Anda chiar acum am recitit astrogramele fetitelor mele si o parte din capitolul de atunci de la odisee
cu gradi
idei:
-aerosoli de 3 ori pe zi cu ser, dar chiar sa-i faci de 3 ori pe zi cu 3ml
-umezirea aerului in camera
-la noi merge si Prospan = sirop de iedera
-Olinth-ul e f puternic vasoconstrictor, dupa ce l-am incercat pe mine nu l-as da copiilor, si usuca mucoasele rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

anda, cred ca ma bag si eu... sper sa ma ajute si ei, ca au talent piticii la bricolat

intrebare... ce suprafata intravilana trebuie sa aiba creatia?

altfel eu is cam necajita, ca paranoia asta cu gripa e la un pas sa ne anuleze pe mos craciun . deja la andrei vor serbare fara parinti... si la iris schimbam copiii in holul de la intrare... sunt dezorientati amandoi, si nu inteleg de ce mami si tati nu mai au voie nicaieri in gradi.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

CONCURS DE BRICOLAT

EXECUTAREA UNEI MINIATURI CARE SA REPREZINTE UN SAT IN PERIOADA SARBATORII DE CRACIUN

REGULI:
materiale: plastic, hartie, textile, sticla, lemn, piatra, metale, plastilina, alte materiale (semi)solide
sunt interzise produsele alimentare, exceptie facand prafurile pentru pudrare, ungere, lipire (zahar, sare etc)
nu se accepta produse finite cumparate etc (exemplu: minicasute construite de altii, trenuri, masini de-a gata etc)
toate elementele satului trebuie executate de concurent, mai putin detaliile mici (bec, semafor, usa, fereastra etc) care se pot procura si folosi in stare (deja) finita
miniatura poate fi iluminata sau nu.
iluminarea se poate realiza cu instalatie electrica, lumanari sau alt fel
etapele executiei proiectului vor fi fotografiate, sub sanctiunea decaderii
planul cadastral, amprentele la sol sunt la latitudinea concurentilor, fara sa uite ca satul este o MINIATURA. miniatura trebuie sa incapa pe o masa, fie ca-i noptiera, pervaz sau masa de 12 persoane

data limita de inscriere: 01.12.2009
data limita predare proiect: 18.12.2009

Concurenti, pana la data de 19.11.2009:

maria alexia - subsectiunea catun
silvia de lavi02
noki
anda
corap
felicia
ioana - subsectiunea incepatori: sat slab populat in zona defavorizata alaska
camelia
cristinamh

Juriu

mitza-presedinte
madau - membru sponsor
roxi - membru pasionat
2 experti -informatia asupra identitatii ramane confidentiala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Anda ha-ha, cam asa e. Ceea ce descrii tu acolo e mai mult valabil in California de Sud - Los Angeles. Aici e un pic mai frig. De fapt, iarna e asemanator, diferentele mari sint vara.
Problema cu Nordul Californiei este ca toata lumea crede ca e cald, dar de fapt e cam ca o primavara, uneori ca una tirziu altadata, cum e acum, ca una mai racoroasa. Ei bine, primavara orice om cu scaun la cap poarta cel putin ciorapi lungi, nuuuu, si pantofi inchisi, si mineca lunga, si fular ei eventual ceva pe cap. Ei bine, vremea de aici de imbie sa porti tricou subtire si apoi toata lumea se intreaba de ce racesc tot timpu; Basca, in case e teribil de frig pentru ca se zgircesc - pe buna dreptate - la caldura. Vecinul meu abia a dat drumul ieri pentru prima oara la caldura, iar noi dam in fiecare an din septembrie. Citeodat, in veri mai cetzoase, dam drumul si in august. Din experienta mea proprie, numai la imigrantii din Romania e asa de cald in case. In reste, se merge pe modelul "mai pune o vesta pe tine."
Imi pare rau sa aud ca Nichita e iar bolnavior, dar nu prea cred ca ai ce-fi face decit sa astepti sa-i treaca. Astia de la gradi nu-l primesc doar pt. ca tuseste???? Daca e cu tuse si muci de-atita timp nu cred ca mai e contagios. Dar poate politica lor e alta.

mihaela bestiala Maya si cu observatiile de la balet, si cu dorintele catre Mos.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput