Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 5
honeybaby spune:
Samaria-am notat decasept
. Am o lista intreaga pt farmacie.
Andra- merci pt sfaturi.
Am mai pus un filmulet. Asta e cu pasarica
[urlhttp://s218.photobucket.com/albums/cc210/deni757/?action=view¤t=BEBELUSA_4.flv[/url]
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
oanaiacovita spune:
Fetele multumesc la toate 
Am vorbit cu dra de fam si imi da ea de maine 3 zile de medical.
Abia astept sa ma odihnesc.
Oana
25+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Erina spune:
Buna tuturor!!!
Oanaiacovita imi pare rau pentru straile de insomnie si durerile abdominale. Sper ca la noapte va fi mai bine.
Denayra multumesc pentru cuvintele frumoase!!! Daria e sufletul nostru! Cit despre asemanarea cu Nikole, esti prea buna
mai ales ca ea are marele avantaj al tineretii.
Apropo, Nikole asteptam vesti despre noua locatie. Am vazut poze cu baietelul tau. E absolut superb!!!
Vladimirescu multumesc pentru mesajul de sustinere. Dimineata am avut noroc. Aveam prima programare si desi am ajuns cu 10 minute intirziere-nu atit traficul cit faptul ca nu o puteam trezi pe Daria-in toate celelate dimineti da trezirea cu precizie de ceas elevetian, am intrat dupa 20 de minute.
Totul OK, mai putin anemia care trebuie corectata din dieta.
A mers sotul cu mine mai ales ca astazi ar fi fost putine sanse sa gasesc taxi.
Numai bine si spor in toate proiectele!!!
Va doresc o zi frumoasa tuturor!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
nemary spune:
fetelor, nu reusesc sa tin pasul cu voi, nu am reusit sa citesc decat cateva pagini dintr-un capitol precedent, nici nu mai stiu care.
am reusit sa incarc si eu cateva poze cu burtica, sunt facute acum 1 luna
dar si acum cam tot asa este. bebelina mea este destul de activa, o simt in fiecare zi si de fiecare data imi aduce un zambet.
http://family.webshots.com/photo/2076389250101440186MvDpMz
sper sa citesc cate ceva si sa revin cu raspunsuri. 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
20+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
nibi_niki spune:
Neata la fete..acum am ajuns si eu de la analize dar la cat de ametita sunt eu de felul meu trebuia sa fac ceva...am uitat ca tre sa duc si urina asa ca maine dimineata din nou la doctor...mi-a luat doar sange azi..am baut glucoza cumintica...am asteptat pe holuri o ora ..apoi iar mi-a luat sange..
Am vazut ca suferiti de insomnie..nu cunosc sentimentul..cand se apropie ora 9-10 daca nu ma duc la nani adorm pe unde apuc.
22+ 
vladimirescu spune:
Gabyhila, nu cumva grupa AB4 e aia care poate primi transfuzii de la absolut toate grupele de singe? Sau ma insel" Parca asa mi-a zis cineva, pt ca Vladimir se pare ca are AB4 (nu stiu sigur, tot imi zic sa fac ceva sa stiu exact, ca e culmea sa nu stiu grupa copilului meu!)...
Uf, si eu ma cam trezesc in fiecare noapte si vreo 2 ore nu mai pot adormi - mai ales ca incep sa ma gindesc la cite lucruri sint facute cu picioarele in casa me ace anoua, ca s-a ridicat parchetul in living si acum il scoatem ca sa-l refacem, ca boul cu electrica a intepat o teava de apa cind a vrut sa puna o lustra, samd, samd... Si nu mai pot adormi de nervi dupa aia :)
Ma gindeam eu uitindu-ma pe pozele 4D de la eco de ieri... unde baiatul meu arata cam freak ca sa fim sinceri :))... fetele care ati mai nascut, cum erau copiii vostri la nastere, frumosi? Ca al meu Vladimir, cu toate ca era copilul meu mult asteptat, cind l-am vazut prima data negricios la fatza si cu un par rar dar lung negru ca taciunele, cu fruntea ingusta si ridata, cu puncte galbene pe nas si ocii umflati... m-am gindit "bine ca esti baiat, dragule, ca daca aerai fata asa urita nu stiu ce te faceai!" Pe bune, eu sint genul care ma straduiesc sa fiu obiectiva, niciodata nu am fost de parere ca puiul meu e cel mai frumos si cel mai destept ca deh, e al meu... Acu'... ce sa zic, Vladimir s-a facut frumos rau, cu par saten rasculat in cap (parca are o caciula oversize din par), ochii mari si verzi cu gene lungi, pielea straluitor de alba si gurita carnoasa si rosie... Nu stiu daca o sa fie barbat frumos, ca e cam prea papusel deocamdata si deloc genul care devine cool si masculin... da' urit sigur n-o sa fie! Asa ca ma gindesc eu ca nici frate-su n-o fi urit, chiar daca la nastere nu o sa arate chiar a print!
22s cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary am reusit sa incarc si eu cateva poze cu burtica, sunt facute acum 1 luna http://family.webshots.com/photo/2076389250101440186MvDpMz Mari de Daria Maria(29.01.2008) 20+ Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria |
Foarte frumoase pozele si burtica..
(le vazusem si la Clopotei de Ian-Febr 2008

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
18+ -posibil tot
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
samaria spune:
Denisa:am vazut filmuletul cu domnisoara
Sa fie sanatoasa si sa va bucure in fiecare zi!Ce frumos!

In alta ordine de idei,am vazut si colectia de cactusi-foarte impresionanta,vad ca stii si den. stiintifica-wow!
Si Honey e mortala in poza aia de la concurs,cu fundita si ochelari!![]()
Chiar vroiam sa te intreb,cat de des o tunzi?Mai e bolnava?
Te pup!
P.S.Chiar acum mi-a trecut prin minte ca daca vei naste,sotul tau va fi complet minoritar-Petic e baiat?![]()
Maria
22+
Mami de Sammy si ,posibil, de 
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selina-d Am cel mai bun medicament din lume - cum stateam eu asa deprimata intinsa pe pat fara chef sa ma ridic, a venit juniroul la mine, m-a studiat asa circumspect, dupa care s-a catarat pe mine si mi-a tras cateva ventuze pe obraji ca mi-a trecut toata supararea ![]() |
Ce dulce e!!
Cred si eu ca ti-a trecut toata supararea.
honeybaby spune:
Oana- ce ma bucur ca stai acasa 3 zile

.
Vladi- mie 90% din nou nascuti mie se par uratei, dar am vazut si unii incredibil de frumosi. Eu cand ma uit la pozele mele de la o luna ma sperii
. Eram mica , neagra si zbarcita. LA 7 luni am recuperat si aratam cau un chinez gras dar mult mai alb. La 7 luni eu avema 11 kg
.
Cu al meu sigur ma voi obisnui repede, asa mi se intampla mie, sunt obiectiva decat la inceput.
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE