Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 4
andira spune:
Pt fetele din Bucuresti - voi cum ati ajuns dimineata la servici?
Eu am zis ca ma impusc! A fost absolut jale in oras, am facut 1,5h pana la servici. Azi am luat masina ca am zis ca mai bine stau linistita in masina mea, chiar daca stau bara la bara, decat sa ma inghesui in tramvai.
Vorba unuia de la radio: se dau oameni afara, bugetarii sunt obligati sa-si ia zile de concediu fara plata, si angajatii Metrorex cer marirea salariului cu 20%?!!
Vedeti, asta e tupeu!! ![]()
kossir spune:
Buna dimineata,
Si eu putin zombi
, asa ca vin cu cafeluta. Subscriu si eu la cele care nu prea dorm noaptea. Am avut cateva zile ok, iar azi mi-am revenit la programul de trezit la 4.30, 5.00, citit, iar la 6.45 adormit, ca sa ma trezeasca ceasul la 6.55
. Dar nu sunt chiar obosita ziua, inca mai pot
.
Castelana 

. Ne colorezi zilele.
Vladi
si tie. Tu ne umpli de sfaturi si zau ca tinem cont de ele (eu una, zau ca da).
Nu ma simt in stare sa scriu foarte mult, asa ca muuulti 

, pentru toata lumea.
O zi buna.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
25+ 
http://community.webshots.com/user/kosscar
honeybaby spune:
Roxana- daca ma clatesc cu apa si sare mor de durere. Nu suport sare, sau acru acolo.
Andira- o fi afta, nu am mai avut de cand eram mica si nu stiu cum arata.
Oana- Dute la medicul de familie si cere medical. Sa-ti dea pt ce crede ea. Calmogen plant eu stiu ca e ok in sarcina, si se recomanda pt tensiune mare, puls mare. Sotul il ia pt dureri de ceafa. O sa ma uit pe prospect.
Un filmulet cu bebeluna:
http://s218.photobucket.com/albums/cc210/deni757/?action=view¤t=BEBELUSA_1.flv
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
selina-d spune:
Buna dimineata si de la mine si va multumesc de gandurile bune de ieri
Azi sunt ceva mai optimista si ieri imi mai revenisem. Am cel mai bun medicament din lume - cum stateam eu asa deprimata intinsa pe pat fara chef sa ma ridic, a venit juniroul la mine, m-a studiat asa circumspect, dupa care s-a catarat pe mine si mi-a tras cateva ventuze pe obraji ca mi-a trecut toata supararea 
Multumesc de vorbele frumoase la Dayanara, Mihaelagrosan, Samaria, Happyjoy, Erina 
Nu am cine sa ma ajute aici - familia e departe, iar prietenii sunt si ei cu copii mici si cam in aceeasi situatie, dar o scoatem noi cumva la capat, sanatosi sa fim.
Mami
19+ si Victor (31.08.2007)
samaria spune:
Andira:

![]()
Denisa:exista un fel de tableta de supt,ii zice decasept cu propolis,care contine albastru e metil si care dezinfecteaza local,mie mi-a recomandat-o acum in sarcina doctorul pentru ca aveam rosu in gat,dar cred ca dezinfecteaza si in gura,vezi la farmacie,nu e scumpa,si nici foarte rea la gust,doar iti coloreaza limba in albastru si putin si urina![]()
Fetelor,oare ce s-a intamplat cu Anca(Babyangel)?!
Maria
22+
Mami de Sammy si ,posibil, de 
andra_s spune:
neata si de la mine!
eu acum 1 ora m-am trezit, vad ca a fost o noapte f agitata nu doar pt mine, m-am trezit la 3.30 sa ma duc la toaleta si pana la 6.30 pauza somn, nu puteam deloc sa adorm la loc 
oana cere tu medical, ca dr nu-ti ghiceste gandurile. eventual poti cere la medicul de familie cateva zile. ai grija de tine si de bebe. of, ce surmenata ai fost si tu toata sarcina asta, si totusi in poze ai asa un zambet frumos, de unde atata putere? 
denisa incearca cu apa si sare sau cu apa si bicarbonat, poate trece bubita. 
andira ce tare ai fost cu 2,5 sarcini ![]()

POZE
24+
- Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
andra_s spune:
acum am citit pana la ultimul mesj si am vazut ca nesomnul si noptile agitate sunt deja un sport national. ufff, asta ne mai trebuia.
sa stiti ca si eu m-am tot intrebat ce este cu babyangel ??? stie cineva ceva de ea???
POZE
24+
- Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
honeybaby spune:
Oana= pe prospect la atentionari speciale e trecut '' sarcina si alaptare''. Iar pe cutia de ceai de floare pasiunii scrie ca e contraindicat in sarcina. 
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
selina-d spune:
Denisa felicitari pentru rezultatele bune
Acuma sa fii linistita ca pana la sfarsit totul va fi bine. O sperietura din asta e de ajuns. Felicitari si pentru caruciorul roz 
Oana ai grija de tine si cere concediu de la medicul de familie eventual. Nu iti face nimeni statuie daca stai asa la servici. Trebuie sa te ingrijesti acum. Te
si iti doresc numai bine. Aaa si sa stii ca si pe mine, ca si pe Vladimirescu, cand ma doare asa burta e din vecini, adica probleme de digestie (constipatie si gaze in speta la mine).
Andira Irina ta e bestiala ce perle faine scoate
Si bebe 3 e tot fetita la voi? ca am ratat daca ai zis. Oricum o sa fie o gasca mare si vesela dupa cum vad
Si eu am grupa 0, dar macar RH pozitiv, asa ca probleme prea mari nu mi-am facut. La nasterea trecuta ma presau doctorii groaznic sa imi faca transfuzie ca aveam hemoglobina 5,3, dar dupa ce mi-au dat sa semnez 4 pagini A4 scrise marunt marunt cu posibile efecte secundare la transfuzii nu am mai acceptat si m-am pus singura pe picioare.
Va pup ca trebuie sa fug 
Mami
19+ si Victor (31.08.2007)
Ioanact spune:
Buna dimineata, mai pe la pranz
!
Vin si eu cu o
, va servesc si pe voi..care doriti, poftiti ca mai avem.![]()
CastelanaC, Mihaelagrosan, dayanara asteptam azi vestile bune, de la eco.

oanaiacovita cred ca din cauza oboselii. Trebuie sa faci ceva, sa stai macar 2-3 ile acasa (daca nu poti m mult)..altfel unde ajungi? Plus ca mai vin si sarbatorile..iti trebuie un pic de odihna.

andira eu nu-mi fac probleme, ca eu si sotul avem aceiasi grupa (A2) si acelas RH (pozitiv)..deci copii tb sa aibe aceiasi grupa..![]()
samaria am rectificat in mesajul anterior, era vb de Selina-d. Scuze!![]()

honeybaby am vazut filmuletul
, ce frumos isi tine mainile la fata.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
18+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!