La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

LA MULTI ANI, David! multa sanatate si bucurii ... draga Roxanica sa-ti traiasca frumusete de baietel si de fetita si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti .
Lavinia- ce veste buna! sa dea DD sa fie totul bine si de acum Mihaita sa fie sanatos tun.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Antonia!

Lavinia, ma bucur din suflet ca e bine acum Mihaita.

Eu am o migrena... groaznica.... si nu-mi trece cu nimic. Stefy e mai bine... Azi am fost si s-a plimbat cu tricicleta muuuult si a fost tare incantata... Acum doarme....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, David! Sa cresti mare si frumos, sa ai grija de surioara ta! Roxanico, astept pozeeee!

La Multi Ani, Antonia de Saryta! Sa va traisca iedutza mica!

Acssss, deja petreci?? Sau maine?

Mergi la inceput

Kiki, chiar ma gandeam la tine zilele trecute uitandu-ma cu Stefy la www.youtube.com/watch?v=CWZxcAeSoVI&feature=related" target="_blank"> asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani David de roxanica, sa cresti mare si bucuros alaturi de surioara si parintii dragi!

La multi ani Antonia de saryta, sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta!

Eu nu-mi revin... cand au trecut 3 ani???

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani Antonia!!!
Sa fii sanatoasa iar mamica ta sa se bucure de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

La multi ani !!!! David si Antonia !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dragele mele dragi..am citit din urma si am tras o portie de plans..de emotie..

Imi cer mii de scuze ca v-am lasat joi asa...am tot asteptat si noi pana seara tarziu..ca asistenta mi-a zis ca va veni prin salon doctorul dar nu a mai venit..m-am gandit sincer si la voi ,dar mi-am zis ca oricum nu stiu ce sa va spun..si sa va las sa vorbiti si despre altele..

Suntem ink in berlin,marti avem avionul..ca mi s-a spus ca vom sta de la 4 la 7 zile..asa ca am luat 7 zile in clacul.

Dar am putut vizita gradina zoologica..imensa si frumoasa ..am venit terminati si cred ca nu am vazut tot..noroc ca am avut un carucior pt mihaita..(noroc de ruxandra ca ne-a spus ca este posibil)

La multi ani sarbatoritilor!

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

La multi ani, Victor!

Lavinia, deci de ziua lui Mihaita veti fi acasa. Ma bucur foarte mult pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani! David si Tony ... multumim de urari , noi am tinut-o numai in petreceri - vineri la gradi, ieri cu copii si azi cu nanuta ... poze pun mai pe seara.
Au inceput sa cam tuseasca, dar sper ca le va trece repede cu sirop de plante si faringosept.
La multi ani! Victorila multa sanatate si multe bucurii.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput