La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (224)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura13 spune:
antonia
victorila
saryta, acs sa va traiasca minunile, sa creasca mari, sanatosi, fericiti, bucurosi si voiosi.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Yagmur spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor Antonia si Victor. Sa va traiasca copilasii... Acs, vezi ca peste o luna vom fi in capitala si abia astept sa va revad.
Luca e acasa cu prietena Danuta si eu sint la job; sper sa fie ultima duminica lucratoare ca deja sint prea obosita...
Sper sa gasesc casa in ordine avand in vedere ca l-a apucat nebunia cu desenatul.. avem o tablita cu Mos Craciun pe frigi unde vom scrie ce isi doreste, dar a ajuns cu carioaca si pe perete . Avand in vedere ca Dana e pictorita sper sa nu o incante prea tare partea lui creativa
Abia astept sa ajung acasa desi sint in pioneze, ceva sinuzita/rino faringita care a coborat spre piept ptr ca incep sa si tusesc.. sper sa nu ia ceva de la mine...
Va las ca incerc sa negociez o masina sa ma duca mai devreme spre casa...
Duminica frumoasa in continuare... aici la deal e soare insa in Cluj e ceata de 2 zile.. nici nu-mi venea sa cred cand aflam ce vreme urata e in oras, iar noi stam pe bancuta sa ne bronzam cand facem cat o pauza....
Yagmur si Luca
Donia spune:
La multi ani Victoras, sa fii vesel si ferice alaturi de familia de bursuci!
Lavinia, i-a placut lui Mihaita escapada la zoo? Va asteptam acasa sa ne povestesti mai multe!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Am intrat o fuguta sa va ofer o fierbinte.....si sa va urez o saptamana usoara.
La multi ani, Daniel! Dbunny, sa-ti traiasca cavalerul.
La multi ani, Daria Alexia!
La multi ani, Mark Andrei!
ruxandra_sb spune:
La multi ani Victor!
mami Acs&tati sa va traiasca bursucul al mic, impreuna cu toate cele trei minuni ale voastre!
La multi ani Antonia!
Felicitari Saryta.
La multi Daniel!
Dbunny, sa-ti traisca blondutul fecior.
acs spune:
La multi ani Antoania!
La multi ani Daniel!
La multi ani Victorila!
Sa cresti mari, sanatosi si fericiti!
Sunt asa de mandra! Am baiat mare :)
Dupa amiaza sau maine cel tarziu, revin cu poze de la petrecere, sa vedeti ca nu ma laud degeaba :)
Va multumesc tuturor pentru urari!
Manu, va asteptam cu drag!
ruxandra_sb spune:
.. dupa unele probabilitati io si M suntem gripati cu a noua
unui coleg din clasa (fiu de dr ) i-a iesit testul pozitiv.. toti sunt atinsi, inclusiv invatatorul. Care s-a dus la Matei Bals (spital de infectioase) sa-si faca testul.. si i-a zis ca nu-l mai fac decat celor din grupa de risc .
Oricum, intr-un fel m-as bucura s-o facem si sa scapam de stres. Dupa unii e chiar mai simplu acu.. ca -cica- virusul ar putea suferi mutatii si sa devina mai virulent.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
danutz spune:
Victorila
Daniel blondutu
mamici Acs si Dbunny, sa va traiasca baietii, sanatosi si voiosi!
Si vrem poze!!!
Lavinia, te asteptam acasa cu povesti si poze!
danita spune:
La multi ani Antonia!
La multi ani Daniel!
La multi ani Victorila!
sa traiti sa cresteti mari alaturi de familiile voastre !!!
D cu P
chinico spune:
La multi ani Antonia, Victor, Mark si Daniel!!
Mamici sa va traiasca frumusetile!
ruxandra sanatate lui M si tie...noi asteptam saptamana asta sa vedem, o facem sau nu, sambata s-a jucat bea cu un baiatel, duminica am primit vestea ca e suspect de gripa...ca e porcina au ba, stim maine..
yagmur strange din dinti, acum chiar nu mai e mult!