La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

antonia
victorila
saryta, acs sa va traiasca minunile, sa creasca mari, sanatosi, fericiti, bucurosi si voiosi.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor Antonia si Victor. Sa va traiasca copilasii... Acs, vezi ca peste o luna vom fi in capitala si abia astept sa va revad.
Luca e acasa cu prietena Danuta si eu sint la job; sper sa fie ultima duminica lucratoare ca deja sint prea obosita...
Sper sa gasesc casa in ordine avand in vedere ca l-a apucat nebunia cu desenatul.. avem o tablita cu Mos Craciun pe frigi unde vom scrie ce isi doreste, dar a ajuns cu carioaca si pe perete . Avand in vedere ca Dana e pictorita sper sa nu o incante prea tare partea lui creativa
Abia astept sa ajung acasa desi sint in pioneze, ceva sinuzita/rino faringita care a coborat spre piept ptr ca incep sa si tusesc.. sper sa nu ia ceva de la mine...
Va las ca incerc sa negociez o masina sa ma duca mai devreme spre casa...
Duminica frumoasa in continuare... aici la deal e soare insa in Cluj e ceata de 2 zile.. nici nu-mi venea sa cred cand aflam ce vreme urata e in oras, iar noi stam pe bancuta sa ne bronzam cand facem cat o pauza....

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Victoras, sa fii vesel si ferice alaturi de familia de bursuci!

Lavinia, i-a placut lui Mihaita escapada la zoo? Va asteptam acasa sa ne povestesti mai multe!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am intrat o fuguta sa va ofer o fierbinte.....si sa va urez o saptamana usoara.

La multi ani, Daniel! Dbunny, sa-ti traiasca cavalerul.

La multi ani, Daria Alexia!
La multi ani, Mark Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Victor!

mami Acs&tati sa va traiasca bursucul al mic, impreuna cu toate cele trei minuni ale voastre!

La multi ani Antonia!

Felicitari Saryta.

La multi Daniel!

Dbunny, sa-ti traisca blondutul fecior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani Antoania!
La multi ani Daniel!
La multi ani Victorila!
Sa cresti mari, sanatosi si fericiti!

Sunt asa de mandra! Am baiat mare :)
Dupa amiaza sau maine cel tarziu, revin cu poze de la petrecere, sa vedeti ca nu ma laud degeaba :)

Va multumesc tuturor pentru urari!

Manu, va asteptam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. dupa unele probabilitati io si M suntem gripati cu a noua

unui coleg din clasa (fiu de dr ) i-a iesit testul pozitiv.. toti sunt atinsi, inclusiv invatatorul. Care s-a dus la Matei Bals (spital de infectioase) sa-si faca testul.. si i-a zis ca nu-l mai fac decat celor din grupa de risc .

Oricum, intr-un fel m-as bucura s-o facem si sa scapam de stres. Dupa unii e chiar mai simplu acu.. ca -cica- virusul ar putea suferi mutatii si sa devina mai virulent.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Victorila
Daniel blondutu

mamici Acs si Dbunny, sa va traiasca baietii, sanatosi si voiosi!
Si vrem poze!!!

Lavinia, te asteptam acasa cu povesti si poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

La multi ani Antonia!
La multi ani Daniel!
La multi ani Victorila!

sa traiti sa cresteti mari alaturi de familiile voastre !!!

D cu P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

La multi ani Antonia, Victor, Mark si Daniel!!
Mamici sa va traiasca frumusetile!

ruxandra sanatate lui M si tie...noi asteptam saptamana asta sa vedem, o facem sau nu, sambata s-a jucat bea cu un baiatel, duminica am primit vestea ca e suspect de gripa...ca e porcina au ba, stim maine..

yagmur strange din dinti, acum chiar nu mai e mult!

Mergi la inceput