La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (224)
Raspunsuri - Pagina 7
lorex spune:
pentru
Multumim DD!!!
25+
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire
leyla spune:
Ce vesti minunate, sa o tina tot asa! Bravo Mihaita[blue] cel curajos, Lavinia, aveti un puiut nascut invingator! Sa reveniti cu bine acasa.
frumosului blond [blue]David ! Petrecere frumoasa Raza de soare!
Aka, felicitari pentru samburel, sa fiti sanatosi!
Yagmur spune:
Ce veste minunata..... Mihaita, esti un baietel tare curajos; Lavinia, pupici de la noi
Aka, felicitari pentru samburel
Roxanica, sa-ti traiasca minunea blonda... LA MULTI ANI, David
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Laura13 spune:
Mihaita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! multumim DD ca ai avut grija de el si de Lavinia!!!!! ce vesti bune!!! ce usurare!!!!!!!!
David sa crsti mare, sanatos, frumos!!!!! sa fii mereu la fel de iubaret si scump!!!! sa ai parte de noroc si fericire si bucurii!!!!! roxanica sa te bucuri o viata lunga de comorile tale minunate!!!!!
aka ce vesti minunate! sarcina usoara si un samburel sanatos!!!!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
danutz in urma RMN-ului s-a vazut ca am hernie de disc. mai multe. una e mai nasoala si prezinta probleme mai mari, deoarece a ajuns la nerv. de acolo si durerile mele. e o problema veche, de pe la 18 ani, cand mi-am stricat spatele la o saritura in cap in apa. de atunci, miscarile gresite, efortul mare pe coloana (ridicat bb din pozitie gresita, aspirat, curat, scos bb din cada, etc), au facut ca lucrurile sa se inrautateasca. inca nu sunt caz de operatie, dar daca o duceam asa inca 6 luni, ajungeam la cutit. acum am inceput fizioterapia - unde se aplica vorba "trebuie sa iti fie rau inainte sa iti fie bine" - si kinetoterapia. sunt lucruri pe care va trebui sa le fac o viata, nu se vindeca, doar se amelioreaza. si cu grija si o pozitie corecta a spatelui, sper sa reduc problemele la minim.
oricum, momentan nu am voie sa fac nimic. voiam bb la anul, dar nu ma lasa doctorita, a spus ca cel putin 6 luni trebuie sa mai amanam momentul, pentru ca altfel voi ajunge la spital. asta e ... ma tin de ele si cu ajutorul lui DD va fi mai bine.
noi azi noapte am ajuns din nou la spital. s-a trezit dani pe la 12 noaptea, plangand, de fapt urland, de durere de burta/stomac. statea in brate la mine si cand venea criza incepeau, efectiv, sa curga apelele de pe el de durere. si nu spunea decat: "ma doare mami, fa-mi ceva sa nu ma mai doara". asa ca am mers la spital. am asteptat pe hol cam 15 min, timp in care s-a linistit si nu l-a mai durut. am intrat la dc, l-a consultat, palpat, apasat ... nu l-a mai durut nimic. asa ca am plecat acasa. nu s-a mai plans de dureri peste noapte si nici pana la ora asta. ce o fi fost ... nu stiu. dar a fost cumplit. cumplit. nu cred ca l-am vazut vreodata suferind mai rau de atat. a trecut. ma consolez cu asta si ma rog sa nu il mai doara niciodata nimic.
va pup pe toate, ma apuc si eu de munca, ca am ajuns f tarziu la birou - de ... m-am culcat pe la 3 si nu va mai zic cum am dormit ...
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
acs spune:
Numai vesti bune astazi! :)
Bravo Mihaita! Multa, multa sanatate in continuare! Lavinia, cred ca ti s-a luat o piatra de pe inima!
La multi ani David!
Sa cresti sanatos si fericit alaturi de parinti si surioara ta!
Roxanica sa-ti traiasca puiutii!
Aka, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Laura, multa sanatate! Ai grija de tine! Sa se rezolve problemele si apoi sa vina si bebe2!
Lizzy, multa sanatate si voua! Pupici baietilor!
"Victor, duminica o sa ai musafiri! Vin finutii cei mici pe la noi!" "Tzine? Ianis si Marc?" :)
iulia-stefy spune:
In sfarsit am reusit si eu sa intru si sa ma linistesc ca e bine Mihaita si sa-I multumesc Lui DD ca l-a ajutat.
Aka, felicitari pentru samburel. Sarcina usoara.
Laura, sanatate multa la amandoi. Oare ce o fi avut saracutul Dani?
Lavinia_P spune:
Stiu ca ati fost cu gandurile alaturi de noi!
Va multumim de mii de ori!
Dupa cum stiti,s-a reolvat problema lui Mihaita,nu in totalitate,a ramas un grad de stenoza,dar nesemnificativa pt moment.
Suflul care se auea cu urechea libera,nu se mai aude decat putin cu stetoscopul..insuficienta pulmonara nu mai exista.
Ieri ne-au lasat confuati,fara sa ne spuna nimic..dar asta e.
Si totul in 2 zile...
plecam in vizitare!
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
chinico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lavinia_P Stiu ca ati fost cu gandurile alaturi de noi! Va multumim de mii de ori! Dupa cum stiti,s-a reolvat problema lui Mihaita,nu in totalitate,a ramas un grad de stenoza,dar nesemnificativa pt moment. Suflul care se auea cu urechea libera,nu se mai aude decat putin cu stetoscopul..insuficienta pulmonara nu mai exista. Ieri ne-au lasat confuati,fara sa ne spuna nimic..dar asta e. Si totul in 2 zile... plecam in vizitare! Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006) minunea mea www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare |
Lavinia ma bucur enorm pentru voi!
Roxanica sa-ti traiasca mica minune blonda, sa va tina Dumnezeu sanatosi si frumosi in continuare!
Laura imi pare rau sa aud de Dani...or fi fost crampe?...sau poate inca proceseaza povestea cu spitalul, si orice durere inseamna si spaima...
..cat despre hernia ta de disc...of. stiu cum e. nu pe pielea mea, dar am in familie. 3 cazuri. Tre sa ai mare grija de tine, macar de acum inainte.
Beoaca mea a facut azi o criza de isterie, de ne-am speriat amandoua. Cu urlete si tipete..ca'n filme...am fost apoi amandoua tare triste, ea inlacrimata si eu inlemnita...si cam ostenite dupa marea sfortare psihica...nu s-a mai intamplat, si zau daca am stiut cum sa reactionez..in afara de sa-i repet calm ca dupa ce se linisteste discutam, n-am stiut ce sa fac...era ca in transa...oo ooooo....daca tot o laudam mai nu demult ce fata cuminte am eu .
dandusa spune:
La multi ani,David scump,sa cresti mare,sanatos.multi pupici din partea Crinei
Lavinia,
ce ma bucur ca ati venit acasaaaa!!!imbratisari lui Mihaita si mamicii lui dragi!
diamantu' si safira'
poarta-ma mami