La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multumim frumos matusica a lui Mihaita!
(la fel de frumoasa ca mami lui )
Si azi asteptam alte vesti bune!

Ingeras, imi pare rau.

Lizzy felicitari lui Marc pentru progrese . Si toata admiratia voua!

.. c-am avut nevoie zilele astea .. va povestesc de-un sirop de tuse de care io m-am amorezat, www.mamanatura.ro/product_info.php?products_id=4001361&view=&osCsid=d3e9p7q9t8uik0222ufshhlno5" target="_blank">Caughend. Noua ni l-a recomandat dr la penultima viroza a lui M.. dar acu l-am testat si pe pielea mea. Cum il iei cum simti ca respiri mai bine. Este indicat in toate tipurile de tuse.

Si fiindca tot a mai prins una "mica" care i-a "rapus" intreaga clasa.. inclusiv pe invatator i-a recomandat si www.farmaciastejara.ro/esberitox-tablete-p-2240.html" target="_blank">Esberitox N (o combinatie de 3 plante, printre care si echinacea) Numai ca dozaj mai mic. Pentru acesta va rog sa va consultati medicul si sa cititi cu atentie prospectul, are si contraindicatii!

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

La multi ani David!

Roxanica sa-ti traiasca flacaul.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

David
Raza de Soare, sa-ti traiasca flacaul, sanatos, voios si plin de viata!
Nici o veste noua despre Lavinia si Mihaita? Zilele astea numai la ei m-am gandit...am citit forumul dar nu am apucat nu scriu nimic.
Lizzy, sanatate multa, sa iesiti si din asta, esti o femeie puternica si te admir foarte tare!
Laura, chiar voiam sa te intreb, tu ai demult problemele astea si acum s-au acutizat, sau sunt recente declansate de ceva? Multa sanatate si tie!
.
Din pacate tre sa fug la munca. Va rog mai sa scrieti si aici daca aveti vesti de la Lavinia, intru oricum sa ma uit, din cand in cand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare gagici , asteptam si noi vesti de la lavinia si mihaita !
pe mine parca ma incearca o raceala ........am bagat echinacea si propolis . vreau sa achizitionez niste propolis masticabil ......

va pup , un weekend frumo !
D

Mergi la inceput

mesaj de la Lavinia:

E bine! ne dau drumul azi! I'm so happy happy!!

Mergi la inceput

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Aka, esti gravidutz in 14 sapt si 5 zile azi? Felicitari!

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Suuuperrrr.
Cat ma bucur. Doamne Ajuta.

Si acum pot sa zic . da, sunt cu .

David. Roxanica sa-ti traiasca flacaul.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Mihaita Doamne ajuta!!!
.
Aka, WOW, felicitari!!! Sarcina usoara si da-ne vesti mai des!

Mergi la inceput